Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gözün aydın canım çok sevindim
ben hasta ve yalnızım

çok teşekkür ederim

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 poğaça
1 bardak çay

akşam
5-6 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek

ara
2 bardak çay
1 şeftali

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 poğaça
1 bardak çay

akşam
5-6 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek

ara
2 bardak çay
1 şeftali

afiyet olsun canımcım nasıl oldun bakimmmm biraz kendine gelebildinmi,, yaa sen çok az yiyorsun nede sende bu hafta hezimete uğraıdn yaa aslı kaptanımmmm

herkes uyumuş yaaaaaaa ben bekçi gibi biri gelickemi diye bekliyorum yazık banaa bende gideyim bari

aa hadi hayırlı olsun canım...çok iyi olmuş destek çıkarsın hem ailene.keşke benim abimde bi iş bulsa kazık kadar oldu üniversiteye gidesi tuttu ona para yetiştirecez diye helak oldu bizimkiler

Canim boyle birsey ilk defa duydum, sezaryanla dogum yapinca 3 yil izin yok demis doktor oylemi? ya sen baska doktorlarada git , benim arkadaslarim sezeryanla yapanlar, 1;5 yil sonra tekrar hamile kaliyorlar.

kalan olabiliyor ama bütün doktorlar yani tıbben beklenmesi gereken süre bu olduğunu söylüyolar tam olarak o zaman iğleşiyormuş daha erken yapmak biraz keyfe ve cesarete bakan bi iş benim doktorumda dedi istersen bir yıl sonra bile yapabilirsin ama sağlıklı olmaz dedi..zaten tatlım normal doğum da olsa ikinci bi çocuk için yine 3 yıl beklenmesi gerekiyomuş rahmin ve vücudun eski halini alması okadar sürüyormuş...canım benim arkadaşım 1 yaşında bebeği varken tekrar hamile kaldı bebişi 7.5 aylıkken karnındaki bütün dikişler ayrılmış bebeğide arkadaşıda son anda kurtardılar.karnı şu anda savaş alanından farksız..ben tırsıyom o yüzden:18::18::18:

Son düzenleme:
kızlar sporumu yaptım duşumu aldım bomba gibiyim şu anda birazdan da temizlik yapacam.aslı kaptenim bu hafta ya damgamı vuracam geçen haftada böle demiştim sanki:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…