- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.321
selam kızlar...ne avr ne yok?ben bugün herzamanki gibi misafir ağırlıycam:)))akşama kayınvalidenin arkadaşları uğrayacakmış onlara hazırlık yapıyorum...aslında sırf kalp kırmamak için kabul ettim...pek sarmıyo bu tayfa beni ama ne edelim...aslıcım beni izinli yazar mısın canım?daha tramisu yapcem....bakalım bu akşam ve yarın sabahı da atlatırsam ondan sonrası kolay en yoğun haftam bu hafta idi herkesleri ağırladım çok şükür:))neyse sizi seviyorum takımım....son dedikoduları gecenin lerleyen saatlerinde sizlerle paylaşırım inşş...
amannn bol bol yazak ozaman hehehhe
selam kızlar...ne avr ne yok?ben bugün herzamanki gibi misafir ağırlıycam:)))akşama kayınvalidenin arkadaşları uğrayacakmış onlara hazırlık yapıyorum...aslında sırf kalp kırmamak için kabul ettim...pek sarmıyo bu tayfa beni ama ne edelim...aslıcım beni izinli yazar mısın canım?daha tramisu yapcem....bakalım bu akşam ve yarın sabahı da atlatırsam ondan sonrası kolay en yoğun haftam bu hafta idi herkesleri ağırladım çok şükür:))neyse sizi seviyorum takımım....son dedikoduları gecenin lerleyen saatlerinde sizlerle paylaşırım inşş...
yaz canım yaz paylaşım oluyor ama sayımız az olunca paylaşım yok gibi görünüyor herkes bir toplansa süper olacak
evet yaa..ama napcan iş güç işte...ilknurda hiç girmedi bgn nerelerde acebe kocişiyle geziyodur kesin
sana yazdiktan sonra ailemi aradim, babam bu sabah kalp krizi gecirmissuanda yogun bakimdaymis... bana bir kac gun izin verirmisiniz ?
arkadaslar babam yasin istemis, kuran okumasini bilen varmi ? yasin okudugunuz zaman babam icinde dua ederseniz sevinirim.
Fatmacigim, sen de cok dua edermisin kutsal topraklara gittigin zaman . Babami cok seviyorum, hersey Allahtan tabi ama uzakta cok zor bu haberleri duymak. dua ya ihtiyacim var.
kızlar ben çok kötüyüm iğneler çok ağır geldi birde kaç gündür ağzıma lokma yemek koyamamıştım düştüm kaldım evde gözümü acilde açtım şimdi eve girdim yatacam yarın herşeyi detaylıca anlatırım bugün izinli olayım olur mu
merhaba canımmmmm ii pazarlarrrrr sen nasıl hissediyorsun bkaim kendidni öksürüğünü atlatabildinmiigünaydıınnnn kızlar herkese iyi pazarlar
sonunda antalyaya da kış geldi bgn yağmur var...hiç sevmem yağmurlu havaları içim kapanır hep ama o kadar çok açık hava gördük ki özlemiş valla...
dun akşamki yemeğim
10 tane falan yaprak sarma
1 dilim ekmek
günaydın herkese naber kızlar kimsecikler yokkk
kahvaltımıda yazayım
1 kahvaltı tabağı menemen
2 dilim beyaz ekmek
melekçiğim nasılsın canım ne zamandır yoktun....kilo verememişsin bu hafta ama almamışsında o da bişeybende kilo veremedim bu hafta benim kilolar dirence başladılar sanırım
ay ay kulaklarımmı çınladı nee:)))
canım yaaa geziyordum gerçektenDD, kurbanlık falanda bakmaya gittik market alışverişi falan birzda keyif yaptık derken ancak oldu napıyorsun şekerimm
8 EKİM CUMARTESİ
aynalar 16
pinkcat87 6
melekayse 8
fiyona_07 10
mihracee 41
prenses88 8
fatta83 9
dudujan izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli
yine cezadayım misafirler gitsin akşam çekerim cezamı((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?