- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.501
bebek mi var yoldaaa
hehehehehe :9 bak diyorum zaten istemiyom çocuk birde bole diyip korkutmayın gözümü şurda barışmaya çalışıyoz zati :)
hahahahahhaaaa barışırsın barışırsın evrenlede bebişlerlede herşeyle barışırsın :)))
bende merak ediyorum ama benim kırmızlargelecek gibi vuruyor ağırsıı(
ayy bende veriyorum bendecanım yaa benim evde eliptik bisikletimde var her gün biniyordum ama işler çoğalınca boşladım...bende her gün mekik çekiyordum otuz tane senle yeniden başlıyım..hadi hızlı hızlı ver kiloları da bana yetiş canım birde nerde oturuyordun merak ettim :)))
oyyyyyyy yirim onu ben.bebekleri çok seviyorum ama çocuklara hayır özellikle ilkokul heheheh
bende katılayım sizee yaaaa özgecim sen boşladın bende boşladımbak((((
canım bebeğim var zaten 6 aylık...mihrace arkadaşımızınkini bekliyoruz hayırlısıyla :))))))))))
canım sakın o ağrılara güvenip ağrı kesici içme..ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce durmadan tuvalete gidiyordum kesin bu sefer hastalandım diye benim adetim sancıyla gelir çünkü...hamile kaldığında da adet sancısı çekiyorsun bi süre ama şiddetli değil arada girip çıkıyor..üzerine adet görenler var bile bi kaç gün...o yüzden emin olmak için hadi git testini alda yap bizede söle hemen çatlatma bizi
ohhh şimdiden havaya girmişizz maşallahmaşallahh:)) akşam yapıcam bendegel ilkoşum gel hep birlikte bir ki bir ki
kızlarr ben bugün erken kaçıyorum kayınvalideiğim aradı yan apartmanımda eski komşusu oturyor bebişi oldu hayırlamaya gitti benide çağırıyor bebiş sevmeye gel diyeDD ben gidip sevmiştim ama yine gideyim mademse çağırıyor D hehe
(Asıl derdim ne biliyormusunuz armaızda kalsın amaDD şimdi yan apartmandan bana geçecek akşam birlikteyiz yemek falan yiyeceğiz, benden önce eve gidecekk evime benden önce gitmesi değil keisnlikle sorun ama oturmaazzzzkii iş yapar hoş bulaşık makinasınıı çalıştırıdm sabah iş çıksın oyalansın diye ama kiki, duramaz şimdi çamaşır falan makianaya atar bende sevmiyorum çamaşırlara el atmasına gideyimde gerilecek ortam olmasın:))
ne fenayim ay ayy çok kötüsün ilkoşş((
hımsssss yok yok benimki beni hiç yanıltmadıgelirler benimi bulucak mucizeler hıh güleyim bari:))
şekerim zaten ilaç almam hiç, sen edişelenme arkişdim tamam kuzucum giderken alayım birtest mademsee sabah yapayım
yaa bizim kayınvalideler birbirine çok benziyor..benimkide aynıdır heryeri temizliycem diye delirir..hele çamaşırları yıkıycam diye ayrı bi delleniyor niyeyse bende o geleceğinde yıkanacak çamaşır bırakmıyorum benide geriyor çünkü çamaşırlarımı ellemesi....off iyiyler iyiyler de müdahele etmeseler birde daha süper olacak....biz nasıl olacaz bakalım ayy ben eli maşalı olurum kız :)))))))))))
tekrar merhaba
dünki yediklerim
sabah 1 açma yedim
1 bardak şekersiz çay
arada 2 bardak siyah çay şekersiz
bir adet yeşil elma
öğle
1 kase tavuksuyu çorba
sulu köfte vardı hiç suyuna dokunmadan 3 adet köfta yedim
kibrit kutusundan biraz büyük 2 dilim esmer ekmek
ara 1 bardak siyah çay şekersiz
1 adet kırmızı elma
akşam
iş çıkışı kızımı almaya anneme gittim
masayı toplamamışlardı 3-4 çatal salata aldım
eve geldim korkarak sölüyorum -2-3 çatal kadayıf tatlısı vardı onu attım ağzıma
tv izlerken 2-3 bardak şekersiz çay 5-6 fırında kestane 1 avuç çekirdek
spora gelince evimle iş yerimin arası 15 dak. evim biraz yokuş eve çıkana kadar 100 kere göbeğimi içeri çekip bıraktım
akşam 50 adet mekik 25 er adet bacak hareketi yaptım
:)) valla aynı kızz bende sen gibiyim, kaynanalrda aynı gibisaolsun severim kendisini hiç yükü yoktur bana ben gidincede dinlendiriri beni ama içamaşır olayı beni geriyor yaa söylüyorum ama inatla istisnasız her geldiğinde dneiyor şansını:), kiki ilk zamanlar hergün gelip temizlik ütü falan yapmak isterdi ayt anne derdim benim gelip yapmam gerekiyor sizeee olurmu öyle şey yok yok sen çalışıyorsun faydam olsun derdi valla baktım çok ciddi 15 günde bir kadın aldım hemen öylelikle yırttım:).
ay bilmyiorum nasıl olurumkii büyükte konuşmayayım yaaaa dilimide ısırıyorumm tatlı sevimli bir büyük olalım şekerim
Tanışmadık canım demet benim adım ortak yanlarımız çokbende 26 yaşındayım 69 kiloyum Sporu beraber yapabiliriz benimde gaza ihtiyacım var bide benim söz verdim mi ne olursa olsun yapmlıyım diyen bi yanım var. şimdi normalde 25-30 mekik çekiyorum 15-25 bacak hareketi
bu akşam ve yarın sabah 60 mekik 30 da bacak hareketi yapacağıma söz veririyorumm. Sennnn ????
:))) bende meraklanıyorum amaa içime doğmuyor sadece şeker kadınların içine doğarmış hissedermiş o hissiyat olmadığı için bakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?