Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar..bugün epey geç oldu girmem...ya anca yolladım bizim apartmandakileri....kayınpeder yok die aşağıda yiyelim dedi eşim...kadıncağız da tek başımayım die sadece dünkü sulu yemekten ısıtmış...üzerine bi daha ilave yaptık...sonra yanına bol bi salata bi de pilav...onları yerleştir yıka..tam eve çıkcaz görümcemin ufaklık peşimize takıldı...o bizimli gelince görümcem de hazır sizinleyken biz de büyük oğlanla dışarı çıkalım die bize bıraktı ufaklığı...ardından da kayınvalide geldi çocukla ilgilenmek için..sonra da küçük görümce...çaydı,tatlıydı,meyveydi derken demin gönderdim daha...sonra ortalığı toparlıyım derken anca bu saat oldu totom yer gördü...sanırım kimseler yok ben hemen bi geçmiş yapiim o zaman...

kaptancım ayaklarını ılık suya papatya koy accık beklesin..onun içine koy acızık da masaj yap içinde..sonra da vazelinle ov...süperr değişimm oluyo inan ki....

yavrii kuşummm müşteri geliyom didiydi gelmedii...benim de moralim bozuldu bi daha bastım eve geldimmm..sonrasında da akraba yağmuruna tutuldum işte eve gelince....

hımmm ne istesem :44::44::44::44:
ellerine sağlık canım
artık olmuş afiyet olsun yağ olmasın
3 dilek dileme hakkın var
aslım biftek sar biftekk...acayip ii geliyiiii...
yarın pirinç lapası yapıyım diyorum denedinizmi hiç aslıcım işe yararmı....

beeennn yaptıımmmmiice inceleyip sonra yap..bazı ince noktaları vaar onları yapmayınca boşa yapıosun ama tam uyarsan süper ödem atıiiii...mesela 0 tuz tüketcen..yoksa tam tersine tepiyo vücut daha çok su topluyo...

ne yapayım canım uğraştım yine elişi ile yapıştırıcı ile her zamanki halim
sen nasılsın

ii çok şükürrr...herkeslerin gönlünü eğlemeye çalıişıyom ALlah kabul etsin:)))kaptancım benimki sesleniyodu deminden beri...onu atlatamadımm.gel beraber tv seyredelim birlikte vakit geçiremiyos dedi...hayırdır inş:)))..ben çıksam kusuruma bakmassın dimiii....ii geceler sana kaptancım...sen de yat ki yarına yorucu bi perşembe olcekkk.....

Son düzenleme:

canım bu kadar işe sen nasıl kilo alıyosun anlamıyorum valla ne biçim bi tempodur o öle..sen kendine zaman ayırabiliyormusun hiç

herkeslere günaydınnnnnn......
güzel bi günde yine beraberiz....aslım kaptanım yaaaa gece içimde kaldı yaaaa öle birden çıkmak zorunda kaldımmm tekrar kusura bakmaaa..am sen gelmeden önce de başındaydımmm..benimki iice homurdanmaya başlıyınca çıktım...ya bacım evlenmek istiyon ama işte gördüğün gibi hep bi kalıplara göre hareket etmek zorundasın evleninvce....bak sen keyfine işte ne rahat hayattt....şimcik ben dün yediklerimi yazıyımmmm..
sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,bol domates,şekersiz çay
öğle 1 dilim börek,1 dilim tatlı
akşam 3 yemek kaşığı pilav,1 tabak türlü,1 tabak salata,yarım dilim ekmek
gece şekersiz çay,20 tane kara üzüm

canım bu kadar işe sen nasıl kilo alıyosun anlamıyorum valla ne biçim bi tempodur o öle..sen kendine zaman ayırabiliyormusun hiç
canımcım ben oldum olası kilolu bi insandım...hayatım boyunca 69dan aşağı indiğim 1 ya da 2 keredir....şu anki kilom da senelrce bulundum...belki de o yüzden bu kadar direnç ve alıp vermeler....ama bu kilolardan kurtulmayı cidden çok istiyorum....hayırlısı ile şu hacca giderken 70 ve altı olsam 20 gün içinde orada direncin kırılacağına inanıyorum..ya da sadece hayal benimki bilmiyorum ki(((anlayacağın eğer bu kilodan düşersem ondan sonrası iplik söküğü gibi gelecek..ama vücut direnç gösteriyor....şimdi düşününce hesapladım da nerdeyse 14 senedir 72-74 arasıyım(((yaa inşşş olur da inersemm artık benim için hayatımın zaferi olacak anlayacağın......
günaydın kızlarr nasılsınız fatoşum seni görüyorum aşağıda nasılsın?

günaydınnn kuzum benim...ii çok şükürrr...sen napıyosunn?

kızlaaaarrr demin düğünden önce bulduğum gelinlik modellerini sizinle paylaşmak istedimm..ben kilo verirken o zamanlar bunlara bakarak acayip gaza gelmiştimmm....

napıyımm canımm yaa ofiste işler nasıll birikmişş bi halde görsenn kafamı toplayıp düzene koymam lazımmm uğraş dur işte şimdiş kahvaltı yaptımm inan halim yokk :97::97::97::97::97::97::97:

bazen diyorum ki fatoşş zengin bi koca buluyumm sonra evleneyimm akşama kadar evde yatıp dinleneyim:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

bacıımmm bizimki huyyy......öle de olsa 3.gün sıkılırsın emin ol....üretken olmaya alışmışsın bi kere...baksana şimdi bile kaç tane kursa yazılıp hala kendimi nasıl geliştirebilirim çabasındasın bacım..üstelik hem okuyon,hem çalışıon......
gaza gelinmicekk gibi değilki fatoşumm baksana

bak bi de şunu koyıyımmmmm..dibim düşmüştü bunlarda da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…