Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben yedin sandım yawsDD pardon kuzucumm. sabahın gayet güzell afiyet olsunn bu hafta çok azimliyzzzz hepimiz vereceğizz.

kızlar nasılsınızzzzz ben çok mutluyum babam emekli olduğun için 3 çocuk okutmak hele 2 tane üniversitesi olunca çok zor oluyordu bende okulda sağlık bilimler enstitüsünde part time işe başvuru yapmıştım kabul edilmişim

yerim ben o kucuk prensesi:)) simdi cok tatli aylari

Fatmacigim, akrabalarinla ayni apartmanda oturdugun icin , ve cok anlayisli, kimseyi kirmak istemedigin icin icine atiyorsun,ve buda seni mutsuz ediyor. Sen iyice alistirmisin onlara, sensiz yapamiyorlar:) artik sabrin tasmis, ama ins kutsal topraklara gidersen huzura kavusursun, oraya gidip gelen cok degisiyormus, eminim ordaki yaptigin dualarla yepyeni bir hayata baslayacaksin..Ins bizlerede kismet olur....

gözün aydın canım çok sevindim
ben hasta ve yalnızım

canım ben yedin sandım yawsDD pardon kuzucumm. sabahın gayet güzell afiyet olsunn bu hafta çok azimliyzzzz hepimiz vereceğizz.

onemli degil sekerim:) ins bu hafta hepimiz kilo vericez

oldu olduuu:))))
iyi bakalim

canim cok sevindim, Ogrencilerin part time is yapmasi , kendisini yetistirmesi cok hosuma gidiyor. Baban ve annen cok sansli...

ben geldim nasılsınız kızlar

hosgeldin Asli, nasil oldun iyimisin biraz ?

sabah bir lokma pohaca ne yaw:d mENUN gayet iyi canim, Misafirlerin yatilimi, kolay glsin

hoşbulduk canım yok ya daha yeni başlıyor daha ağırlaşmadım
sen nasılsın

canim ilik suyun icine bal karistirip icsene, baslangicta cok iyi geliyor. ayy ins agirlasmassin, hem okul hem hastalik hic cekilmez yaa, bide ogrencilerin bagrismasi, ogretmen hastayken daha cok anlayissiz oluyorlar nedense:)) nyeseki bugun cuma, 2 gun dinlenirsin

Son düzenleme:
buarada bende buyuk gelisme var, carsamba gunu 31 mesaj paylasimi yapmisim, persembe gunude 17 tane:d

Son düzenleme:

anlayışsız değilde bizim kafa götürmüyor hasta olunca
bide hepsi üstüste geldi soğuk algınlığı bir yandan regl bir yandan ruhumu hiç sorma

Canim boyle birsey ilk defa duydum, sezaryanla dogum yapinca 3 yil izin yok demis doktor oylemi? ya sen baska doktorlarada git , benim arkadaslarim sezeryanla yapanlar, 1;5 yil sonra tekrar hamile kaliyorlar.

anlayışsız değilde bizim kafa götürmüyor hasta olunca
bide hepsi üstüste geldi soğuk algınlığı bir yandan regl bir yandan ruhumu hiç sorma

amanda aman ogrencilerini pekte severmis laf kondurmazmis:d

Gecmis olsun tekrardan canim. ruhunda iyilesir ins, Ahmet ten bir haber varmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…