- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.881
mesaj kutularınıza bakın mesaj atıyom size
inş canım hadi az kaldı hedefine canım kim tutar seni
bu arada benim eski pc çöktü ya orda hedefleriniz yazıyordu hepsi gitti şimdi geçmişe dönüp hedeflerinizi bulmam lazım işim çok anlayacan
tamam canım bekliyorum
mihraceye atmasaydın kıskansaydı iyice
tamam canım bekliyorum
mihraceye atmasaydın kıskansaydı iyice
ay in. inş.. azimleee yemiyorumPPP
sanada iş çıktı hay Allahşekercim ticker larımızda var hedefler işe yaramazmı benim görünen 59 hedefim
aaaaa bak bak kız sen iice ısırmalık oldunDD hehe tamam atmasın peki atmasın ben böyle mahsun mahsun kalırım acıtasyon yapayım biraz
tememdir aslıcan
kkızlar ben çok fena acıktımD dolapta soslu fıstık var baharatlı acılıı D midem dürtüyorr.
Bağırsak beyinn hareketlendiii (kızlar bu terim literatüre girmiş bir terim vucudumuzda iki tane beyin varmışş biri kafada baştaki beyin diğeride mide etrafınd aolan bir beyinmiş adıda bağırsak beyin vahşi duyguları türtükleyen beyinmiş yeme içme aşk falan filan
canım fıstık gibisin resimlerine baktımda
canım fıstık gibisin resimlerine baktımda
kkızlar ben çok fena acıktımD dolapta soslu fıstık var baharatlı acılıı D midem dürtüyorr.
Bağırsak beyinn hareketlendiii (kızlar bu terim literatüre girmiş bir terim vucudumuzda iki tane beyin varmışş biri kafada baştaki beyin diğeride mide etrafınd aolan bir beyinmiş adıda bağırsak beyin vahşi duyguları türtükleyen beyinmiş yeme içme aşk falan filan
cnm benim sagol sende olesin
tşk edrm canım öyleydim bir aralar
canım sen bu yaz mı evlendin
Aslı yapacan mı bizle detoks diyeti?
o falan filan ne
1 avuç yiyebilirsin canım ama fazla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?