Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kahvaltım
1 uygun boyutta tost
1 bardak cay

ara
1 elma
fındık ceviz badem 1 er tane

öğle
1 tavuklu döner sandviç ekmek boyutu küçük sandviç ekmeği
1 bardak ayran

ha kızlar bu arada pirinç lapasına başladım bugün,bu hafta kilo veremdim çünkü 100gr versem kardır....

canım bneim teşekkür ederim ilgin alakan desteğin için. arada bana geliyorlarr soldan soldanD sonraa geldiği gibi gidiyor kiki
gevşeyeyimD çok gevşeyeyim belki işe yarar DD

ayyy İlkoş banada zılgıt lazım..su an aile ev iş durumum cok karısık yemek yapamıyorum cogu zman hazır bir an önce işler yoluna girsinnnnnnnnnnnn

: zaten yarın yiyeceğizz kaptandan zılgıtı belki kendmize geliriz canım yaaa. dışarıdan yemek yemek adamı mahvediyorr birbirinden lezzetli şeyler gelde yeme birsürüde para veriyorsun tabağındakileri bırakmaya kıyamıyorsun(( işin içinden çıkılmaz durum

ha kızlar bu arada pirinç lapasına başladım bugün,bu hafta kilo veremdim çünkü 100gr versem kardır....
prinç lapasımı oda ne ilkdefa duydum, bu hafta bende kilo veremedimmm (( ben biliyordum xzaten kendimi hızlı koşan atınnnn şeyi şey düşermiişDD benimde öyle oldu hhızlı başladık ama sonu gelmiyor hehe
yanlız değilsn arkadaşım haftaya inş. güzel vereceğizz

bu arada bugünkü menülerim
kahvaltı
yokkkkkkkkkkkDD su dahi içmedim vaktim olmadı

öğlen
5 yk kadar çorba
3yk kadar patlıcna musakka
su,
1 dilim ekmek

bu arada bugünkü menülerim
kahvaltı
yokkkkkkkkkkkDD su dahi içmedim vaktim olmadı

öğlen
5 yk kadar çorba
3yk kadar patlıcna musakka
su,
1 dilim ekmek

yarın tartı günüü biraz korkuyorum adet olucam çünki şişkinlik başladı bilee ama bakalım inş. eksi çıkarımm artı çıkacaksamda 100 gr cıkk çıksınn:86::86::86::86::86::86::86::86:

tatlım bende de var o dediğinden vücut hastalanacağı için suyu tutuyor oda 1.5 kilo kadar bile fark ettiriyo bende bakalım ne olacak..aslı keptenim bu hafta kızma bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…