- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.321
canim , 5 tane zeytin
5 kucuk dilim peynir
2 dilim ekmek, sekersiz cay
ogle yemegi aksam yemegi yemedim henuz. cunki burda sabah , sadece kahvalti yaptim. oglen ne kadar pilav yiyecegimi bilmiyorum:)) ama kucuk bir kase yerim heralde.
simdi aciklayici oldumu
neyse kızlar benim bebişde kocişde uyudu ikisinide yatak odasına taşıyımda bende uyuyayım..dün gece defne bizi asker etti eşimle nöbetleşe ona baktıkhiç yapmayan çocuğun gece oyun oynayacağı tuttu..ağzını ayırıp ayırıp gülüyo bide kızsammı gülsemmi bilemedim şaşırttı dün gece bizi...hadi kızlar öpüyorum sizleri...
bu haftayı bitirdik yarından itibaren artık bi silkelenelim ve şu kiloları verelim artık..
fadikim yavru kuşummm inan ki çok sevindim dersinden ve sınıfından geçmene....bu arada geçmiş olsun....moralsizim kelebeeemmm bu aralar sen beni idare et olma mı?
kaptancım sana da geçmiş olsun...
aslı yarın istanbulda seminer varmış hac için..ona gidiyoruz günübirlik iznim devam edebilir mi?aslında seminer 2 günlük ama sanmıyorum benim ki kalsın..erken döneriz muhtemelen..pazar dönmezsen bilin ki seminerin ikinci gününe kaldık...kızlar bu aralar bi depresif halim var bilmiyorum..kendimi çookk mutsuz hissediyorum yaaa.....değersizim hissine kapılıyorum...çabuk inciniyorum..herşeyden ve herkesten çabuk bıkar oldum...tahammülsüzleştim resmen..benim için dua ederseniz çok sevinirim.....neyse ben çıkıyorum...aile saadeti var çay faslı..ona dahil olurum sanırım....ii geceler....
kızlar nasılsınızzzzz ben çok mutluyumbabam emekli olduğun için 3 çocuk okutmak hele 2 tane üniversitesi olunca çok zor oluyordu bende okulda sağlık bilimler enstitüsünde part time işe başvuru yapmıştım kabul edilmişim
canım ben yedin sandım yawsDD pardon kuzucumm. sabahın gayet güzell afiyet olsunn bu hafta çok azimliyzzzz hepimiz vereceğizz.
iyi bakalimoldu olduuu:))))
kızlar nasılsınızzzzz ben çok mutluyumbabam emekli olduğun için 3 çocuk okutmak hele 2 tane üniversitesi olunca çok zor oluyordu bende okulda sağlık bilimler enstitüsünde part time işe başvuru yapmıştım kabul edilmişim
ben geldim nasılsınız kızlar
slm kızlarr nasılsınızz benm misafirim var kaçak giriyorumm hehe
bu arada bugünkü menümü yazayım tam olarak
sabah
bir lokma poğaça
çay şekersizz
öğlen
bir kase çorba
2 yk tavuk sote
ince 1 dilim ekmek
ara
2 küçük erik
akşam
bir kase çorba
1 yk pilav
2 yk et yemeği
1 yk taze fasulye
salata
geçmişe şöyle bir gzögezdireyim
hosgeldin Asli, nasil oldun iyimisin biraz ?
hoşbulduk canım yok ya daha yeni başlıyor daha ağırlaşmadım
sen nasılsın
bir ısırıksabah bir lokma pohaca ne yaw:d mENUN gayet iyi canim, Misafirlerin yatilimi, kolay glsin
canim ilik suyun icine bal karistirip icsene, baslangicta cok iyi geliyor. ayy ins agirlasmassin, hem okul hem hastalik hic cekilmez yaa, bide ogrencilerin bagrismasi, ogretmen hastayken daha cok anlayissiz oluyorlar nedense:)) nyeseki bugun cuma, 2 gun dinlenirsin
bir ısırıkDDD yemedim say iş olsun diyee yazdım yok cnaım yemekli yabancı diil kayınbabamlarr
buarada bende buyuk gelisme var, carsamba gunu 21 mesaj paylasimi yapmisim, persembe gunude 17 tane:d
ok yemedin sayiyorum:) kayinbabanlarmi?kayinvaldenlermi?:d
canım benim fındık normal doğmadı sezeryanla aldılar dikişler 3 yılda ancak iğleşiyormuş izin yok o yüzden ikinciye..normal olsaydı arka arkaya doğururdum ama benim ki doğum günü geçti içerde 7 gün fazladan kaldı artık gelmeyince de sezeryanla çıkardılar..yeri çok rahatmış gelesi gelmemiş defnenin
anlayışsız değilde bizim kafa götürmüyor hasta olunca
bide hepsi üstüste geldi soğuk algınlığı bir yandan regl bir yandan ruhumu hiç sorma
maşallah allah arttırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?