Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

27,05 MESAJ SAYIMLARI
mihrace 43

emidaf 19

aynalar 18

pinkcat87 16

fiyona_07 15

melekayşee 14

dudujan 13

nazco 11

fatta83 11 :80::79::80:

selinay2002 11

prenses88 İZİNLİ

_aytaç_ İZİNLİ

menümü yazıyorum
sabah
1 dilim ekmek
1 salatalık
çeyrek domates
2 kk peynir
kahve
öğle şimdi yiyeceğim yani
3 köfte salata
:79::79::79::79:

hımsss bu haftayı saldım ben yaaaa ufsssss spor yapayım en iyisi dediğin gibi stres yapmayım acele etmeyeyim veee veee sporrrrr yapim.

boşver acelen ne yavaş yavaş verirsin ben acele ediyorum çünkü ekim 29 düğün var ondan sonra bu kadar sıkmam kendimi zaten hedefimi 60 tan 50 ye düşürecem ekimden sonra

hımss 29 una çok var daha canım sende verirsin merak etmeee, ben biran önce kurtulmak istiyorum amaa aman neyapim yaa.
neeeeee 50 miii çöp olursun kuzucumm

selam kızlar ben geldim ve sayım yapmaya başlıyorum gelen şşşşşt desin

HİŞŞŞTTT HİŞTTTT bakarmsıınn güzel bayann:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

canım sıkma canını inş. olr dediğim gibi benim kuzen yıldız teknikte bakk eğer yapabileceğim bişey varsa hemencikk bana sölee olurmu canım

kızlar itiraf ediyorum dün akşam üstü bir kaçamak yaptım ve bir tane çikolatalı gofret yedim

annem yaa kıyamam bişi olmazz tamm tmm

kızlarr hemencik öğle yemeğimi paylaşıyım yiyorum şimcikkk:86::86::86::86:

1.kase mercimek çorbası
az bişeyde bulgur pilavı
suu
bukadarr kızçelerrr

2lt su içtimm bu saat itibari ile

ben geldim nasılsınız hatunlar

öğleye kadar okuldaydım öğleden sonra ilçeye gittik genel zümre vardı yeni geldik

kızlar ya bacağım çok kötü ağrıyor dün nöbetçiydim ya 3 kat in çık in çık sorun olan bacağım felaket

fadikciiimmmm nasılsın kelebeeemmmm

iyiyimm çiçemmmmm sen nasılsınnn waalla şükür kavuşturanaa
bende ofisteyimm gözlerim ağrıdı artıkkk göz doktoruna gitmem lazımm acill hem çok kitap okuyorumm hemnde p.c başındaaa
bacağını akşam eve gidincee güzelcee havaya kaldırr uzann çiçemm yaa geçmişşş olsunnn
nasılsınn başkaaa iyimisinn

iyiiym canım şuan arkadaşın yazıcısı ile uğraşıyoruz bir türlü yapamadık kullanma klavuzu yok kartuşu bir türlü kabul ettiremiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…