Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dün işten çıktım ablama geçtim grip olmuşş yanına gittim hem çocukları özlemiştim. Akşam bişey yemedimm canım istemiyorduuu aa ama pardon 1. yemek kaşoğı kabak yemeği yedim ablam yapmış tadına baktım 2 bardakta çay içtim bukadar sonra zaten gece 2 gibi felan uyuduk sabahta erken kalktım işe geldimm uykumm varr biraz

sabah kahvaltımı paylaşıyım 0,5 lt suyum
şekersiz çay
yarım gözleme:78::78::78::78::78::78:

yarın tartı günüü biraz korkuyorum adet olucam çünki şişkinlik başladı bilee ama bakalım inş. eksi çıkarımm artı çıkacaksamda 100 gr cıkk çıksınn:86::86::86::86::86::86::86::86:

kibarlığını yesinlerrrr seninnnnn...pardon diyo düzeltiyo yazarken bileeeeee
yarın tartı günüü biraz korkuyorum adet olucam çünki şişkinlik başladı bilee ama bakalım inş. eksi çıkarımm artı çıkacaksamda 100 gr cıkk çıksınn:86::86::86::86::86::86::86::86:

çıkmaz çıkmaz inş...ben de bu hafta yerimde sayoyırum gibi geldi bana....ya bu koşturmaca da ne yiyom ne içiyom öle bi karmaşa ki.....neyse bakalım.....
bu arada sabah 1 çay kaşığı bal,1 dilim ekmek,2 kk peynir.3 zeytin yedim.....
birazdan da kahve iççem

yavru kuşum haydin kalkıp işlere girişelimmm artıkın..bu kadar laflama yeterrr...sonra da saat 2 gibi bi bi daha buluşuruz.....

kızlçeler gelen giden yokk bende işlerime başalyımm barii gelirim yinneeee zatenn açık duruyoo gelen bi pişttt desinnn:86::86::86::86::86::86:

yavru kuşum haydin kalkıp işlere girişelimmm artıkın..bu kadar laflama yeterrr...sonra da saat 2 gibi bi bi daha buluşuruz.....

tamamdırr fatoşuummmm saat 2 gibii buluşuyoruzz o zmannn ahhh ahhh eski günler geldi aklımaaa :98::98::98::98::98::98::98::98:

merhaba kızlarrr nasılsınız 2 gündür ilgilenemiyorum sizinlerr(
bir geçmişi okuyayım hemencik neler kaynatmışsınız bne yokken.
bu arada dün çok fena diyetimi zedelemiştim ama tardıldığımdaa kötü bir sonuçla karşılaşmadım neyse bu haftayı kg vererek geçiremyecğeim ama en azından almayacağım

afiye tolsun cnaım ama beni geçememişssin dün hiç kimse benim kadar yememiştir ben bütün haftalık yemeğimi yedim valla.

bende özelden dilek dileyim dedim ama bana cevap vermedin tüstüm sana

ay canım bneim teşekkür ederim sen daha fıstıksın.
veremeiynce artık 40 lada idare edeceğizz neyapalım((

canım benim sağol..ama çocuk olması için cok didinmene gerek yok bebiş.stresten uzak duracaksın kiloyu falan kafan atkıyorsun.biliyosundur çocugun tamamiyle psikolojiyle ilgisi var..arkadasım yıllarca ugrastı tum ayrıntılarını biliyorum..gevşeme egzersizleri teknikleri falan dene..(gecen cok üzüldüğünü yazmıstın yogundum cevap veremedim)

Aslı cok güzel kızsın 3 dileğinde olur valla sen niyet et yeterki..bak diyorum takımdakiler kız acık acık söyleyemiyor yok mu cevrenizde eli yuzu düzgün hehehheheh...aman bizim okuldakilerde hep evli zaten 6 erkek var :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…