- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.361
kızlar sporumu yaptım duşumu aldım bomba gibiyim şu anda birazdan da temizlik yapacam.aslı kaptenim bu hafta ya damgamı vuracamgeçen haftada böle demiştim sanki:44::44::44::44:
kalan olabiliyor ama bütün doktorlar yani tıbben beklenmesi gereken süre bu olduğunu söylüyolar tam olarak o zaman iğleşiyormuş daha erken yapmak biraz keyfe ve cesarete bakan bi iş benim doktorumda dedi istersen bir yıl sonra bile yapabilirsin ama sağlıklı olmaz dedi..zaten tatlım normal doğum da olsa ikinci bi çocuk için yine 3 yıl beklenmesi gerekiyomuş rahmin ve vücudun eski halini alması okadar sürüyormuş...canım benim arkadaşım 1 yaşında bebeği varken tekrar hamile kaldı bebişi 7.5 aylıkken karnındaki bütün dikişler ayrılmış bebeğide arkadaşıda son anda kurtardılar.karnı şu anda savaş alanından farksız..ben tırsıyom o yüzden:18::18::18:
canımcım merhabaaaa süpersin sağlıklı yaşam örneği:))) az yiyorsunspor yapıyorsun harikasın valla maşallah nazarım değmesin.
bende akşam özendirik oldumm 15-20 tk yaptım dediğin hareketleriiiii
günaydın kızlar herkese iyi haftasonları
bizim sular kesik gibi bişey bazı musluklardan su akmıyor bazılarında sicim gibi sinir oldum
aslıcığım senin evde bişi var gerçekten bi elektrik bi su sorun hiç bitmiyor valla...canım yaa sen nerde öğretmenlik yapıyodun..dikkat et kendine şu kaçırılma olayları korkutuyo beni benimde kuzenim doğuda öğretmenlik yapıyo arıyorum hergün..
canım ben sivastayım şimdilik bir sorun yok inş da olmaz
benim evde sorun yokta benim şanssızlığımdan
benim hep yorgun uykulu olmamın nedenini buldum tükenmişlik sendromuymuş
ilk defan duyuyorumne sebep oluyomuş peki ona..
selam kızlar nasılsınız neler yapıosunuz???
slm canım iyiyiz sen nasılsın
bu arada 4 ziyaretçi var acaba yine sorun mu var sitede
ben de iyiyim cnm.nasıl gidiyor aslıcım koşuşturmadan ilgilenemiorm sizlerle.
ben hastalıkla uğraşıyorum canım
hayırdır canım dizinden dolayı mı?
yok canım soğuk algınlığı boğazım kötü havalar soğudu benim hastalıklar başladı
slm canım iyiyiz sen nasılsın
bu arada 4 ziyaretçi var acaba yine sorun mu var sitede
ne gibi bi sorun olabilir ki ziyaretçiler denetleyiciler gibi bişimi:44::44:
gecmiş olsun cnm ya bende de hafif nezle var.burda da soğudu baya havalar..yağmur şimşek fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?