Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine saglik canim vayy be ben rekor kiriyorum

üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım

canim allah mutlulugunu daim etsin, hic gulen yuzun solmasin, guzel haberlerini bekliyoruz, yoksa hamilemisin

kızlar akşam yemeğimmm

2 küçük köftee
1 ince dilim ekmek
1 bardak ayran

belki birazdanda meyve yeirm kesin değil ama:d

canim allah mutlulugunu daim etsin, hic gulen yuzun solmasin, guzel haberlerini bekliyoruz, yoksa hamilemisin

aminn inş. hepimizin yüzünü güldürsün inş. rabbim. Yok canımm henüz öyle güzel bi müjdeli haber almadıkD hala yaramazlık yasağı varrr hehe kiki :78: :78: :78: sende varmı güzel haberler sormak istiyorum ama nasılsa sen söylersin diyede soramadım
hafta içi kesinleşsin inş. söylerimm ne olduğunuu:))

kızlar akşam yemeğimmm

2 küçük köftee
1 ince dilim ekmek
1 bardak ayran

belki birazdanda meyve yeirm kesin değil ama:d

cok az yemisin 2 kofte . yoksa koftelermi buyuktu canim,

bende kahvalti yaptim, cay iciyorum, dus aldim. birazdan misafirlerim gelicek , gelince cikarim.

canim ben ilac kullaniyorum adetin 7.gunundeyim. adetin 14-16-18.gunler onemli biliyorsun. adetin 20.gununden sonra iyi haberleri veririm ins.

tamam canim gerceklesmeden soylemek istemiyorsun, olsun bekleriz..

kizlar sayfalar karisti yazarken 2 yere yazmisim:)) iyiyim sekerim sen nasilsin? guzel haberi bekliyoruz hadi acikla, kimseye soylemem:82::82::82:
peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.

cok az yemisin 2 kofte . yoksa koftelermi buyuktu canim,

bende kahvalti yaptim, cay iciyorum, dus aldim. birazdan misafirlerim gelicek , gelince cikarim.

hımss yok canım çok küçüklerdiii porsiyonlarımı iyice küçülttümm DD hehe,
misafirlerin gidince bekletme şekerim girrr

hamilelikle ilgili değil peki neyle ilgili kilo mu verdin başka bişey mi yoksa bana koca mı buldun
merak ettim bak

Son düzenleme:
sabah- öğle
2 küçük poğaça
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bardfak çay

ara
1 muz

akşam
2 kase çorba
2 dilim ekmek

hımss yok canım çok küçüklerdiii porsiyonlarımı iyice küçülttümm DD hehe,
misafirlerin gidince bekletme şekerim girrr

ayy ben doymam ya 2 kofteyle.. ben de bugun firinda tavuk yapicam ins. Aci soslu india baharatiyla. ama ekmeksiz yerim. firinda ve haslama sekli kilo aldirmiyormus:)

peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.

Canim cok tebrik ederim, hayirli ugurlu olsun ins. Ugrariz artik cay icmeye:)))

canim ben ilac kullaniyorum adetin 7.gunundeyim. adetin 14-16-18.gunler onemli biliyorsun. adetin 20.gununden sonra iyi haberleri veririm ins.

tamam canim gerceklesmeden soylemek istemiyorsun, olsun bekleriz..

söyledim söyledimmm:)) kaçırmayınn sakınnn önemli günleriiDD bak sakınn sana o günler izin versin aslı kaptann olmazmı:)) şaka biryanada anım inş.. bu ay güzel haberlerini alırızzz Allahım yardımcınn olsunnnn dualarım seninle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…