Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah kolaylık versin cnm..fazla istemeden misafir ağırlamayı hiç sevmem ama napcen işte..

tiramisumuoff yaa o kadar uzun oldu ki tatlı yemiyeli...az ye şekerim tamam mı misafirlerine çok yedir

slm kızlar nasılsınızzz
hemen bugünkü menümü yazayım birde geçmiş yapayım

sabah
2küçük domates
1/2 salatalık
1/2 kırmızı biber
1/2 kk büyüklüğünde peynir
3-4 çatal kavun
1 çatal reçel
4 zeytin
2 dilim kepek ekmek

ara yok

öğlende yok(kahvaltı geç oldu öğlen niyetine olsun)
akşama
mantı varr
ben 5 yk yerim yanındada salata
kızlar akşama misafrim var giremeyebilirimmm belki bugün cezaya bile kalablirim:)

evet yaa..ama napcan iş güç işte...ilknurda hiç girmedi bgn nerelerde acebe kocişiyle geziyodur kesin

ay ay kulaklarımmı çınladı nee:)))
canım yaaa geziyordum gerçektenDD, kurbanlık falanda bakmaya gittik market alışverişi falan birzda keyif yaptık derken ancak oldu napıyorsun şekerimm

canım yaa geçmiş olsun allah şifa versin kuzum inş. ilk okuduğum yasini baban içind eokuyayımm kıyamam
üzülme inş. en kısa zamanda iyileşir fıstık

canım yaaa ne oluyor böyle forumaaaa (, nazar nazar yawss ne olur iyileşin artıkkk geçmiş olsun terkarr

sonunda antalyaya da kış geldi bgn yağmur var...hiç sevmem yağmurlu havaları içim kapanır hep ama o kadar çok açık hava gördük ki özlemiş valla...

yapma yaaa gelmesin kışş bende açıkhava istiyorum bakak kapalı havada bebişin çokkkk hastalanırr

8 EKİM CUMARTESİ
aynalar 16
pinkcat87 6
melekayse 8
fiyona_07 10
mihracee 41
prenses88 8
fatta83 9
dudujan izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli

melekçiğim nasılsın canım ne zamandır yoktun....kilo verememişsin bu hafta ama almamışsında o da bişey bende kilo veremedim bu hafta benim kilolar dirence başladılar sanırım

ama regl yin dimi cnaım ondan veremmiş olabilrsinnn ay direnç olmasınn yaaa çok sinir oooo

yaaaaa herkes kaçıyor yawss bak ne yaramazsınızzz(((, bizede tiramusu vermezsennn izin yok söylerim kaptana oda vermezDD

ay ay kulaklarımmı çınladı nee:)))
canım yaaa geziyordum gerçektenDD, kurbanlık falanda bakmaya gittik market alışverişi falan birzda keyif yaptık derken ancak oldu napıyorsun şekerimm

napıyım canım defneyle uğraşıyorum...iyi yapmışsınız canım gezin gezin benim bebişim iyileşene kadar ben gezemem artık..

ay ayy birinciilik yine bendee:))
kızçelerrr ya nekadar çok izin alıyorsunuz özlüyoruzz yaws sizsizz çekilmiuorr(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…