- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.681
,aynalar,emidaf, selam fıstıklarrrr nasıl keyiflerr
ay sobalara dikkat eidn olurmuuu ben çok korkuyorum kapatıp yatın sobaları geceleri
wallla canım süper benimm keyiff sen nasılsın bakalım
valla canım bu sene sobayla uğraşacaz nasıl yapcaz bilmiyom
(( soba püfsssss tedbirlerinizi alın olurmuuu
kızlar ben şimdi öğle yemeği olark çorba spariş ettimm
öğle yemeği mi nerdeyse akşam olacak canım
afiyet olsun
kızlatrrr pazar gunu anneme gıtıtkk ve annem katmer yapmıstı ama ben sadec ve sadece annemden terlik yememe korkusuna kkarsılık çeyrekten daha ufak bı parça yedım
annem kızım zayıfladın ıyıceb bakk dedı zaten bacagımdan gecmeyen bı kotum vardı onu gıydımm okadar mutlu oldum kı tarıfı yokk yanııııı
zatenn annemler kızdı wallaaa masadayken bi dünya fırça yedim kuşburnu çilek reçeli yapmışş zorla bi kaşık yedirtti sonrada bastı fırçayı
sen yeme tamm kalk gıt masadan yokk yememeler felan kızım hastamısın sen bizden mi saklıyosun dıye bı gırdıler lafaa gidene kadar
kızlarr adetliyimm ya iştahh sıfır bendee çorbayıda ilaç içicem diye içtim wallaa:97::97::97::97::97::97::97::97:
anne ahmet beni zayıf seviyo de bişey demezler belki
yürüsün gitsinn bizde ona verilecek kız yok derrbenim çoçuğum diett yüüzne hasta olucakk haa yokk istemem ben böylke damat der vede evet istemez canım
ama ben seviyom de
sonrada yıne terlikkk tamm 12 den ısabet etsınn popoma dimiiii söylerken yanımda senı götüreyimm o zman çiçemmm :86::86:
tamam canım siper ederim kendimi sana
işteeeeeeee buuu çiçemme bak sennn dahada korkmam gayriii haydinn gidekk anneme o zman
haydi gidek kelebeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?