Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

melekçiğim nasılsın canım ne zamandır yoktun....kilo verememişsin bu hafta ama almamışsında o da bişey bende kilo veremedim bu hafta benim kilolar dirence başladılar sanırım

verdiğimi geri aldım canım evet yoktum yogundum.hala yogunum ama girmezsem dikkat etmeyeceğim.
işler yogunken zor oluyor dikkat etmesi

verdiğimi geri aldım canım evet yoktum yogundum.hala yogunum ama girmezsem dikkat etmeyeceğim.
işler yogunken zor oluyor dikkat etmesi

canım en azından hergün girip 7 msj hakkını doldur ve gün sonunda yediklerini yaz hem yediklerini takip etmiş olursun hemde dikkat edersin ...

selam kızlar...ne avr ne yok?ben bugün herzamanki gibi misafir ağırlıycam:)))akşama kayınvalidenin arkadaşları uğrayacakmış onlara hazırlık yapıyorum...aslında sırf kalp kırmamak için kabul ettim...pek sarmıyo bu tayfa beni ama ne edelim...aslıcım beni izinli yazar mısın canım?daha tramisu yapcem....bakalım bu akşam ve yarın sabahı da atlatırsam ondan sonrası kolay en yoğun haftam bu hafta idi herkesleri ağırladım çok şükür:))neyse sizi seviyorum takımım....son dedikoduları gecenin lerleyen saatlerinde sizlerle paylaşırım inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…