Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olur inşallah takma kafana....

elin sağlık canım.....

geçmiş olsun canım...

bebiş de bende çok iyiyiz iş güç uğraşıyoz işte..tabi tabi kilo dışında herşey olabilir :))))

bugünkü menüm...

sabah 1 yeşil elma,öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek.akşam yeşil fasulye

bgn ki menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1dilim peynir,
2 bardak çay
ara 1 kase yulaflı yoğurt
öğlen 4 kaşık pilav
yarım tabak patates yemeği
ara 2 çay kaşığı kayısı reçeli (tatlı krizindeyim hastalanacam)
akşam 1 porsiyon tavuklu patates salatası
ve tabiki bolca su ve yeşil çay

Son düzenleme:

62 den tavşan yap canım uğursuzluğu kalmaz
bence cuma akşamına alsan daha iyi olurdu diğer cumaya bir hafta kalmış olurdu

afiyet olsun cnaım gerçekten çok güzel bir menüüü

tşk edrm canım

:) hakaten güzel olurdu en çok kiloyu ben veirrdimD
bu arada amin canım hepimizin gönlüne göre olsun inş.

dimi o zaman herkes yazmak için yarışırdı

kızlarrr kurslarımıda ayarladımmmm ohh şükürrrrr sabah 9:00 akşam 18:00 kadar kurstayımmmm cumartesii günlereiiiiii ayyyyy süperr yaaa

ooohhh ne güzel gözün aydın canım

aşkolsun kaptan söle hemen ne istersen....elinde bil hediyeni:)))))

hımmm ne istesem :44::44::44::44:

ellerine sağlık canım

kızlar itiraf ediyorum dün akşam üstü bir kaçamak yaptım ve bir tane çikolatalı gofret yedim

artık olmuş afiyet olsun yağ olmasın

aşkolsun kaptan söle hemen ne istersen....elinde bil hediyeni:)))))

hımmm ne istesem :44::44::44::44:

ellerine sağlık canım

kızlar itiraf ediyorum dün akşam üstü bir kaçamak yaptım ve bir tane çikolatalı gofret yedim

artık olmuş afiyet olsun yağ olmasın

Canim seninle karsilasip sohbet etmeye firsat olmadi hic:)) iyi dusuncelerin icin tesekkurler canim. Bende takimdan ayrilmak istemiyorum ,mezun olsam bile paylasimda bulunacagim ins. bebek icin dualarini esirgeme canim ins hayirlisiyla benim ve tum isteyenlerin bebekleri olur.

Ins canim hayirli sonuclar alirsin .Dualariniz seninle..iyi haberlerini bekliyoruz..

Ayy canim benim ya, ayak agrisina,ayaklarini buzlu soguk suyun icine koy ozaman cok iyi geliyor. yada agri kesici kremler var onlarla masaj yapabilirsin..

iyidir cnm sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim

geçmiş olsun canım...

tşk edrm canım

iyiyim canım sen nasılsın şimdi tartıldım hala 66 yım canı9m sıkıldı biraz....

canım yarın biraz daha dikkat et hatta detoks yapabilirsin 1 günlüğüne

Ayy canim benim ya, ayak agrisina,ayaklarini buzlu soguk suyun icine koy ozaman cok iyi geliyor. yada agri kesici kremler var onlarla masaj yapabilirsin..

canım ayak ağrısı değil bacağım diz kapağımın yanı arkası ağrıyor
ben erzurumda ilk sene buzda kayıp düştüm bacağı sakatladım ondan sonra ani hareketlerde kaymalarda bacağım artık yerinden mi çıkıyo bilmiyorum şişiyo üstüne basamıyorum zorladığım zaman böyle oluyor heralde menisküste sorun var doktora gitmekten korkuyom ameliyat derse diye

kizlar dun disardaydim, islerimi hallettim, arkadasimla bir cikmisiz, aksam 9:30 da eve gittim, esimin is yerine gidip beraber eve donduk, ama 2 den aksam 9:30 a kadar hic bir sey yemedik arkadasla. artik son saatlerde ac olarak geziyordum. disarda yiyecek birseyde bulamadim , eve geldim menemen yaptim menemen yedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…