Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sporumu yaptım duşumu aldım bomba gibiyim şu anda birazdan da temizlik yapacam.aslı kaptenim bu hafta ya damgamı vuracam geçen haftada böle demiştim sanki:44::44::44::44:

canımcım merhabaaaa süpersin sağlıklı yaşam örneği:))) az yiyorsunspor yapıyorsun harikasın valla maşallah nazarım değmesin.
bende akşam özendirik oldumm 15-20 tk yaptım dediğin hareketleriiiii

nekadar ürkütücü bir hikayeeeDDD tırs tırs tırstım

günaydın kızlar herkese iyi haftasonları
bizim sular kesik gibi bişey bazı musluklardan su akmıyor bazılarında sicim gibi sinir oldum

canımcım merhabaaaa süpersin sağlıklı yaşam örneği:))) az yiyorsunspor yapıyorsun harikasın valla maşallah nazarım değmesin.
bende akşam özendirik oldumm 15-20 tk yaptım dediğin hareketleriiiii

tebrik ediyorum seni canım bu azimle daha güzel kilolar vericeğiz inşallah..bende yaptım dün yatmadan hareketleri canım birde ben mekikleri hergğn yapıyorum zaten karın yağlarım nerdeyse yok oldular...

günaydın kızlar herkese iyi haftasonları
bizim sular kesik gibi bişey bazı musluklardan su akmıyor bazılarında sicim gibi sinir oldum

aslıcığım senin evde bişi var gerçekten bi elektrik bi su sorun hiç bitmiyor valla...canım yaa sen nerde öğretmenlik yapıyodun..dikkat et kendine şu kaçırılma olayları korkutuyo beni benimde kuzenim doğuda öğretmenlik yapıyo arıyorum hergün..

canım ben sivastayım şimdilik bir sorun yok inş da olmaz

benim evde sorun yokta benim şanssızlığımdan
benim hep yorgun uykulu olmamın nedenini buldum tükenmişlik sendromuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…