Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam hadi dene bakalımmmm sonrada bizimle paylaşrsın, bende sen gibiyim valla başta yapıyorum sonra sıkılıp vazgeçiyorumm
belki değişiktir diyet listesii bakalım hoşuna gidesee yaparız bizde

hımssss bol yemeli birr diyet listesiDD

özgecimmm gördüm seni aşağıdaaa gördüm gördüm,
nasıl oldu fındığınnnn iyileştmi annesi

ilknurcuğum aşağıda seni görüyorum canım geçmişi mi okuyorsun yoksa??nasılsın canım ben bgn işten izin aldım defnoş hasta diye doktora gidecez yine...

ilknurcuğum bu msjı ben sana çok önceden atmıştım ama daha yeni gönderilmiş..aslında önce ben sormuşum canım sana :))

Son düzenleme:
özgecimmm gördüm seni aşağıdaaa gördüm gördüm,
nasıl oldu fındığınnnn iyileştmi annesi

canım bende seni görmüştüm aslında msk da atmıştım ama geç gütmiş msj bende fark etmemişim defneyle ilgilenmek için kalkmıştım..sende gitmişsin neyse gelince konuşuruz ben bgn burdayım...

canımcımmm mesajlar geç geliyor galibaaaa geç görüyorumçnüküü bende,,
ii yapmışsın ilgilen bebişnle annesi

canım bende seni görmüştüm aslında msk da atmıştım ama geç gütmiş msj bende fark etmemişim defneyle ilgilenmek için kalkmıştım..sende gitmişsin neyse gelince konuşuruz ben bgn burdayım...

canımcım buralardayımm ama işle ilgileniyorum biryandan ara ara bakıyorumm forumaa

selam kızlar nasılsınız?ben iice kötüledm öğle tatili gecsin doktora gitcem...

selam kızlarrrr...
sonunda bugünkü misafirlerimi de uğurladıktan sonra artık yavaş yavaş valiz hazırlama safhasına geççecm zannımca...iki gündür yemek düzenim de hayatım gibi hareketli((bugün 3 dilim börek ve bol bol şekersiz çay içtim bu saate kadar....salata vs desen Allah kerim yapacak vakit yok bi bu koşturmacaya güveniyorum inş en kötü ihtimal almam die düşünüyorum ama hayırlısı bakalım....sizlerde ne var ne yopk ben hazır kimse yokkene bi geçmiş yapiim...

evet yaa sağolsunlar hepsi geliyo hem de eli kolu dolu geliyo....yorgunluk olmasa sorun dil ama oda tuzu biberi zannımca....
canımcım geçmiş olsun....yaa varya ilkin bak bu kadar umutsuzsun yaa bi de oluyomuş söle bakalım o zaman ne ısmarlıycan bize:))şimdiden söz alalım da olursa bi güzellik olsun takıma:))

çoookkk güzel bi sözmüş hakikaten adam boşuna MEVLANA olmamış yaf.....ilk defa duydum eline sağlık...

canımcım eline sağlık ilk fırsatta yapıcam inş....
canımcım ben okurum ama cumartesiye ancak temizlenicem ondan sonra okurum pazar günü de zaten dua edcem inş..rabbim tez zamanda şifa versin inş....
geçmiş olsun herkes hasta mı ne?

evet kesinlikle...bi de bizde nazar var zannımca..ne zaman ii bi derece alsak bi sonraki hafta yatak döşek yatıyo herkes.....

Allah kolaylık versin cnm..fazla istemeden misafir ağırlamayı hiç sevmem ama napcen işte..
evet sağolsunlar 40 dakkalık yoldan gelmişlerrrr.....onu duyunca insanın da laf edesi gelmiyo işte....
tiramisumuoff yaa o kadar uzun oldu ki tatlı yemiyeli...az ye şekerim tamam mı misafirlerine çok yedir
sorma hayatım artarsa ben yerim die 12 kişiye 1 kalıptan yaptım ben de tabak almadım ona rağmen yine de 1,5 dilim arttı..akşam yemeği de yemediğim için onu yedim akşam yemeği yerine.....
eline sağlık canım....
yaaaaa herkes kaçıyor yawss bak ne yaramazsınızzz(((, bizede tiramusu vermezsennn izin yok söylerim kaptana oda vermezDD
sorma canım yaaa..herkesin bu süreç üstüste geliyo...bu arada ilk kez denedim ama çok lezzetli oldu yaffff.))hem de yapılışı çok pratikmiş bilsem daha erken denerdim ya:))anca ideal kiloya ulaşana ödül olarak var şekerim üzgünüm:)))

neeeee ettiinnnnnneyse canım gerçi eğer geç yattıysan sorun yok ama yine de geç bi saat olmuş yaf bu kaçamak

bittiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağolun kızlar:))) ya bu aralar işte derdim basımdan askın deyip bahanemi bulayım hemencecik:))))

hadi geçmiş olosunnn...haklısın yevru kuşum bazı dönemler bazı sorunlar hayatımızda ağır basıyo ama emin ol ki buraya yazdığın 3-5 cümle o sırada dil belki ama sonrasında çok rahatlatıyo insanı emin ol....kafan aynı sorunla boğuşmuyo en azından....

eee baya iimiş aslında yaf liste..ama işte belli şeyleri belli saatelrde yeme sorun benim için de..bu koştırmaca döneminde kesinlikle farkettim ki benim kesinlikle ve kesinlikle düzensiz ve çoka z yeme sorunum var....sğalıklı,düzenli ve bol yediğim için kilo verebiliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…