- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.341
yine cezadayım misafirler gitsin akşam çekerim cezamı((((
napıyım canım defneyle uğraşıyorum...iyi yapmışsınız canım gezin gezin benim bebişim iyileşene kadar ben gezemem artık..
ama regl yin dimi cnaım ondan veremmiş olabilrsinnn ay direnç olmasınn yaaa çok sinir oooo
bakalım bu hafta belli olacak canım..bide bu hafta kayınvalidem bize gelecek defneye bakmaya.. biraz daha düzenli olurum bu hafta gibi geliyo bekleyip görecez...dirençse bile ben kırarım onun kolunu bacağını :)))))))
yaz canım yaz paylaşım oluyor ama sayımız az olunca paylaşım yok gibi görünüyor herkes bir toplansa süper olacak
ay ben menümü yazayım
öğle yemeği yok ara yok sadece
3-4 tane paçanga böreği yedim.saat 5'te yedim dahada bir şey yemeyeceğim..
Allahtan cuma tartılmak cok iyi haftasonlarım hep yalan oluyor yaaaa....
5 gun duzenli iyi cumatesi akşamdan başlayıp pazar akşama kadar devam eden düzenszlik deli ediyor beniiii...
yaaaa yaaaa kapalı olsun havalar çok açık hava gördük diyordunn ne oldu yusuf yusufsun şimdi:)bgn ki menümü yazayım hemen
sabah 2 dilim kepek ekmeğine domatesli dere otlu salatalıklı ve peynirli sandiviç
ara 1 tane elma
öğlen yarım tabak yağsız erişte
ara 1 adet şeftali
akşam sabahki sandiviçin aynısı (defnoştan yemek falan yapamadım)
kızlar antalyayı sel götürüyor valla felaket yağmur var...tırsıyorum:18::18::18:
kızlar ben bi diyet listesi buldum adı enerji diyeti haftada iki kilo verdiriyormuş sözde çok ta hoşuma gitti aç kalmadan zayıflatacak tatmin edici bi liste..kilom hala aynı sinir oluyorum bi deneyeyim bari belkim işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?