- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.561
canım iinsan uyudukça uyuyası geliyorr biran önc ekalkmak lazım, ama sen rahatsızdınn senin için dinlenmek ii olur.
ay yaaa aslında birterlesen birşeyciğin kalmazzz
sıcacık bir nane limon yapsan onu sıcak sıcak içsen yatağımn içindeee içtikten sonrada tepene kadar yorganı battaniyeyi çeksen bir terleyip toksinleri atsan çok rahatlardın fıstık ama hemen kıyafetleirnde değiştir terin üzerinde kurumasın.
iim cnm sen nasılsın?ne mamalar yaptın bakalım neler döktürdün
slm canım hoşgeldin
ben sersem gibiyim ya
neler yaptın bakalım misafirlere anlat bakim
bende iyiyim çok şükür canımm mutfak kedisi oldum:))
hımss neler yaptım
akşam yemeği için tarhana çorbası yaptım, salatamı yaptım streçleyip dolaba kaldırdım
zeytinyağlı kabak yemeği yaptım,
bulgur pilavı yaptım, (biraz sonrada tavukları vericme fırına)
revani yaptımm
yarın için yapacağım böreğin içini hazırladım tavukla garnitürler
bende iyiyim çok şükür canımm mutfak kedisi oldum:))
hımss neler yaptım
akşam yemeği için tarhana çorbası yaptım, salatamı yaptım streçleyip dolaba kaldırdım
zeytinyağlı kabak yemeği yaptım,
bulgur pilavı yaptım, (biraz sonrada tavukları vericme fırına)
revani yaptımm
yarın için yapacağım böreğin içini hazırladım tavukla garnitürler
saol canım ay yaaaa ne güzel olurduu kargomu yapsamellerine sağlık ama bende istiyom özellikle tarhana çorbasını
ohh ellerine sağlık canımmm:):
saol canım ay yaaaa ne güzel olurduu kargomu yapsamDDD
hımmm kargoda soğur o çorba sen ışınla en iyisi
kızlar ben yine üşüdüm ısınmaya gidiyorum öpüyorum sizi
kızlarrrr bennnn çıkıyorummmm şuuu soframı kurayımm öpüyorum hepinizzzzzzz yine girerimmm:))
canım ben temizlik yapıyorum ev arkadaşım gündüz yarısını yapmış bende gerisini yapıyorum gündüz kurs olunca kalıo
pazartesi başlaaa canımcımmmm pazarr keyfi yapalım yaa aşöyle güzel birkahvaltı yapalım ohhh yumurtalar ballar falan boşver pazartesi yapalımDD
bugün market alışveirşi yaptık eşimle sucuk almak istedi hayırr diyetteyizz dedim bıraktırdım yazık bir pazarımız va rilkoşş dedi yaaaDDD hehee dedim sucuk yasakk yokk :)) mırın mırın marketten çıktık
kızlarrrr ben bugün sabah tartıda çok ama çokkk güzel şeyler gördümm:)) gözlerime inanamadımm iki üç defa çıktımmm kiki:)) cumaya güzel süprizlerim var sanırım direncimi kırıyorummmmmm...
ben birazz yürüyşe çıkıyorumm sonrada markete gidecğeim yarına misafirlerm var tatlı ve kek yapacağım öptüm hepiniziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?