Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende merak ediyorum ama benim kırmızlargelecek gibi vuruyor ağırsıı(

canım sakın o ağrılara güvenip ağrı kesici içme..ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce durmadan tuvalete gidiyordum kesin bu sefer hastalandım diye benim adetim sancıyla gelir çünkü...hamile kaldığında da adet sancısı çekiyorsun bi süre ama şiddetli değil arada girip çıkıyor..üzerine adet görenler var bile bi kaç gün...o yüzden emin olmak için hadi git testini alda yap bizede söle hemen çatlatma bizi

saan yetişsem daha ne isterim tamam anlaştık akşam - sabah 60 mekik 30 bacak hareketi yarın göreşelim bursada oturuyorum

kızlarr ben bugün erken kaçıyorum kayınvalideiğim aradı yan apartmanımda eski komşusu oturyor bebişi oldu hayırlamaya gitti benide çağırıyor bebiş sevmeye gel diyeDD ben gidip sevmiştim ama yine gideyim mademse çağırıyorD hehe
(Asıl derdim ne biliyormusunuz armaızda kalsın amaDD şimdi yan apartmandan bana geçecek akşam birlikteyiz yemek falan yiyeceğiz, benden önce eve gidecekk evime benden önce gitmesi değil keisnlikle sorun ama oturmaazzzzkii iş yapar hoş bulaşık makinasınıı çalıştırıdm sabah iş çıksın oyalansın diye ama kiki, duramaz şimdi çamaşır falan makianaya atar bende sevmiyorum çamaşırlara el atmasına gideyimde gerilecek ortam olmasın:))
ne fenayim ay ayy çok kötüsün ilkoşş((

canım bebeğim var zaten 6 aylık...mihrace arkadaşımızınkini bekliyoruz hayırlısıyla :))))))))))

hadi inşallah mihracee Rabbim her kadına anneliği tattırsın çok güzel bişi:))) özge seninkide kız maşallah kız annesi olmak başka bişiii

Son düzenleme:

hımsssss yok yok benimki beni hiç yanıltmadı gelirler benimi bulucak mucizeler hıh güleyim bari:))
şekerim zaten ilaç almam hiç, sen edişelenme arkişdim tamam kuzucum giderken alayım birtest mademsee sabah yapayım

yaa bizim kayınvalideler birbirine çok benziyor..benimkide aynıdır heryeri temizliycem diye delirir..hele çamaşırları yıkıycam diye ayrı bi delleniyor niyeyse bende o geleceğinde yıkanacak çamaşır bırakmıyorum benide geriyor çünkü çamaşırlarımı ellemesi....off iyiyler iyiyler de müdahele etmeseler birde daha süper olacak....biz nasıl olacaz bakalım ayy ben eli maşalı olurum kız :)))))))))))

ayy hadi yap yap..bidenem hamile değilsen bile en azından bilirsin ama üstüne görmek de var yanlış bişilerde yapabilirsin hamileolduğunu bilemeyip...en güzeli iyi de olsa kötüde olsa sonucu bilmektir :) ayy tatlım yaa inşallah hamilesindir inşaallllaaaah...

:)) valla aynı kızz bende sen gibiyim, kaynanalrda aynı gibi saolsun severim kendisini hiç yükü yoktur bana ben gidincede dinlendiriri beni ama içamaşır olayı beni geriyor yaa söylüyorum ama inatla istisnasız her geldiğinde dneiyor şansını:), kiki ilk zamanlar hergün gelip temizlik ütü falan yapmak isterdi ayt anne derdim benim gelip yapmam gerekiyor sizeee olurmu öyle şey yok yok sen çalışıyorsun faydam olsun derdi valla baktım çok ciddi 15 günde bir kadın aldım hemen öylelikle yırttım:).

ay bilmyiorum nasıl olurumkii büyükte konuşmayayım yaaaa dilimide ısırıyorumm tatlı sevimli bir büyük olalım şekerim

sude hoşgeldin senle tanışmadık sanırım ama bu ara kimin girip cıktığı belli değil:26:
melek ben sen? :)

öyle oluruz kız karışmam ben hiçbişeylerine tek huzurları olsunda derim...sana bişi diyimmi aynı aynı hiç bi farkı yok bende evine gittiğimde bulaşık bile yıkatmaz bana zorla yıkarım bazen derim senmisin gelin benmiyim anlamıyorum derim...çamaşır olayını da kötülütklerinden yapmıyolar aslında bende söledim anne iç çamaşırlarım falan var ben hallederim diyorum ama sen benim kızımsın çocuğumsun utnılırmı hiç yaparım yaparım diyor :)))bazen seslenmiyorum artık...bende temizlikçi alıyorum ama inanırmısın gelip ona bile yardım ediyor

slm kızlar arkadaştan geldim,ocağa pırasa attım şu listeyi yapam iş yapamadım bugün ev çok dağınık...

demet boyun kaç senin? ona göre kilolu olup olmadığına karar verelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…