- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.541
kızlar ben dün erkenden sızmışım menümüde yazmayı unutmuşum
dün ki menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeğine domatesli peynirli sandiviç
yanında yeşil çay içtim
ara 1 adet havuç
öğlen 1 tabak kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
ara yarım dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta
akşam
haşlanmış tavuk
ah teşekkür ederim canımm çok zor oluyorrr ama az yiyorumm bu haftaa azimliyim tekrarrrdan kilo vermeye geçeceğimm durağanlıkk bittibence çok güzel bi menü olmuş canım herşeyden azar azar.öğünlerde tek çeşit değilde farklı çeşitlerden azar azar yiynce beyin taha çok tatmin oluyomuş doyduğu konusunda...ben çok beğendim menünü
ayyy canım hayırlı olsun kendi işini mi yapacaksın..off en güzeli valla..hayırlısı olsun canım istediğin gibi olsun herşey
aaaaaa ciddenmii ayy ozaman yaramazlık yasağı bittiğinde her günü değerlendirelimben o önemli günlerin dışında hamile kaldım biliyomusun.doktorum yumurtlama günlerin bunlar gün aşırı yapın dedi..biz kocişle küsken o günleri geçirmiştik hastalanmama 4 gün kala bidaha barıştık :78::78::78:..hamile kaldığımı öğrenince çok şaşırmıştım o yğzden...darısı başınıza kuzucuklarım alah çok fazla aratmasın
bende senin gibiydim ulan millet evlilik dışı çocuk yapıp yapıp aldırıyo biz o kadardır uğraşıyoz olmuyo derdim...
kızlar biz bgn dışardayız önce arkadaşların evine kahvaltıya gidecez..umarım çok yemem
sonra pazara gidip eve bişiler alacaz.bütün yeşillikleri dolduracam eve
akşam da babmlara gidecez eve büyük ihtimal geç gireriz menümü yazamazsam bi gün sonrasına yazarım kızlar öpüyorum herkesi
hepinize iyi pazarlarr
merhabaaa şekerimmmm yaaaaaaa nerelerdesin bakimmmmmherkese iyi pazarlar daha yemek yemedim :26:
merhabaaa şekerimmmm yaaaaaaa nerelerdesin bakimmmmm
selam kızlar nasılsınız?
selam canım yeni uyandım sersem gibiyim sen nasılsın
ben de iyiyim canım..aslıcım ben salı sabah eskişehir bolu bursa balıkesir çanakkale illeri gezmeye başlamayı düşünüyorum formasyon basvurusu için.bana cumartesiye kadar izin verebilir misin?
tamam canım cumartesi mi döncen
slm " pinkcat87, aynalar" nasılsınızz bakalım keyifler nasıllll
ben çok şey yaptım bugünDD
akşam kayınbabamı çağırdım yemeğe yarında misafirm varrr bugün mutfaktan çıkamadım.
:))))
pekde güzel şeyler yaptım yawss
aslıcım biz face i yine kapadık.gökhan kullanmak istemiyormus ama bana karısmıyo.seni buldum ama ekleyemiyorum..beni ekler misin? nazco ablamla ark ız:)
slm " pinkcat87, aynalar" nasılsınızz bakalım keyifler nasıllll
ben çok şey yaptım bugünDD
akşam kayınbabamı çağırdım yemeğe yarında misafirm varrr bugün mutfaktan çıkamadım.
:))))
pekde güzel şeyler yaptım yawss
tüm gün uyudum canım yeni kalktım banyoya girdim ama hala dinlenmiş değilim bide çok üşüyorum ben ya kat kat giyindiğim halde hiç dermanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?