- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.021
kibarlığını yesinlerrrr seninnnnn...pardon diyo düzeltiyo yazarken bileeeeeekızlar dün işten çıktım ablama geçtim grip olmuşş yanına gittim hem çocukları özlemiştim. Akşam bişey yemedimm canım istemiyorduuu aa ama pardon 1. yemek kaşoğı kabak yemeği yedim ablam yapmış tadına baktım 2 bardakta çay içtim bukadar sonra zaten gece 2 gibi felan uyuduk sabahta erken kalktım işe geldimm uykumm varr biraz
yarın tartı günüü biraz korkuyorum adet olucam çünki şişkinlik başladı bilee ama bakalım inş. eksi çıkarımm artı çıkacaksamda 100 gr cıkk çıksınn:86::86::86::86::86::86::86::86:
yavru kuşum haydin kalkıp işlere girişelimmm artıkın..bu kadar laflama yeterrr...sonra da saat 2 gibi bi bi daha buluşuruz.....
ben kaç olsam acaba sıfır beden iyi mi
anladım canım evet iyi olmaz o zaman
hımmm şimdi kızmayacam cuma görüşürüz olur mu
süper ama kiloda değişiklik yok kuzu....
aslında senin boya 40 da iyi fıstık gibi gorunuyon bence tabi
ben 38 olduğumda iyi oluyo tabi ama hala hafif tombik oluyorum 36 güzel oluyo bana..senin boyun olduğu için sana 38 iyi tabii
herkeslere günaydınnnnnn......
güzel bi günde yine beraberiz....aslım kaptanım yaaaa gece içimde kaldı yaaaa öle birden çıkmak zorunda kaldımmm tekrar kusura bakmaaa..am sen gelmeden önce de başındaydımmm..benimki iice homurdanmaya başlıyınca çıktım...ya bacım evlenmek istiyon ama işte gördüğün gibi hep bi kalıplara göre hareket etmek zorundasın evleninvce....bak sen keyfine işte ne rahat hayattt....şimcik ben dün yediklerimi yazıyımmmm..
sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,bol domates,şekersiz çay
öğle 1 dilim börek,1 dilim tatlı
akşam 3 yemek kaşığı pilav,1 tabak türlü,1 tabak salata,yarım dilim ekmek
gece şekersiz çay,20 tane kara üzüm
sabah kahvaltımı paylaşıyım 0,5 lt suyum
şekersiz çay
yarım gözleme:78::78::78::78::78::78:
sabah kahvaltımı paylaşıyım 0,5 lt suyum
şekersiz çay
yarım gözleme:78::78::78::78::78::78:
ii çok şükürrr...herkeslerin gönlünü eğlemeye çalıişıyom ALlah kabul etsin:)))kaptancım benimki sesleniyodu deminden beri...onu atlatamadımm.gel beraber tv seyredelim birlikte vakit geçiremiyos dedi...hayırdır inş:)))..ben çıksam kusuruma bakmassın dimiii....ii geceler sana kaptancım...sen de yat ki yarına yorucu bi perşembe olcekkk.....
ay canım bneim teşekkür ederim sen daha fıstıksın.
veremeiynce artık 40 lada idare edeceğizz neyapalım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?