- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.101
bende sen gibiyim biliyormusun(( aynı tek tırsıtığım konu kilodan falanda korkmuyorum uykusuz gecelerdende ama doğumdan tırsıyorum defne sanırım sezeryanla olmuştu bıdık yerini çok sevmiş çıkmak istemmeiş 10 gün geç çıkmıştı öyle demişti sanırım:)).
ben epidural normal istiyorum inş.ogünleri görürsem o aşamaya gelirsem
ayy
dün pisboğazlığım üzerimdeydi:))
çokda güzel oldu cevizli kuraibyem hıhhh evide mis gibi kokuttum çok severim kuraibye kek kokusunu evde:)
sabahta birtaneyedim sürle oh süperdi
selinaycım işten gelirken üşenmedim lahan aldım şimdi pişiriyorum sana arkadaş olacğaımm bu diyette bakalım tadı inş.güzel olur çok özenerek pişirdimm severek içersem süper olacakk yapıptya kilo vermeyen yok nerdeyseevalla çorbayı yapavam tarifi var nette..
1.gün meyva
2.gün sebze
3.gün neyva
4.gün meyva ve sebze
5.gün et
eşliğinde tüketecem bakalım yapabilirsem hehehe..
tamam canım sen haber ver hemen ona
bana neeee bana neeee
ya arkadaşını değiştir ya yemeği
yarım olsaydı bari
ekmeği yoktu dimi sadece eti
oda omurilikten falan oldugu için cok riskliymiş.birde zaten sancıyı cekiyormussun
1 taneden bişi olmazda cok yağlı değilse.1 gunde 3 adedi geçmesin:)
inş cnm ya.doğum süreci değil ama doğum yönteminden cok tırsıyorum.Defnem nasıl doğdu?
ayy kızlar ben geldim yavruşlarnasılsınız bakalım..ben bi geçmiş yapıp geliyorum bgn hiç giremedim daha yeni girdik eve..
kızlarr bugünkü menümü yazayımm bundan sonra brşey yemeyi düşünmüyorumm öğlenbiraz abarttım akşam yemeği yemeyeceğim falat arkadaşa gideceğizz onun ikramları olacaktırr mümkün olduğunca yemeyeceğim yersemde tadarım inş.
sabah
1 bardak süt
bir tane cevizli kurabiye
öğlen
bir porsiyon iskender
abartmışım dimi yarım söyledim aslında ama arkadaş gözümün içine baka baka 1 dedi okadarda para verildi mecbur yedim dökülmesine kıyamadım
kızlar bugün biizm günümüz var akşama evde yokum
gece gelince uğrarım artık şimdiden haberiniz olsun çıtırlar
selinaycım işten gelirken üşenmedim lahan aldım şimdi pişiriyorum sana arkadaş olacğaımm bu diyette bakalım tadı inş.güzel olur çok özenerek pişirdimm severek içersem süper olacakk yapıptya kilo vermeyen yok nerdeysee
kızlarrr
akşam yemeğimm
iki tabak lahana çorbası
fazla gelebilir gözünüze ama istenildiği kadar yenilerbiliyormuş bu çorbaaa
selinay soktu aklımaaa üşenmedim yaptım lahana çorbası diyetindeyimm mucize bekliyorum fıstıklarrr.
forumlarda yazdığı gibi berbat çok kötü kokan birşey değil bençok beğendimmm eşimde bir tabak yedi yemese o yemez elim lezzetli sanırım :)))))
sadece her öğün yiyeiblirmiyim bilmiyorum sıkılabilirim sanırım kocaman bir tencere yaptım 8 lt
napıyosunuz kızlar ben o ses türkiyeyi izliyorum:)
iyiyim canım sen nasılsın?????hoşgedn cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?