Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nazmiye aradı neti yokmuş ancak perşembe günü net yapılacakmış izin aldı haberiniz olsun

wallla canım süper benimm keyiff sen nasılsın bakalım

ay maşallahh canımm Allah bozmasınn hep öyle ol :))) bende iyiyim çalışıyorumişlerim pek yoğun, bu arada ben menümü yazdımmı bulamadım ama yazdım gibi geliyor alala gördünüzmü birdha yazayımD:

kızlatrrr pazar gunu anneme gıtıtkk ve annem katmer yapmıstı ama ben sadec ve sadece annemden terlik yememe korkusuna kkarsılık çeyrekten daha ufak bı parça yedım
annem kızım zayıfladın ıyıceb bakk dedı zaten bacagımdan gecmeyen bı kotum vardı onu gıydımm okadar mutlu oldum kı tarıfı yokk yanııııı

zatenn annemler kızdı wallaaa masadayken bi dünya fırça yedim kuşburnu çilek reçeli yapmışş zorla bi kaşık yedirtti sonrada bastı fırçayı
sen yeme tamm kalk gıt masadan yokk yememeler felan kızım hastamısın sen bizden mi saklıyosun dıye bı gırdıler lafaa gidene kadar

kızlarr adetliyimm ya iştahh sıfır bendee çorbayıda ilaç içicem diye içtim wallaa:97::97::97::97::97::97::97::97:

anne ahmet beni zayıf seviyo de bişey demezler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…