- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.421
sorma valla demiyorum artık yetti bana fırtına koptu resmen dün bide en üst kattayız fazlasıyla hissettik yaniçok korktum:18::18:
canım bu hafta bi deniycem kilo verdirirse sanada yazarım buraya..ben pek diyet listelerine uyabilen biri değilim şu kadar ye bu kakadar yeme olayına gelemiyorum kendimi şartlayınca daha çok yiyiom ben...bu güzel ama sevdim öle çok kısıtlama yok..
mesela canım bgn yiyeceklerim bunlar
1. GÜN
Sabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel sürün, yanına da küçük bir parça taze peynir ilave edin.
Kuşluk : 200 gram yağsız yoğurdun içine bir tane portakal parçalayarak ekleyin ve biraz şekerle tatlandırın.(portokal yerine elma koyacağım ben)
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç hazırlayın.
İkindi : 200 gr. yağsız yoğurt, bir tane muz ve bir kiviyi karıştırarak, meyve salatası yapın.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan güzel bir salata hazırlayın.
kahvaltım
1 sandviç(kepekli) ekmeğiyle tost(2 dilimkaşarla)
domates
salatalık
özgecimmm gördüm seni aşağıdaaa gördüm gördüm,
nasıl oldu fındığınnnn iyileştmi annesi
canımcımmm mesajlar geç geliyor galibaaaa geç görüyorumçnüküü bende,,ilknurcuğum aşağıda seni görüyorum canım geçmişi mi okuyorsun yoksa??nasılsın canım ben bgn işten izin aldım defnoş hasta diye doktora gidecez yine...
ilknurcuğum bu msjı ben sana çok önceden atmıştım ama daha yeni gönderilmiş..aslında önce ben sormuşum canım sana :))
canım bende seni görmüştüm aslında msk da atmıştım ama geç gütmiş msj bende fark etmemişim defneyle ilgilenmek için kalkmıştım..sende gitmişsin neyse gelince konuşuruz ben bgn burdayım...
selam kızlar nasılsınız?ben iice kötüledm öğle tatili gecsin doktora gitcem...
git canım ihmal etme..geçmiş olsun dikkat et kendine
evet yaa sağolsunlar hepsi geliyo hem de eli kolu dolu geliyo....yorgunluk olmasa sorun dil ama oda tuzu biberi zannımca....canım bağırsaklaırn kurumasın biraz sıvıda al kuzummm sen çorba yap azıcıkta olsa,
mevlüt fikride güzelll akıllı kızsın vesselamm tek seferdeee herkesle ilgilebilrsinn tuttum bunu:)).
Doğru söylüyorsunnn hasta ziyeretinde bile neredeysee misifrlik gibi oturuluyorrneysee şöyle düşünelim arzu etmişlerki gelmişler gelemseler gönül koyarızz gelsinler buyrsunlarrrr
canımcım geçmiş olsun....yaa varya ilkin bak bu kadar umutsuzsun yaa bi de oluyomuş söle bakalım o zaman ne ısmarlıycan bize:))şimdiden söz alalım da olursa bi güzellik olsun takıma:))canım bizim ülkede torpil geçtiği sürece ben kabul edemem.Balıkesir üni tüm öğrencilerinin notlarını fırlatmıs.hepsinde 2 farklı not var 3.00 3.30 onlar bitene kadar sıra bana gelmez.hakkımı yiyene helal etmiyorum hakkımı..siz burdan bile ne halde olduğumu biliyorsunuz.nasıl emek verdiğimi nasıl para döktüğümü.babamın banka hesabında -890 tl var.hepsi formasyon basvurularına gitti.bu ülkede gerçekten yaşanmaz.hakkımızı yiyorlar ve hiçkimse birşey yapamıyor.böyle sisteme ben.canım o kadar sıkkın ki.görseniz torpiller ayan beyan açık.mesela bir üni ye bir kız önbasvuru yapmıs notu 70 mi ne.seçilenler li,stesinde notunu 90 a cıkarmıslar.böyle kaç tane var?tabii en basta balıkesir üni..off off.kimse de birşey yapmıyore olan bize oldu...moralim gerçekten cok bozuk.grip de üstüne geldi.yutkunamıorm nefes alamıorm bile.öksürmekten iice acıo bogazım.dudaklarım da çatladı cok acıyo.değseydi keşke((
o kadar haklısınki bende neler gördüm bu konuda inanamazsın..cok zor bir durum üzülsende,yıpransanda hayırlısnı dile canım benim..hiç belli olmaz başka bir yerden kapı açılacaktır mutlaka.
Kaybettiğini sandığın her şey başka bir surette geri döner (Mevlana)
canımcım eline sağlık ilk fırsatta yapıcam inş....Canim hemen vereyim, goruntusu cok guzel , ben resim koymasini bilmiyorum, internetten mantar kurabiyesi diye yazarsan resimleri cikiyor.
mantar kurabiye:
malzemeler:
1 paket margarin
2 yumurta
1 bardak pudra şekeri
2,5 bardak un
200 gr mısır nişastası
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
kakao
hazırlanması:
1. tüm malzemeleri karıştırıp hamur yapın. hamurdan parçalar koparıp yuvarlayın. (aslında fotoğraftakinden daha küçük yapılıyorlar)
2. ufak bir şişenin kapağını kakaoya batırın. kapağı kurabiyelerin ortasına hafifçe bastırın. (ben bir pastanede kakao yerine çikolata sosuna batırıldığını görmüştüm.)
3. 200C fırında 30-35 dakika pişirin.
canımcım ben okurum ama cumartesiye ancak temizlenicem ondan sonra okurum pazar günü de zaten dua edcem inş..rabbim tez zamanda şifa versin inş....sana yazdiktan sonra ailemi aradim, babam bu sabah kalp krizi gecirmissuanda yogun bakimdaymis... bana bir kac gun izin verirmisiniz ?
arkadaslar babam yasin istemis, kuran okumasini bilen varmi ? yasin okudugunuz zaman babam icinde dua ederseniz sevinirim.
Fatmacigim, sen de cok dua edermisin kutsal topraklara gittigin zaman . Babami cok seviyorum, hersey Allahtan tabi ama uzakta cok zor bu haberleri duymak. dua ya ihtiyacim var.
geçmiş olsun herkes hasta mı ne?
selam kızlar nasılsınız
ben durmadan uyuyorum
selam cnm ben de basımı kaldıramıorm hastalıktan bgn yemeğe misafir gelcek bir dus alıp toparlanmam gerek(
evet sağolsunlar 40 dakkalık yoldan gelmişlerrrr.....onu duyunca insanın da laf edesi gelmiyo işte....Allah kolaylık versin cnm..fazla istemeden misafir ağırlamayı hiç sevmem ama napcen işte..
sorma hayatım artarsa ben yerim die 12 kişiye 1 kalıptan yaptım ben de tabak almadım ona rağmen yine de 1,5 dilim arttı..akşam yemeği de yemediğim için onu yedim akşam yemeği yerine.....tiramisumuoff yaa o kadar uzun oldu ki tatlı yemiyeli...az ye şekerim tamam mı misafirlerine çok yedir
eline sağlık canım....8 EKİM CUMARTESİ
aynalar 16
pinkcat87 6
melekayse 8
fiyona_07 10
mihracee 41
prenses88 8
fatta83 9
dudujan izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli
sorma canım yaaa..herkesin bu süreç üstüste geliyo...bu arada ilk kez denedim ama çok lezzetli oldu yaffff.))hem de yapılışı çok pratikmiş bilsem daha erken denerdim ya:))anca ideal kiloya ulaşana ödül olarak var şekerim üzgünüm:)))yaaaaa herkes kaçıyor yawss bak ne yaramazsınızzz(((, bizede tiramusu vermezsennn izin yok söylerim kaptana oda vermez DD
kızlarrr ben az önce nyaptım biliyormusunuzD
1 dilim kepek ekmeğin üzerine birkaç çatal reçel sürüp yedimm yaaawsss tatlı krizindeeyim vaa karnım grulduyor çok fena acıkmış oysa akşam yemeğimi gayet sağlam yediydim
bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağolun kızlar:))) ya bu aralar işte derdim basımdan askın deyip bahanemi bulayım hemencecik:))))
mesela canım bgn yiyeceklerim bunlar
1. GÜN
Sabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel sürün, yanına da küçük bir parça taze peynir ilave edin.
Kuşluk : 200 gram yağsız yoğurdun içine bir tane portakal parçalayarak ekleyin ve biraz şekerle tatlandırın.(portokal yerine elma koyacağım ben)
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç hazırlayın.
İkindi : 200 gr. yağsız yoğurt, bir tane muz ve bir kiviyi karıştırarak, meyve salatası yapın.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan güzel bir salata hazırlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?