Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın aslıcığım sonuçta buraya herkes zayıflamak için geliyor...seviyorduk sadece ondan yazmış arkadaşlarda kimse sana bişey diyemez demezde zaten herkes kuralları bilerek eyvallah diyor sonuçta dimi..

ya sitede yine sorun var son sayfaya gidemiyorum bazen

banada zor gelmedi bulunacak seyler ve açta bırakmaz

evet canım aç bırakmaz
biz burda bazen bulamıyoruz istediğimiz şeyleri kısır için ince bulgur aradık bulamadı burda herkes kendi kaynatıyo bulgurunu diye

evt ya küçük yerlerin sorunu ee onlar satmıyor mu doğal daha iyi.yerine bişiler koysak diyecem ama işte probiyotik bağırsak falan çalıştırıyor

evet kuzum yaa belki bütün antalyayı gezdik biz perişan bebekler perişan ama oda bulamıyınca iyice hırslandı hiç bişey bulamadan da eve geri döndü..napıcak bilmiyorum hiç yarın bir daha gidecek bakmaya...inşallah bulur bu sefer..bende mahvoldum ama yaa ayaklarım şişti resmen bilseydim spor ayakkabı giyerdim...

yanlız ben bomba gibi olacam düğünde bgn elbiseyi giydim ayakkabıyla denemek için süper oldu..kilo vermedim ama göbeğim gitti bayaaa elbiseler yakışıyor o yüzden artık

evt ya küçük yerlerin sorunu ee onlar satmıyor mu doğal daha iyi.yerine bişiler koysak diyecem ama işte probiyotik bağırsak falan çalıştırıyor

işte canım işin garibi ince bulgur bulamadık ama çiğköfte için var ya yanında baharatları olan onu bulduk esmer esmer yapmıştık kısırımızı misafire öyle verdik

maşallah canım istediğin kiloya inmesende önemli olan görüntünden memnun olman rahatlıkla gidecen şimdi düğüne

evet ama burası sayesinde yaa..bgn eltim gezdikçe öle iyiki bulmuşumda üye olmuşum dedim...onun interneti yok alacakta onuda üye yaptıracam bu siteye herhangi bi takıma girer onada destek olurlar...bgn eşim bile diyor ilk başlarda dalga geçiyordum ama bayaa kilo verdin sen ordakiler sayesinde dedi,böle bi gururlandım koltuklarım kabardı

off ben bayılmak üzereyim gidip yatayım kızlar..yarında teyzemin kızının dilgiti var ona gidecez valla yakında kısa devre yapacam ama ne zaman bilmiyorum...defnede sokak kedisi oldu valla benim yüzümden....neyse öpüyorum hepinizi yavruşlar hadi iyi geceler tatlı rüyalaar

evet yaa bidene o bidene hehehe yalaka özge :))

çok güzel artık enişteleride kazanıyoz

iyi geceler canım bu arada dilgit ne demek ya

kızlar kursdan anca gelebildim bugün diyetisyene gittim bana rejime bir süre ara verelim dedi 2 hafta kadar rejim yapamayacam buarada takıma faydam olmuyor aksine zararım oluyor o yüzden takımdan ayrılıyorum inş herşey eski haline döndüğünde takımda yer olursa yeniden dönmek isterimhakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum

canım sana özeldend eyazdım takımdan ayrılırsan 6 ay geçmeden hiçbir takıma giremezsin 2 hafta izin al sonra diyetin başlayacak anladığım kadarıyla

Aynalar çok teşekkür ederim listemizi hazırladığın için. ben artık bilgisayara dokunacak vakit bulamıyorum bunu kaç kez söyledim takımda ama kimse kaptan olmak istemedi. o yüzden şu an takım kaptansız ve 5 kişi kaldı ne yapacağım bilmiyorum. girmeye vaktim olmadığından yeni üye de alamıyorum ve kaptan yardımcımız bile yok. üyeler de doğru düzgün girmiyor takıma. kapatmak da istemiyorum takımı. elimden hiçbi şey gelmiyo. başka bi kaptan bulmam lazım yada kapatılacak takım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…