Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş canım hadi az kaldı hedefine canım kim tutar seni
bu arada benim eski pc çöktü ya orda hedefleriniz yazıyordu hepsi gitti şimdi geçmişe dönüp hedeflerinizi bulmam lazım işim çok anlayacan

ay in. inş.. azimleee yemiyorumPPP
sanada iş çıktı hay Allah şekercim ticker larımızda var hedefler işe yaramazmı benim görünen 59 hedefim

ay in. inş.. azimleee yemiyorumPPP
sanada iş çıktı hay Allah şekercim ticker larımızda var hedefler işe yaramazmı benim görünen 59 hedefim

canım benim aklım karıştı biraz bazıları tickerde hedefini daha yakın bir hedef koyuyor ulaştıkça değiştiriyor kimdi onlar ya hep karıştı o yüzden geçmiş listelere bakıp takıma girdiklerinde yazılan hedeflerine bakacam

aaaaa bak bak kız sen iice ısırmalık oldunDD hehe tamam atmasın peki atmasın ben böyle mahsun mahsun kalırım acıtasyon yapayım biraz

ısır canım şöyle kilolu yerlerden olsun biraz zayıflayım

kkızlar ben çok fena acıktımD dolapta soslu fıstık var baharatlı acılııD midem dürtüyorr.
Bağırsak beyinn hareketlendiii (kızlar bu terim literatüre girmiş bir terim vucudumuzda iki tane beyin varmışş biri kafada baştaki beyin diğeride mide etrafınd aolan bir beyinmiş adıda bağırsak beyin vahşi duyguları türtükleyen beyinmiş yeme içme aşk falan filan

o falan filan ne
1 avuç yiyebilirsin canım ama fazla değil

o falan filan ne

avucunu küçük tut ve ye..yemezsen daha sonra başka bişiden cıkcak acısı

oy oy oy ne paylaşım olmuş be bgn.ben bi geçmiş yapıp geliyorum kızlar bgn bitiğim tam eltimle alışverişe çıktık ona elbise almak için ama kilosundan dolayı bişey bulamadık belki 3 saat gezdik ama yok...çok üzüldü yaa bende üzüldüm düğünler varya onun için alacaktık off çok kilo zor yaa...

yaa inanmıyorum aslı kilomu yanlış yazmışım ben sabah onu mu koydun listeye..inanmıyorum yaa nasıl bi salaklıktır bu yaa uyku sersemliğinden ters yazmışım rakamları inanmıyorum yaaa

o falan filan ne

falan filan işte insanın tüm vahşi düşünceleri oluyormuşşşD
aklına gelen herşey hehe
ayy gittiim bir çay tabağına ceviz koydummm eşimle birlikte yiyioruzz soslu fıstığın üzerinde kalori yazmıyor demekki vahim bir durumdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…