Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oda omurilikten falan oldugu için cok riskliymiş.birde zaten sancıyı cekiyormussun

valla çorbayı yapavam tarifi var nette..

1.gün meyva
2.gün sebze
3.gün neyva
4.gün meyva ve sebze
5.gün et

eşliğinde tüketecem bakalım yapabilirsem hehehe..
selinaycım işten gelirken üşenmedim lahan aldım şimdi pişiriyorum sana arkadaş olacğaımm bu diyette bakalım tadı inş.güzel olur çok özenerek pişirdimm severek içersem süper olacakk yapıptya kilo vermeyen yok nerdeysee

kızlarrr
akşam yemeğimm
iki tabak lahana çorbası

fazla gelebilir gözünüze ama istenildiği kadar yenilerbiliyormuş bu çorbaaa
selinay soktu aklımaaa üşenmedim yaptım lahana çorbası diyetindeyimm mucize bekliyorum fıstıklarrr.
forumlarda yazdığı gibi berbat çok kötü kokan birşey değil bençok beğendimmm eşimde bir tabak yedi yemese o yemez elim lezzetli sanırım :)))))

sadece her öğün yiyeiblirmiyim bilmiyorum sıkılabilirim sanırım kocaman bir tencere yaptım 8 lt

ayy kızlar ben geldim yavruşlar nasılsınız bakalım..ben bi geçmiş yapıp geliyorum bgn hiç giremedim daha yeni girdik eve..

inş cnm ya.doğum süreci değil ama doğum yönteminden cok tırsıyorum.Defnem nasıl doğdu?

yaa canım ben defnoşu normal doğurmak istedim ama gününü geçti doğmadı normalde 25 nisan doğumlu olacaktı ama 30 nisana kadar bekledi normal doğum olmıycak dediler ve sezeryanla aldılar.ama normal doğum herzaan daha iyi çünkü sezeryanın acısını günlerce çektim ben hele o gaz sancısı çok fenaydı...ben ne sancılandım defnede ne de herhangi bişey oldu o sancı olayını filan yaşamak isterdim ama bölesi hayırlıymış...canım şimdi doğumlar eskisi gibi zor değil acısız normal doğumlar da var doktor kontrolünde yaptırtabilirsin...benim arkadaşım öle doğurdu çok rahat doğurdum diyor

kaç gündür canım damla çikolatalı kurabiye istiyor biliyormusun..

ay ço0k sevindim hadi hayırlısı bakalım...

anaa pişirmiş bile ben doğradım yarın pişiricem canım...

yaa murat aldı kızı kucaklayıp kucağında döndürdü yaa..bende katılacam bu yarışmaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…