- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.001
muhtesem yüzyıl basladıı:)))))
kimse kalmamış bende kaçam kızlar,bugün yorgun hissediyorum azcık uzanıp tv izleyim...
kaptancım ayaklarını ılık suya papatya koy accık beklesin..onun içine koy acızık da masaj yap içinde..sonra da vazelinle ov...süperr değişimm oluyo inan ki....ben geldim nasılsınız hatunlar
öğleye kadar okuldaydım öğleden sonra ilçeye gittik genel zümre vardı yeni geldik
kızlar ya bacağım çok kötü ağrıyor dün nöbetçiydim ya 3 kat in çık in çık sorun olan bacağım felaket
sagoll meleğimmmmmm tutmayınn beniiiiiiiiiiiihaydinn müşterini bekletmee inşallahh hayırlı olur bol kazançlııı olurrr canım benimm
sağolll canımm benimmmm yağ olmasındaa vitamin olsun demir olsunn kan olsun inşalllahhhh:86::86::86::86::86:
bu arada nasıllsınn canımm bebişşş nasıllll
3 dilek dileme hakkın varhımmm ne istesem :44::44::44::44:
ellerine sağlık canım
artık olmuş afiyet olsun yağ olmasın
aslım biftek sar biftekk...acayip ii geliyiiii...sağol canım bende iyiyim
tşk edrm canım
canım yarın biraz daha dikkat et hatta detoks yapabilirsin 1 günlüğüne
canım ayak ağrısı değil bacağım diz kapağımın yanı arkası ağrıyor
ben erzurumda ilk sene buzda kayıp düştüm bacağı sakatladım ondan sonra ani hareketlerde kaymalarda bacağım artık yerinden mi çıkıyo bilmiyorum şişiyo üstüne basamıyorum zorladığım zaman böyle oluyor heralde menisküste sorun var doktora gitmekten korkuyom ameliyat derse diye
yarın pirinç lapası yapıyım diyorum denedinizmi hiç aslıcım işe yararmı....
ben de sıfır oliimmm bareeeeben kaç olsam acaba sıfır beden iyi mi
anladım canım evet iyi olmaz o zaman
koca
çocuk
güzel bir vücut
ben de sıfır oliimmm bareeee
emriniz başım üzerine..ama önce şu klavyenin tozunu al da ben bi serbest kaliimmmm
neee ediinn aslım kaptanım?
ne yapayım canım uğraştım yine elişi ile yapıştırıcı ile her zamanki halim
sen nasılsın
koca
çocuk
güzel bir vücut
selam kızlar..bugün epey geç oldu girmem...ya anca yolladım bizim apartmandakileri....kayınpeder yok die aşağıda yiyelim dedi eşim...kadıncağız da tek başımayım die sadece dünkü sulu yemekten ısıtmış...üzerine bi daha ilave yaptık...sonra yanına bol bi salata bi de pilav...onları yerleştir yıka..tam eve çıkcaz görümcemin ufaklık peşimize takıldı...o bizimli gelince görümcem de hazır sizinleyken biz de büyük oğlanla dışarı çıkalım die bize bıraktı ufaklığı...ardından da kayınvalide geldi çocukla ilgilenmek için..sonra da küçük görümce...çaydı,tatlıydı,meyveydi derken demin gönderdim daha...sonra ortalığı toparlıyım derken anca bu saat oldu totom yer gördü...sanırım kimseler yok ben hemen bi geçmiş yapiim o zaman...
kız 36 çok zayıf dimi yawsss 38 bencee çok güzel bir beden ölçüsü.
canımcım ben oldum olası kilolu bi insandım...hayatım boyunca 69dan aşağı indiğim 1 ya da 2 keredir....şu anki kilom da senelrce bulundum...belki de o yüzden bu kadar direnç ve alıp vermeler....ama bu kilolardan kurtulmayı cidden çok istiyorum....hayırlısı ile şu hacca giderken 70 ve altı olsam 20 gün içinde orada direncin kırılacağına inanıyorum..ya da sadece hayal benimki bilmiyorum kicanım bu kadar işe sen nasıl kilo alıyosun anlamıyorum valla ne biçim bi tempodur o öle..sen kendine zaman ayırabiliyormusun hiç
günaydın kızlarr nasılsınız fatoşum seni görüyorum aşağıda nasılsın?
canımcım ben oldum olası kilolu bi insandım...hayatım boyunca 69dan aşağı indiğim 1 ya da 2 keredir....şu anki kilom da senelrce bulundum...belki de o yüzden bu kadar direnç ve alıp vermeler....ama bu kilolardan kurtulmayı cidden çok istiyorum....hayırlısı ile şu hacca giderken 70 ve altı olsam 20 gün içinde orada direncin kırılacağına inanıyorum..ya da sadece hayal benimki bilmiyorum ki(((anlayacağın eğer bu kilodan düşersem ondan sonrası iplik söküğü gibi gelecek..ama vücut direnç gösteriyor....şimdi düşününce hesapladım da nerdeyse 14 senedir 72-74 arasıyım (((yaa inşşş olur da inersemm artık benim için hayatımın zaferi olacak anlayacağın......
günaydınnn kuzum benim...ii çok şükürrr...sen napıyosunn?
kızlaaaarrr demin düğünden önce bulduğum gelinlik modellerini sizinle paylaşmak istedimm..ben kilo verirken o zamanlar bunlara bakarak acayip gaza gelmiştimmm....Eki Görüntüle 265201
bacıımmm bizimki huyyy......öle de olsa 3.gün sıkılırsın emin ol....üretken olmaya alışmışsın bi kere...baksana şimdi bile kaç tane kursa yazılıp hala kendimi nasıl geliştirebilirim çabasındasın bacım..üstelik hem okuyon,hem çalışıon......napıyımm canımm yaa ofiste işler nasıll birikmişş bi halde görsenn kafamı toplayıp düzene koymam lazımmm uğraş dur işte şimdiş kahvaltı yaptımm inan halim yokk :97::97::97::97::97::97::97:
bazen diyorum ki fatoşş zengin bi koca buluyumm sonra evleneyimm akşama kadar evde yatıp dinleneyim:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
gaza gelinmicekk gibi değilki fatoşumm baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?