- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.921
slm kızlar ben geldim
prenses diskalifiye oldu. bu durum prensese kasti bir durum değil onu bende severim ama kurallar var
3 hafta üst üste kilo veremedi bir şans daha verdik geçen hafta izin aldı
ben uyardım bu hafta kesin kilo vermelisin diye ama 1.5 kilo aldı bu hafta
benim yerimde olsanız ne yapardınız size soruyorum
prenses kullandığı haplar yüzünden kilo veremiyor. bu haplarıda kullanmak zorunda bırakamazda. bu durum devam ettikçe kilo vermesinde yine sorun çıkacak
bu nihayetinde bir yarış değil mi o zaman gidelim başka yerde bir topik açalım orda konuşalım yarışmaya katılmayalım amaç diğer takımlarla rekabete girip kilo vermemizi kolaylaştırmak değil mi arkadaşlar
gidenlerin arkasından ben üzülmüyor muyum, zevk mi alıyorum böyle olunca o zaman bütün kuralları kaldıralım herkes keyfine göre hareket etsin. kimsede niye paylaşım olmuyor motivemiz bozuldu bişeyler yapalım demesin hem bunlardan şikayetçi oluyoruz hem konulan kurallar uygulanınca üzülüyoruz
ilahi ilknur yaa neler geliyor senin aklına böle...kurnaz şey seni
banada zor gelmedi bulunacak seyler ve açta bırakmaz
D kaptancık akıllı kız vesselam bak nekadar dikkatlii maşallahh
ya sitede yine sorun var son sayfaya gidemiyorum bazen
evet canım aç bırakmaz
biz burda bazen bulamıyoruz istediğimiz şeyleri kısır için ince bulgur aradık bulamadı burda herkes kendi kaynatıyo bulgurunu diye
sorma kocişim yok girdim cıkmıyom :)
hani bakan körler vardır ya bakarlar ama göremezler işte kiloda böyle yapıyor insanları bakıyorlar ama göremiyorlar kiloluysan gerisini görünmüyor
hoşgeldin canım
çok üzüldüm o durumu çok iyi bilirim kırıkkaledeyken çok yaşadım büyük beden bulamazdım olanlarda hep yaşlı işiydi bir düğün olacak bayram gelecek diye korkardım bişey bulamazdım eğer üstüme olan bir şey varsa beğenmesemde mecburen alırdım
evet yaa bidene o bidene hehehe yalaka özge :))
evt ya küçük yerlerin sorunu ee onlar satmıyor mu doğal daha iyi.yerine bişiler koysak diyecem ama işte probiyotik bağırsak falan çalıştırıyor
evet kuzum yaa belki bütün antalyayı gezdik biz perişan bebekler perişan ama oda bulamıyınca iyice hırslandı hiç bişey bulamadan da eve geri döndü..napıcak bilmiyorum hiç yarın bir daha gidecek bakmaya...inşallah bulur bu sefer..bende mahvoldum ama yaa ayaklarım şişti resmen bilseydim spor ayakkabı giyerdim...
yanlız ben bomba gibi olacam düğünde bgn elbiseyi giydim ayakkabıyla denemek için süper oldu..kilo vermedim ama göbeğim gitti bayaaa elbiseler yakışıyor o yüzden artık
işte canım işin garibi ince bulgur bulamadık ama çiğköfte için var ya yanında baharatları olan onu bulduk esmer esmer yapmıştık kısırımızı misafire öyle verdik
maşallah canım istediğin kiloya inmesende önemli olan görüntünden memnun olman rahatlıkla gidecen şimdi düğüne
evet yaa bidene o bidene hehehe yalaka özge :))
evet ama burası sayesinde yaa..bgn eltim gezdikçe öle iyiki bulmuşumda üye olmuşum dedim...onun interneti yok alacakta onuda üye yaptıracam bu siteye herhangi bi takıma girer onada destek olurlar...bgn eşim bile diyor ilk başlarda dalga geçiyordum ama bayaa kilo verdin sen ordakiler sayesinde dedi,böle bi gururlandım koltuklarım kabardı
off ben bayılmak üzereyim gidip yatayım kızlar..yarında teyzemin kızının dilgiti var ona gidecez valla yakında kısa devre yapacam ama ne zaman bilmiyorum...defnede sokak kedisi oldu valla benim yüzümden....neyse öpüyorum hepinizi yavruşlar hadi iyi geceler tatlı rüyalaar
kızlar kursdan anca gelebildim bugün diyetisyene gittim bana rejime bir süre ara verelim dedi 2 hafta kadar rejim yapamayacam buarada takıma faydam olmuyor aksine zararım oluyor o yüzden takımdan ayrılıyorum inş herşey eski haline döndüğünde takımda yer olursa yeniden dönmek isterimhakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
ben cıkıyom hadi gorusuruzzzkızlarr
canım evet öğreneceksin yavaş yavaşDD
haftasonu falan hergün buradayzz giremeyeceksen izin alman gerekiyor bildirmelisin unutma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?