- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.521
haklısın canım baya doluymuş ama prensescim cezasıymış çoğu
ayyy kızlarrrr yaaaaaaaaaa çok sinir oldumm iffeti şöylece göz ucuyla seyrediyorummm,
adam tecavüz ettiii tek seferdeeeee hamile kaldı yaaaa senn okadar gün içinde yumurtlama anına denk gelll yumurtayı dölleeeee veeeeeeeee hamile bırak hatunu yok böyle birşey yaaaa zzzzzzzzzzzz
DD ay bizim yenge çok hoş yaa tam aile dizisi ölüyorum gülmekten:)))
ya kizlar ciktinizmi ? ya herkez dizimi izliyor
benimde misafirlerim gitti. burda ogle 3. simdi ogle yemegimi yiyecegim.
yarindan itibaren Special K diyetine baslayim diyorum, gerci yarin pazar olmaz, ama pzt baslayabilirim.
ayy iffeti bende internetten izliyorum, biz gun gun adet gunu hesaplayip , yumurtlama ilaclari kullaniyoruz, bir ay deniyoruz olmuyor, 1 yil deniyoruz olmuyor, ama dizilerde bir yatmayla bebek sahibi oluyorlar:))) gerci yatmadan hamile kaldi bu iffet:)
bakalim yeni bolumunde ne var bugun.
ya bizim yenge aile dizisiyse izleyelim benim kocisle . ben cok komedi sevmem sulu olur genelde,esim cok sever, o benim izledigim dizilere takilmaz, komik olsun kaliteli olsun oyle izler, cok secici:))
ya kizlar ciktinizmi ? ya herkez dizimi izliyor
benimde misafirlerim gitti. burda ogle 3. simdi ogle yemegimi yiyecegim.
yarindan itibaren Special K diyetine baslayim diyorum, gerci yarin pazar olmaz, ama pzt baslayabilirim.
ayy evet aynen katılıyorum sana kuzum((( bebek konusunda.
bizim yengeyii seyredin yaaa çok güzel yaaaaaa eşinin sevdiği tarzzdırr :))
ben seyrettim bizim yengeyi güzel vakit geçirtiyor
kaliteli ve güzel bir program dimi:)) ii yaptın şekerim gülmeyede ihtiyacımız varrrr arada
:):):):):):):):):)
kızlarrr bugün çok ama çokk mutluyum:)))
inş. nedenini sizee daha sonra söyleyeceğim.
bugünkü menüm
sabah
2 çatal ıspanaklı börek
şekersiz çay
öğlen
3 yk sade makrna
2 yk mantar sote
1 yk taze fasulye
2 yk yoğurt
3-4 çatal kavun
akşamı daha hafif geçireceğim inş.
kızlar dün akşam öğretmen arkadaşların düzenlediği bir yemek vardı oraya gittik çok soğuktu esiyodu oğluşu o kadar sıkı giydirmeme rağmen hasta ettik dışarlarda bu gün onunla uğraşıyorum yavrucağın ağzı burnı akıyo galiba bende şifayı kapmısım incecik yazlık elbiseyle tatsızız bu gün yani akşamki menüm
ordöv tabağı vardı uçlarından birer çatal tırtıkladım sigara böreklerini oğluşa yedirdim
ana yemektende 2 köfte 3 çatal pilav aldım başkada bişi yemedim yer gibi yapıp kaynattım
sonra bol bol oynadım halay çektim canlı müzük vardı
peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.
bu günkü menüm pek bi tuhaf
sabah yarım gevrek 1 dilim peynir
öğle gevreğin geri kalan yarısı
ara eve gelince
2 küçük milföy böreği
2 çatal nutella (tatlı krizlerim hat safhada bu arada)
şimdi 1 fincan kahve içiyorum
akşam içinde fırında tavuk ve pilav yapıcam azcık yerim herhalde
:87::87::87::87::87::87::87:
söyledim söyledimmm:)) kaçırmayınn sakınnn önemli günleriiDD bak sakınn sana o günler izin versin aslı kaptann olmazmı:)) şaka biryanada anım inş.. bu ay güzel haberlerini alırızzz Allahım yardımcınn olsunnnn dualarım seninle canım...
ayyy kızlarrrr yaaaaaaaaaa çok sinir oldumm iffeti şöylece göz ucuyla seyrediyorummm,
adam tecavüz ettiii tek seferdeeeee hamile kaldı yaaaa senn okadar gün içinde yumurtlama anına denk gelll yumurtayı dölleeeee veeeeeeeee hamile bırak hatunu yok böyle birşey yaaaa zzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?