Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım uyurken boğzın kuruyor daha kötü oluyor..canım pastil filan alsaydın boğazın için.nane limon kaynatabilirsen kaynat..yakın olsaydık sana bi ıhlamur kaynatardım bişeyin kalmazdı.....

canım uyurken boğzın kuruyor daha kötü oluyor..canım pastil filan alsaydın boğazın için.nane limon kaynatabilirsen kaynat..yakın olsaydık sana bi ıhlamur kaynatardım bişeyin kalmazdı.....

sağol canım canım hiçbirşey yapmak istemiyor kalksam bir çorba yapcamda işte

ay teşekkür ederim sana canımm sayende özendirik oldumda yaptım yoksaa zorduu:)), bu arada maşallah sana yaa mekik nasıl çekiyorsun bana çok zor geliyor mekik çekmekk(

ben hamile kalmadan önce hergün ebrucuğumla (ebru şallı)plates yapıyordum hiç aksatmadan hemde o yüzden zorlamıyo şimdi

yok canım burda artık sabahta akşamda soğuk soba yakılsa yakılır en azından bir ufoya ihtiyaç var kat kat giyindim şuan

bak o iyi fikir aslı çok elektrikte yakmıyorlarmış bizimburda bütün kış onunla ısınan arkadaşım var çok memnunlar

sorma valla allahtan işim rahat da ordan yırtıyorum..alıştım ama bu rutine

özgecim hoş geldin tatlım ama ben çıkmalıyım kızlar oğluş çık mızıklıyo onunla ilgilenicem bide akşam yemeğini yapıcam görüşürüz sonra
:80::80::80::80::80:

güle güle canım bende çıkıyorum çorba yapayım bi hem ısınır hem boğazıma iyi gelir

kolay gelsin sana canım..bende defne uyandıydı onunla uğraşıyordum..

pul biber mi kapya biberden mi kastediyorsun canım

ben pul biberin iştaj açtığını yeşil sivri biberin zayıflattığını biliyorum

kırmızı pul biber di canım sorduğum off şaşırdım tam zayıflıycam diyeşu düğün olmasa bu kadar acele etmiycemde.neyse bakalım artık ne kadar verirsem...canım ben hedef kiloma gelince mezun olmak yerine hedef değişikliği yapabiliyorum dimi???

tatlım pc açıkta ben bi türlü başına geçemiyorum oğluşum hasta onla uğraşmaktan fırsat olmuyo birazda geçmişe bakmaya çalıştım yakalayamadım seni üzgünüm canım

canım benim sağlıkk olsunnnnn yine karşılaşırızzz. geçmiş olsunnn Allah şifa versin oğlişine annesii ii bak kuzuyaaaaa

tekrar geçmiş olsun canımmmm artık ince giyilecek dönem bitti (( yaz bittii (, yediklerini bir güzel eritmişssinnn yenilerinee yer açılmıştır:)

merhabaaaaaa canım afiyet olsunnn geçiştirmelikkk olmuşş herşey

Ayy gercektenmi bilmiyordum valla. aydinlattigin icin sagol canim. Arkadasin durumuna uzuldum simdi. cok gecmis olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…