Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haberlerde görmedım.siz nerden bılıyorsunuz yanı tarıhı falan şartları henuz bellı degıldi?

n en yakın takipçisiyim çünkü ben de fef mezunuyum.basvurularımızı yaptık fakat usulsüzlükler oldu..torpil her zamanki gibi..karıştı herşey yök sağolsun iice karıştı ortalık.üniler üstümüzden para kazanmak için ön kayıtları 30-50 tl arası yaptı binlerce kişi bir umut yatırdık paraları.bir de şahsen olunca 2 3 günde Türkiye turu yaptık geldik.elde var 0.torpilliler yattıkları yerden giriyorlar..çok karışık herşey...ya tamamen kaldırın ya da böle umut vermeyin.kaldırılacaksa da bu seneden sonra fefe girecek öğrenciler için geçerli olmalı...

yaaaa yaaaa kapalı olsun havalar çok açık hava gördük diyordunn ne oldu yusuf yusufsun şimdi:)

canım canımm menün gayet güzel çok hoşşş afiyet olsun

sorma valla demiyorum artık yetti bana fırtına koptu resmen dün bide en üst kattayız fazlasıyla hissettik yaniçok korktum:18::18:

hımmsss işe yararsaaa bizimle paylaşırsaan çokk sevinirimmmm

canım bu hafta bi deniycem kilo verdirirse sanada yazarım buraya..ben pek diyet listelerine uyabilen biri değilim şu kadar ye bu kakadar yeme olayına gelemiyorum kendimi şartlayınca daha çok yiyiom ben...bu güzel ama sevdim öle çok kısıtlama yok..

kır canım canına oku

moralleri bozmak yok canım

nasıl bir listeymiş bizde öğrenelim

mesela canım bgn yiyeceklerim bunlar
1. GÜN

Sabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel sürün, yanına da küçük bir parça taze peynir ilave edin.
Kuşluk : 200 gram yağsız yoğurdun içine bir tane portakal parçalayarak ekleyin ve biraz şekerle tatlandırın.(portokal yerine elma koyacağım ben)
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç hazırlayın.
İkindi : 200 gr. yağsız yoğurt, bir tane muz ve bir kiviyi karıştırarak, meyve salatası yapın.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan güzel bir salata hazırlayın.

özgeciğim sağlıklı beslen diyetleri bosver..diyet bitince 2 katı olarak gerialıyoruzzz

evet cok zor gibi gorunmuyor amaben yapamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…