- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.921
27,05 MESAJ SAYIMLARI
mihrace 43
emidaf 19
aynalar 18
pinkcat87 16
fiyona_07 15
melekayşee 14
dudujan 13
nazco 11
fatta83 11 :80::79::80:
selinay2002 11
prenses88 İZİNLİ
_aytaç_ İZİNLİ
hoşgeldin canım nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın
slm kızlar geçmişe bakam biraz....
olur inşallah takma kafana....bugün izmire de kargo yolladım hergün bir ile gidiyor pzt istanbul salı kayseri çarş izmir cuma ben gitcem yarın Allah kerim Sakaryaya yollayabilirim..:)Şansım bu sefer yaver gitsin de neresi olursa olsun bi yer olsun yeter kiii
27,05 MESAJ SAYIMLARI
mihrace 43
emidaf 19
aynalar 18
pinkcat87 16
fiyona_07 15
melekayşee 14
dudujan 13
nazco 11
selinay2002 11
prenses88 İZİNLİ
_aytaç_ İZİNLİ
ben geldim nasılsınız hatunlar
öğleye kadar okuldaydım öğleden sonra ilçeye gittik genel zümre vardı yeni geldik
kızlar ya bacağım çok kötü ağrıyor dün nöbetçiydim ya 3 kat in çık in çık sorun olan bacağım felaket
sagoll meleğimmmmmm tutmayınn beniiiiiiiiiiiihaydinn müşterini bekletmee inşallahh hayırlı olur bol kazançlııı olurrr canım benimm
sağolll canımm benimmmm yağ olmasındaa vitamin olsun demir olsunn kan olsun inşalllahhhh:86::86::86::86::86:
bu arada nasıllsınn canımm bebişşş nasıllll
hoşgeldin cnm nasılsın?
hımss 29 una çok var daha canım sende verirsin merak etmeee, ben biran önce kurtulmak istiyorum amaa aman neyapim yaa.
neeeeee50 miii çöp olursun kuzucumm
27,05 MESAJ SAYIMLARI
mihrace 43
emidaf 19
aynalar 18
pinkcat87 16
fiyona_07 15
melekayşee 14
dudujan 13
nazco 11
selinay2002 11
prenses88 İZİNLİ
_aytaç_ İZİNLİ
canım 62 uğursuz sayım olduu kabus gibi yaaa,, umarım cuma süpriz yaşarım
ama şöyle bir güzellik oldu.perşembeleri kayınvalide günümü salıya aldım tartı gününden öncee çok abartmış olmayacağım
afiyet olsun cnaım gerçekten çok güzel bir menüüü
:) hakaten güzel olurdu en çok kiloyu ben veirrdimD
bu arada amin canım hepimizin gönlüne göre olsun inş.
kızlarrr kurslarımıda ayarladımmmm ohh şükürrrrr sabah 9:00 akşam 18:00 kadar kurstayımmmm cumartesii günlereiiiiii ayyyyy süperr yaaa
aşkolsun kaptan söle hemen ne istersen....elinde bil hediyeni:)))))
27,05 MESAJ SAYIMLARI
mihrace 43
emidaf 19
aynalar 18
pinkcat87 16
fiyona_07 15
melekayşee 14
dudujan 13
nazco 11
selinay2002 11
prenses88 İZİNLİ
_aytaç_ İZİNLİ
kızlar itiraf ediyorum dün akşam üstü bir kaçamak yaptım ve bir tane çikolatalı gofret yedim
aşkolsun kaptan söle hemen ne istersen....elinde bil hediyeni:)))))
27,05 MESAJ SAYIMLARI
mihrace 43
emidaf 19
aynalar 18
pinkcat87 16
fiyona_07 15
melekayşee 14
dudujan 13
nazco 11
selinay2002 11
prenses88 İZİNLİ
_aytaç_ İZİNLİ
kızlar itiraf ediyorum dün akşam üstü bir kaçamak yaptım ve bir tane çikolatalı gofret yedim
prensessss hoşgeldinnn canımmmmm nasılsınnn yaa ben hiç rahatsızlık duymuyorumm senin izin almandan v.s çünki sen birkere paylaşım bile yapsann ki çok güzel oluıyor paylaşımlarınn o yuzden hatta takımdan gitmeni bile hiç istemiyorummmm mezun bile olmaa senn bencilce oldu ama napimmmm ve seninn bir bebeğin olmasını çokk istiyorum canım inan hep dualarımdasınn:
kızlar bugün erciyes üniversitesi için kayserideki akrabama kargo yolladım oraya da basvurucam nolur benim için dua edin...başvurduğum yerlerden birisi olsun inşallah.ve bu dönemi zorlanmadan atlatayım.çünkü 1 hafta içinde sakaryaya balıkesire istanbula ankaraya eskişehire gitmem gerekecek.umarım eskişehirdeki ankaradaki ve istanbuldaki ünilerin basvuru tarihleri aynı gündür.çünkü hepsinde 2 şer tane basvuracağım üni var.birinden birini secmek zorunda kalmam inşallahhhh....gitmişken hepsine başvururum.duaya ve şimdi değil ama her an olabilir izne ihtiyacım var bu yolculuklar için.
ben geldim nasılsınız hatunlar
öğleye kadar okuldaydım öğleden sonra ilçeye gittik genel zümre vardı yeni geldik
kızlar ya bacağım çok kötü ağrıyor dün nöbetçiydim ya 3 kat in çık in çık sorun olan bacağım felaket
iyidir cnm sen nasılsın?
geçmiş olsun canım...
iyiyim canım sen nasılsın şimdi tartıldım hala 66 yım canı9m sıkıldı biraz....
Ayy canim benim ya, ayak agrisina,ayaklarini buzlu soguk suyun icine koy ozaman cok iyi geliyor. yada agri kesici kremler var onlarla masaj yapabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?