Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yavru kuşlar...ben çıkıyorum akşama bi daha uğrarım inş şimdilik bi program yok ama belli de olmuyo...görülürüz.....

selam kızlar okuldan yeni geldim
bi kendime geleyim döncem ben size

bu arada geçmişe bakmadım fadik mesaj attı elektrik yokmuş giremiyormuş nete

canımcım geçmiş olsun....yaa varya ilkin bak bu kadar umutsuzsun yaa bi de oluyomuş söle bakalım o zaman ne ısmarlıycan bize:))şimdiden söz alalım da olursa bi güzellik olsun takıma:))

kızlar çok çok geçmiş olsun...bolca bal yiyin..hemen toparlıyor insanı...

sağol canım.valla olsa dileyin benden ne dilerseniz.ama hiç olcak gibi durmuyor ortalamlar hep 3 üstü.

sayımları yaptım dünkü izinlileri tam olarak bilmediğim için şimdilik yazmıyorum:)

9 EKİM 2011 SALI
aynalar 15
pinkcat87 10
melekayse 16
fiyona_07 16
mihracee 27
dudujan 1
prenses88 izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli
fatta83 izinli

ben geldim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ama herkesler gitmiş
nihayet dün akşam netim yapıldı elektrikçimize akşam yemek ziyafeti çektim başka türlü yapmam dedi
bu günde ödemişe gittim bir saat oluyo geleli işleri toparladım ve buraya koştum

burasıda yağmurlu canım
tabi ev sıcak olacak bizim gibi soğuk olursa zevkli olmuyo

oyyyy kızlar burdada bir yağmur vardı bugün sel sele gitti kaçkere ıslanıp kurudum dışarlarda eve zor attık kendimizi yağmurda dışarlarda olmayı hiç sevmedim bu gün

kızlar bir hafta burdan ayrı kalmak benim için hiç iyi olmadı malesef diyet miyet hak getire oldu yani
bütün düzenim bozuldu pek kilo almadım ama geçen cuma çokta verememiştim bu hafta inşallah toparlıycam bu günden sonra
günah çıkarttıktan sonra bu günkü menümü yazııım bari
sabah kahvaltı
1 kahve
yarım domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
öğle
2 dilim börek
2 fincan çay
akşam şimdi yiyicem
2 küçük etli biber dolması
yoğurt

canımmm hoşgeldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…