- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.981
et canım et yılın değil yüzyılın yorgun savaşçısıyım ben
ay canım baksınn biran önceee alısnn fıstıkımm.
yaparız sayımımızıda :))) heheee
aradaaaaaaaa vitaminn takviyesii all fıstıkkkk aa bugün kavun kestim çok güzeldiii gell ikram edeyim enerji olsun fıstıkk
beni bu hayattan kurtaracak biri gelsin artık
sağol güzelim afiyet olsun sana
beyazzz atlı prens gelsinnnnn :)))) dimi gelsinnn gelsinnnnhemencik gelsin kurtarsnn arkadaşımı
beyaz atlı olmasına gerek yok beyaz mersedeslide olabilir
canım senin yapacağın liste haftada bir defa yapılıyor o yüzden sana nadir yapılıyormuş gibi geliyor
8 -14 ekim arasını 8 ekim ve 14 ekimde dahil hergün gelene + gelmeyene - koyuyorsun günde bir kere bile gelse + koyuyorsun kaç mesaj yazdığı önemli değil
bu listeyi yapmamızın amacı haftada en az 3 gün gelmeyenleri bulup diskalifiye etmek
sabahtan beri defneyle uğraşıyorum şimdide yeni uyuttum uyutacam diyede canım çıktı iyi düşün istersen bu işin şakası dünyanın en güzel duygusu anne olmak ama kendini az da olsa hazır hissetmiyorsan hazır oluncaya kadar bekle....
oy oyyyyy nasıl tutaibildin kendini çok merak ediyorum hehe:))
:))) hehe yaaa özgecim öyle şeyler deme yawss zaten karar vermek zorr((( tam karar vemişizzz bak yaramzlık yapma bizee:)))
bende alınırım böyle üzerime
bend bu ara pek sayımlarrrı görmüyorummmmm yapılmıyormuu
dimi hepimiz dayaklığızzzzz bir sıradan sopa geç bizee kaptancımmmm yoksa bizzz adam olmayacağızzz
hosgeldin kaptan nasilsin, ya kaptancigim ben kilo veremiyorum artik, hatta 2 hafta icinde kilo aldim bile, gerci gecisi kilo biliyorum ama ilaclar cok etkili, siskinlikte yapiyor ve tartida fazla cikariyor... napicagimi bilmiyorum, cok kafama takiyorum bu durumu yaaa...
:) Allah iyiliğini versin kıs senki hep şampiyondun bitsin işlerin don aramızaayyy cezaya kalmadım inş.yırtmış olaiblirim ayyyy ne olur fazladan say beni yaaa:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?