- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.901
iyidir kuzucum okuldan geldik şimdi yemekten önce sayım işini hallediim dedim bir taraftan mesajları sayıyorum işte
yaa ne anlayışlı kayınvalide...kız sen tek gelinmisin ki?
yaa ne anlayışlı kayınvalide...kız sen tek gelinmisin ki?
merhaba güzelcimmmmcanımcım bana da sabah namazına nasıl kalkarsın die bi kitap vardı o çok ii etki etti..rastlarsan al muhakkak....
güüanayyydııınnn kupa kraliçesiii:))))))))
o bende de bu sıralar hastalancam diye ama benim ki...bende almış görünüyorum ama hastalanacağıma yakın vücut ödem oluşturuyo şişiyorum...boşver çok stres yapma yediklerini çok yediğinde ertesi gün telafi günü kendine biraz da spor olur biter
boşver acelen ne yavaş yavaş verirsin ben acele ediyorum çünkü ekim 29 düğün var ondan sonra bu kadar sıkmam kendimi zaten hedefimi 60 tan 50 ye düşürecem ekimden sonra
eline sağlık canım:)27,05 MESAJ SAYIMLARI
mihrace 43
emidaf 19
aynalar 18
pinkcat87 16
fiyona_07 15
melekayşee 14
dudujan 13
nazco 11
fatta83 11 :80::79::80:
selinay2002 11
prenses88 İZİNLİ
_aytaç_ İZİNLİ
selam kızlar ben geldim ve sayım yapmaya başlıyorum gelen şşşşşt desin
bugün izmire de kargo yolladım hergün bir ile gidiyor pzt istanbul salı kayseri çarş izmir cuma ben gitcem yarın Allah kerim Sakaryaya yollayabilirim..:)Şansım bu sefer yaver gitsin de neresi olursa olsun bi yer olsun yeter kiii
kızlar itiraf ediyorum dün akşam üstü bir kaçamak yaptım ve bir tane çikolatalı gofret yedim
ben geldim nasılsınız hatunlar
öğleye kadar okuldaydım öğleden sonra ilçeye gittik genel zümre vardı yeni geldik
kızlar ya bacağım çok kötü ağrıyor dün nöbetçiydim ya 3 kat in çık in çık sorun olan bacağım felaket
fadikciiimmmm nasılsın kelebeeemmmm
iyiyimm çiçemmmmm sen nasılsınnn waalla şükür kavuşturanaa
bende ofisteyimm gözlerim ağrıdı artıkkk göz doktoruna gitmem lazımm acill hem çok kitap okuyorumm hemnde p.c başındaaa
bacağını akşam eve gidincee güzelcee havaya kaldırr uzann çiçemm yaa geçmişşş olsunnn
nasılsınn başkaaa iyimisinn
men geldim geçmişi okuyup geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?