Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrik ediyorum seni canım bu azimle daha güzel kilolar vericeğiz inşallah..bende yaptım dün yatmadan hareketleri canım birde ben mekikleri hergğn yapıyorum zaten karın yağlarım nerdeyse yok oldular...
ay teşekkür ederim sana canımm sayende özendirik oldumda yaptım yoksaa zorduu:)), bu arada maşallah sana yaa mekik nasıl çekiyorsun bana çok zor geliyor mekik çekmekk(

selam kızlar sabah sekizde işe gittim birikmiş işleri hallettim ve nihayet eve gelebildim siz nasılsınız bakalım

hooşşş geldin sefa geldin fıstıkkk benimde 12 de bitti mesaimmm evdeyim şimdi acaba aşağı inip biraz spormu yapmsam diyorum bendeDDD

hehe yine birincilik bende kızlar yuppiii oleyyyy:))))

kızlar temizliğimi yaptım evim çiçek gibi oldu gönül rahatlığıyla oturabilirim artık..

kız nazar değecek maşallah sana kaşı biryerlerini, spor yap temizlik yap bebiş büyüt uykusuz kal işe gitt hay maşallahh haa birde kocayla uğraş maşallah maşallah

kızlarrr bugün çok ama çokk mutluyum:)))
inş. nedenini sizee daha sonra söyleyeceğim.
bugünkü menüm

sabah
2 çatal ıspanaklı börek
şekersiz çay

öğlen
3 yk sade makrna
2 yk mantar sote
1 yk taze fasulye
2 yk yoğurt
3-4 çatal kavun

akşamı daha hafif geçireceğim inş.

slm kızlar,

aslıcım annemlerdeyim bugün ve yarın izinli sayın beni canım..

öpüyorum hepinizi...

hadi hayırlı olsun tatlım işin ne güzel kendş başının çaresine bakıcan bu çok güzel işte

herkes horul horul uyuyorrr benişteyim yaaa( püfsss.

üzülme tatlım o saatte bende işte mal açmaya uğraşıyodum

ben hastalıkla uğraşıyorum canım

aslıcım nasıl oldun kuzum toparlayabildinmi azcık kendini

zaman zaman hissediyorum

aslı eminmisin tatlım o zaman bi doktorla veya danışmanla görüşsen daha iyi olmazmı

kızlar temizliğimi yaptım evim çiçek gibi oldu gönül rahatlığıyla oturabilirim artık..

ohhhh mis güle güle otur kuzum bizimevede bi uğrasaydın ya başlamışken

yasoooo noldu kuzum merak ettim bak şimdi nedir seni bukadar mutlu eden bakiiim
menün gayet güzel bu arada herşeyden azar azar afiyet olsun

kızlar dün akşam öğretmen arkadaşların düzenlediği bir yemek vardı oraya gittik çok soğuktu esiyodu oğluşu o kadar sıkı giydirmeme rağmen hasta ettik dışarlarda bu gün onunla uğraşıyorum yavrucağın ağzı burnı akıyo galiba bende şifayı kapmısım incecik yazlık elbiseyle tatsızız bu gün yani akşamki menüm
ordöv tabağı vardı uçlarından birer çatal tırtıkladım sigara böreklerini oğluşa yedirdim
ana yemektende 2 köfte 3 çatal pilav aldım başkada bişi yemedim yer gibi yapıp kaynattım
sonra bol bol oynadım halay çektim canlı müzük vardı

selam ben geldim durmadan uyuyorum bir uyuyup bir uyanığım he ruyandığımda boğazım daha kötü
birazdan kalkıp bir çorba yapayım sularda gelmiş biraz bulaşık var onuda yıkayım

siz nasılsınız nazmiyem seni görüyorum aşağıda nasılsın canım

geçmiş olsun canım havalar soğudu hastalıklar başladı

bu günkü menüm pek bi tuhaf
sabah yarım gevrek 1 dilim peynir
öğle gevreğin geri kalan yarısı
ara eve gelince
2 küçük milföy böreği
2 çatal nutella (tatlı krizlerim hat safhada bu arada)
şimdi 1 fincan kahve içiyorum
akşam içinde fırında tavuk ve pilav yapıcam azcık yerim herhalde
:87::87::87::87::87::87::87:

iyidir canım oğluş azcık kendi başına oynarken bende takılıyorum burda sen nasılsın
canım biraz bakım yap kendine ballı limonlu su falan yap yumşasın azcık boğazların ıhlamur falanda iyi geliyor iyi bak kendine canımcım

geçmiş olsun canım havalar soğudu hastalıklar başladı

of yaaa burada havalar bi tuhaf aslı kış gelinceye kadar napıcaz hiç bilmiyorum
sabahları serin öğle yakıcı güneş akşam buz gibi nasıl giyinicez bilmem daha uzunkollularıda çıkarmadık sinir bir durum yani
gece için ince elyaf yorganları çıkardım ama daha onları örtmeyede pek alışamadık öyle yani buralar

aslı seni yakalamışken söyliim yarın bizim manisaya gitme planları var komşularla bizim köyü merak ediyorlarmış köy işte ama gitmek istiyorlar oğlanın durumuna bağlı ama oraya gidersek yarın beni izinli say tatlım hoş gidemezsekte oğlan hasta gelemeyebilirim gene benim koca pimpirikli azcık hele oğlu söz konusu olunca akan sular duruyo oğlan hasta sen pc başındasın diye gene bana rahat vermez yazdırmaz bişi o yüzden en iyisi sen beni yarın izinli say tatlım

yok canım burda artık sabahta akşamda soğuk soba yakılsa yakılır en azından bir ufoya ihtiyaç var kat kat giyindim şuan

tamam canım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…