Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın canım baya doluymuş ama prensescim cezasıymış çoğu

sagol yaaa:d Bu hafta cezaliydim:)

DD ay bizim yenge çok hoş yaa tam aile dizisi ölüyorum gülmekten:)))

ayy iffeti bende internetten izliyorum, biz gun gun adet gunu hesaplayip , yumurtlama ilaclari kullaniyoruz, bir ay deniyoruz olmuyor, 1 yil deniyoruz olmuyor, ama dizilerde bir yatmayla bebek sahibi oluyorlar:))) gerci yatmadan hamile kaldi bu iffet:)

bakalim yeni bolumunde ne var bugun.

ya bizim yenge aile dizisiyse izleyelim benim kocisle . ben cok komedi sevmem sulu olur genelde,esim cok sever, o benim izledigim dizilere takilmaz, komik olsun kaliteli olsun oyle izler, cok secici:))

Son düzenleme:
ya kizlar ciktinizmi ? ya herkez dizimi izliyor

benimde misafirlerim gitti. burda ogle 3. simdi ogle yemegimi yiyecegim.

yarindan itibaren Special K diyetine baslayim diyorum, gerci yarin pazar olmaz, ama pzt baslayabilirim.

yarindan itibaren Special K diyetine baslayim diyorum, gerci yarin pazar olmaz, ama pzt baslayabilirim.

canım ben temizlik yapıyorum ev arkadaşım gündüz yarısını yapmış bende gerisini yapıyorum gündüz kurs olunca kalıo

ayy evet aynen katılıyorum sana kuzum((( bebek konusunda.
bizim yengeyii seyredin yaaa çok güzel yaaaaaa eşinin sevdiği tarzzdırr :))

pazartesi başlaaa canımcımmmm pazarr keyfi yapalım yaa aşöyle güzel birkahvaltı yapalım ohhh yumurtalar ballar falan boşver pazartesi yapalımDD
bugün market alışveirşi yaptık eşimle sucuk almak istedi hayırr diyetteyizz dedim bıraktırdım yazık bir pazarımız va rilkoşş dedi yaaaDDD hehee dedim sucuk yasakk yokk :)) mırın mırın marketten çıktık

kızlar ben dün erkenden sızmışım menümüde yazmayı unutmuşum
dün ki menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeğine domatesli peynirli sandiviç
yanında yeşil çay içtim
ara 1 adet havuç
öğlen 1 tabak kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
ara yarım dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta
akşam
haşlanmış tavuk

Son düzenleme:

bence çok güzel bi menü olmuş canım herşeyden azar azar.öğünlerde tek çeşit değilde farklı çeşitlerden azar azar yiynce beyin taha çok tatmin oluyomuş doyduğu konusunda...ben çok beğendim menünü

ayy canım dikkat edin oğluşunda sende...bizim antalya daha soğumadı ama defneye kış geldi artık yazlıklarını kaldırdım..

peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.

ayyy canım hayırlı olsun kendi işini mi yapacaksın..off en güzeli valla..hayırlısı olsun canım istediğin gibi olsun herşey

canım çok güzel çok az yiyosun..birazda spor yapsan süper olacak...

ben o önemli günlerin dışında hamile kaldım biliyomusun.doktorum yumurtlama günlerin bunlar gün aşırı yapın dedi..biz kocişle küsken o günleri geçirmiştik hastalanmama 4 gün kala bidaha barıştık :78::78::78:..hamile kaldığımı öğrenince çok şaşırmıştım o yğzden...darısı başınıza kuzucuklarım alah çok fazla aratmasın

bende senin gibiydim ulan millet evlilik dışı çocuk yapıp yapıp aldırıyo biz o kadardır uğraşıyoz olmuyo derdim...

kızlar biz bgn dışardayız önce arkadaşların evine kahvaltıya gidecez..umarım çok yemem
sonra pazara gidip eve bişiler alacaz.bütün yeşillikleri dolduracam eve
akşam da babmlara gidecez eve büyük ihtimal geç gireriz menümü yazamazsam bi gün sonrasına yazarım kızlar öpüyorum herkesi
hepinize iyi pazarlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…