- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.441
selam ben geldim durmadan uyuyorum bir uyuyup bir uyanığım he ruyandığımda boğazım daha kötü
birazdan kalkıp bir çorba yapayım sularda gelmiş biraz bulaşık var onuda yıkayım
siz nasılsınız nazmiyem seni görüyorum aşağıda nasılsın canım
canım uyurken boğzın kuruyor daha kötü oluyor..canım pastil filan alsaydın boğazın için.nane limon kaynatabilirsen kaynat..yakın olsaydık sana bi ıhlamur kaynatardım bişeyin kalmazdı.....
ay teşekkür ederim sana canımm sayende özendirik oldumda yaptım yoksaa zorduu:)), bu arada maşallah sana yaa mekik nasıl çekiyorsun bana çok zor geliyor mekik çekmekk(
kız nazar değecek maşallah sana kaşı biryerlerini, spor yap temizlik yap bebiş büyüt uykusuz kal işe gitt hay maşallahh haa birde kocayla uğraşmaşallah maşallah
aslıcığım bi yerde okudum kırmızı acı biber zayıflatıyormuş..bi bilgin var mı???????
yok canım burda artık sabahta akşamda soğuk soba yakılsa yakılır en azından bir ufoya ihtiyaç var kat kat giyindim şuan
sorma valla allahtan işim rahat da ordan yırtıyorum..alıştım ama bu rutine
bak o iyi fikir aslı çok elektrikte yakmıyorlarmış bizimburda bütün kış onunla ısınan arkadaşım var çok memnunlar
özgecim hoş geldin tatlım ama ben çıkmalıyım kızlar oğluş çık mızıklıyo onunla ilgilenicem bide akşam yemeğini yapıcam görüşürüz sonra
:80::80::80::80::80:
bak o iyi fikir aslı çok elektrikte yakmıyorlarmış bizimburda bütün kış onunla ısınan arkadaşım var çok memnunlar
özgecim hoş geldin tatlım ama ben çıkmalıyım kızlar oğluş çık mızıklıyo onunla ilgilenicem bide akşam yemeğini yapıcam görüşürüz sonra
:80::80::80::80::80:
pul biber mi kapya biberden mi kastediyorsun canım
ben pul biberin iştaj açtığını yeşil sivri biberin zayıflattığını biliyorum
üzülme tatlım o saatte bende işte mal açmaya uğraşıyodum
:
tatlım pc açıkta ben bi türlü başına geçemiyorum oğluşum hasta onla uğraşmaktan fırsat olmuyo birazda geçmişe bakmaya çalıştım yakalayamadım seni üzgünüm canım
kızlar dün akşam öğretmen arkadaşların düzenlediği bir yemek vardı oraya gittik çok soğuktu esiyodu oğluşu o kadar sıkı giydirmeme rağmen hasta ettik dışarlarda bu gün onunla uğraşıyorum yavrucağın ağzı burnı akıyo galiba bende şifayı kapmısım incecik yazlık elbiseyle tatsızız bu gün yani akşamki menüm
ordöv tabağı vardı uçlarından birer çatal tırtıkladım sigara böreklerini oğluşa yedirdim
ana yemektende 2 köfte 3 çatal pilav aldım başkada bişi yemedim yer gibi yapıp kaynattım
sonra bol bol oynadım halay çektim canlı müzük vardı
bu günkü menüm pek bi tuhaf
sabah yarım gevrek 1 dilim peynir
öğle gevreğin geri kalan yarısı
ara eve gelince
2 küçük milföy böreği
2 çatal nutella (tatlı krizlerim hat safhada bu arada)
şimdi 1 fincan kahve içiyorum
akşam içinde fırında tavuk ve pilav yapıcam azcık yerim herhalde
:87::87::87::87::87::87::87:
bn geldim
şükür canımmm iyiki işin rahat canım yoksaa işin içinden çıkılmaz yawsssorma valla allahtan işim rahat da ordan yırtıyorum..alıştım ama bu rutine
kalan olabiliyor ama bütün doktorlar yani tıbben beklenmesi gereken süre bu olduğunu söylüyolar tam olarak o zaman iğleşiyormuş daha erken yapmak biraz keyfe ve cesarete bakan bi iş benim doktorumda dedi istersen bir yıl sonra bile yapabilirsin ama sağlıklı olmaz dedi..zaten tatlım normal doğum da olsa ikinci bi çocuk için yine 3 yıl beklenmesi gerekiyomuş rahmin ve vücudun eski halini alması okadar sürüyormuş...canım benim arkadaşım 1 yaşında bebeği varken tekrar hamile kaldı bebişi 7.5 aylıkken karnındaki bütün dikişler ayrılmış bebeğide arkadaşıda son anda kurtardılar.karnı şu anda savaş alanından farksız..ben tırsıyom o yüzden:18::18::18:
bende ilk defa duydum canım
TKENMLK SENDROMU, tkenmlk sendromu, TKENMLK SENDROMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?