- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.401
egitimajansi.com Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi | Eğitim Ajansı
kızlar buna tıklayıp biraz bekler misiniz? formasyon usulsüzlüğünü şikayet ediyoruz...sadece bir tık lütfennnn( aynı pcden birden fazla tıklanınca oy gecersiz sayılıyor
aa noldu su formasyon olayı vardı.........fen edebıyatlar için o gercekleşiyor mu yoksa?
evet gerçekleşiyor..
haberlerde görmedım.siz nerden bılıyorsunuz yanı tarıhı falan şartları henuz bellı degıldi?
yaaaa yaaaa kapalı olsun havalar çok açık hava gördük diyordunn ne oldu yusuf yusufsun şimdi:)
canım canımm menün gayet güzel çok hoşşş afiyet olsun
hımmsss işe yararsaaa bizimle paylaşırsaan çokk sevinirimmmm
kır canım canına oku
moralleri bozmak yok canım
nasıl bir listeymiş bizde öğrenelim
kızlar ben bi diyet listesi buldum adı enerji diyeti haftada iki kilo verdiriyormuş sözde çok ta hoşuma gitti aç kalmadan zayıflatacak tatmin edici bi liste..kilom hala aynı sinir oluyorum bi deneyeyim bari belkim işe yarar
mesela canım bgn yiyeceklerim bunlar
1. GÜN
Sabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel sürün, yanına da küçük bir parça taze peynir ilave edin.
Kuşluk : 200 gram yağsız yoğurdun içine bir tane portakal parçalayarak ekleyin ve biraz şekerle tatlandırın.(portokal yerine elma koyacağım ben)
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç hazırlayın.
İkindi : 200 gr. yağsız yoğurt, bir tane muz ve bir kiviyi karıştırarak, meyve salatası yapın.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan güzel bir salata hazırlayın.
off ben galiba midemi de üşüttüm(( halim harap şu an ((((
sorma valla demiyorum artık yetti bana fırtına koptu resmen dün bide en üst kattayız fazlasıyla hissettik yaniçok korktum:18::18:
özgeciğim sağlıklı beslen diyetleri bosver..diyet bitince 2 katı olarak gerialıyoruzzz
üst katta olmak yinede avantajlı İst her yağmurda bütün alt katları su basıyor.Allah korusun..
ayy kimse olmayınca buranın tadı cıkmıyor..nerdesiniz kızlar?
sağolun kızlar:))) ya bu aralar işte derdim basımdan askın deyip bahanemi bulayım hemencecik:))))
egitimajansi.com Türkiyenin En Büyük Eğitim Sitesi | Eğitim Ajansı
kızlar buna tıklayıp biraz bekler misiniz? formasyon usulsüzlüğünü şikayet ediyoruz...sadece bir tık lütfennnn( aynı pcden birden fazla tıklanınca oy gecersiz sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?