Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben listeyi yaptım ama misafirim var onlar ghitsin öle yazacam..valla misafirler içerde salata hazırlıyor ben burda liste saydım :)) ne ayıp

aaaa liste demişken bnm perş cuma günkü listem kaldı yaa unuttum onları ben şimdi sayıyım da yazıyım..

13 EKİM PERŞEMBE
mihracee 27
pinkcat87 13
aynalar 12
selinay 11
melekaysee 10
nazco 9
fatta83 9
emidaf 8
fiyona_07 7
prenses88 izinli
dudujan izinli
aytaç izinli

14 EKİM CUMA
mihracee 24
fiyona_07 14
aynalar 13
melekaysee 10
nazco 8
selinay 7
emidaf 0(izinli miydi bilmiyorum)
pinkcat87 izinli
dudujan izinli
aytaç izinli
fatta83 izinli
prenses88 izinli

canim esinle kahvalti yapmisin herlade ..kolay gelsin, insan mutfakta vakit gecirince cok mutlu oluyor , en azindan ben oyleyim. birde lezzetli olursa tamamdir..

15 EKİM CUMARTESI
mihracee 25

fiyona_07 7

aynalar 13

melekaysee 11

prenses88 16

nazco 0

selinay 0

emidaf 0

pinkcat87 izinli

aytaç izinli

fatta83 izinli

arkadaslar , nazco selinay ve emidaf izinlimi bilmiyorum, oyuzden yanlisim varsa duzeltebilirsiniz tesekkurler..

Kaptancigim, uzun sure gelmeyen icin yeni birilerini alalimmi diye sormusun gecmiste, bence alalim, paylasim artar..

ben hiç bir zman hazır olmak istemiyorum hiç çocuk istemiyorum nasıl olcak

canım ben de aynı senin gibiydim 3 yıl hiç istemedim hem de öle böle değil gerçekten korkulu rüyamdı ama sonra ben isteyince allah vermedi çok arattı bize...allaha şükür sonunda verdi ama sen de öle deme muhakkak zamanı gelince sende istiyeceksin..onlar olmadan olmuyor gerçekten çünküü....

aynalar ***+++++++
nazco ***--+-+++
dudujan ***-+--+--
pinkcat87 ***+++++++
mihracee ***+++++++
prenses88 ***+-----+
fatta83 ***+++++++
emidaf ***----++-
fiyona07 ***+++++++
aytaç ***-------
selinay ***-----++
melekayşe ***+++++++
kızlar doğru olmuştur umarım..

Son düzenleme:
kızlar ben geldim napaysınızz:)) ben neyapıyorumm biliyormusunuz bu saattee cevizli kurabiyee yaaaaa D
çok ama çok canım çektii D

tekrar geçmiş olsun kuzum hem sana hemde kuzenine cici bakın kendinize lütfennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…