Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş cnm ya.doğum süreci değil ama doğum yönteminden cok tırsıyorum.Defnem nasıl doğdu?

bende sen gibiyim biliyormusun(( aynı tek tırsıtığım konu kilodan falanda korkmuyorum uykusuz gecelerdende ama doğumdan tırsıyorum defne sanırım sezeryanla olmuştu bıdık yerini çok sevmiş çıkmak istemmeiş 10 gün geç çıkmıştı öyle demişti sanırım:)).
ben epidural normal istiyorum inş.ogünleri görürsem o aşamaya gelirsem

ay canımcı kalın giy lahana mevsimindeyiz
kat kat giyinme dönemi hiç sevmem ama öyle olucak malesef sıkı giiyn bu ara herkes hastaa bir kapılan zor topalrıyor kendini bol bol vitmain takivyeside al fısıtk hastalanma sakın ama.
ben iim şükürr şimdilik bir sorun yok biraz boğalzarım kötüydü zencefilli balla geçirdim şükür kızlar hep hasta((( aslıcık kaç haftadır toparlayamadı kendini

sabah kahvaltımı paylaşıyımm
3. dilim ekmek
2. dilim kaşar poeyniri
şekrsşz çay
suu

hoşş buldukk hayatımm yaaa
keyifler çok iyi değil canımm yeni ders eklenmişş bu sene çok çalışmam lazımm burda da derslere girmem gerekiyormuşş artıkk öylee yanii iştahımm biraz düzeldi şükürr yaaaaa

evet hayatımm yaa bende hiç sevmiyorum lahana gibi hatta ben kazak bile giyemem asla hiçç sevmem boğazlı felan daralırım resmen ((

zaten bizim grup manevi açıdan çok bağlı birbirine birimiz hasta oldumu tamam sıradan hepimiz oluyoruzzz aslıı evettt beni dinlemiuokii git bi doktora dedımm yokkk ama bugün gelsinnn dee görüşicimm onunlaaaa

hımsss Allah kolaylık versin fıstıkkkkkk başka pürüzler olmasın bunlarla gelsin geçsin sıkma canını.
evet evet iştahın düzelmiş 3 dilim ekmek okudum:)) afiyet olsun

DD bende sen gibiyim kat kat sevmem ama yapacak birşey yokk
sen bir aslı kaptanla görüş çek köşye hehe hastalık konusunda biz ona kaptanlık yapalımm bizim dediğimizi yapsın dimi

şimcikkk çıkmam lazım kızlarrr çay molası felan derkenn işlerime devam edeyimm yapılacak işlerr varr hepinizi öpüyorumm gelicimm yineee

slm kızlar nasılsınız,akşam geldim ama yazamadım bi türlü aşırı yavaştı sistem nasılsınız...

slm kızlar nasılsınız,akşam geldim ama yazamadım bi türlü aşırı yavaştı sistem nasılsınız...

hoşgeldin fıstıkkkkkkk akşam bendede sıkıntı vardı ben foruma bağladım gönderdiğim iletiler 20 sm sonra dene 5 sn sonra dene diyim gitmedii gıcık olmuştum

kızlarr bugünkü menümü yazayımm bundan sonra brşey yemeyi düşünmüyorumm öğlenbiraz abarttım akşam yemeği yemeyeceğim falat arkadaşa gideceğizz onun ikramları olacaktırr mümkün olduğunca yemeyeceğim yersemde tadarım inş.

sabah
1 bardak süt
bir tane cevizli kurabiye

öğlen
bir porsiyon iskender

abartmışım dimi yarım söyledim aslında ama arkadaş gözümün içine baka baka 1 dedi okadarda para verildi mecbur yedim dökülmesine kıyamadım

hoşgeldin fıstıkkkkkkk akşam bendede sıkıntı vardı ben foruma bağladım gönderdiğim iletiler 20 sm sonra dene 5 sn sonra dene diyim gitmedii gıcık olmuştum

aynen bende vazgeçtim sonra hehehe...

napıyosun nasılsın..

iskender he süpersin bari tereyağ döktürmeseydin kuzu....

kızlar bende lahanayı aldım yarın çorbayı yapacam nasıl olacak bakim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…