Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 bardak ılık su 9.30

kahvaltı 10:00
1 bardak yagsız süt
1 elma

öğle 12.30
4 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği

15.30
2 kepçe şehriye çorbası
5 kaşık patlıcan kavurma
yarım kase yogurt

17:00
1 elma

19.00
1 kepçe çorba
3 kaşık patlıcan
3 kaşık makarna
kocaman yagsız salata

21.00
1 çokoprens şekesiz çay (dayanamadım)

güzel bir menü canım

merhabaa kızlarrrrrr napıyorsunuzzz ben yeni geldim gezmektennn bir bakınayım geçmişee neler kaynatmışsınız

hımsss hadi inş.. istediğin hedef eulaşırsın canımm.
bilmiyorum neden iştahım açık ama deli gibi yiyesim var kendimi tumasam dünyaları yerim sanırım:).
bu arada ben kırmızı kartı yedim hehe:)

oh afiyet olsunnn canımmmm, şu çukoprens olmazsaaaaymışş süper olacakmış hehe ama neyse yavaş yavaş halledeceksin

inşallah böyle devam ederim ama bugün tartılmaya gittim 78.8 geldim( sımdı yenı kilo cetveli yapıorum kaptan.

tamam cnaım not aldım üzme sende kendini

ellerine sağlıkk :),ohh mis gibi kokmuşssundurrr sıhatler olsun:)))

sağol canım
yatmadan bir bakayım dedim
kendine iyi bak yarın görüşürüz

ilk başlarda normaldir canım kendini tutamaman..merak etme zamanla alışıyo bünye az yemeye ama sen yinede akşam 6 dan sonra yememeye çalış..

hımsss hadi inş.. istediğin hedef eulaşırsın canımm.
bilmiyorum neden iştahım açık ama deli gibi yiyesim var kendimi tumasam dünyaları yerim sanırım:).
bu arada ben kırmızı kartı yedim hehe:)

ayy canım tatiliniz bitsinde o zaman sıkı sıkı çalışırsınız bebiş içinrahatlamışsındır ama ben de senin gibi beklerdim sonra hastalanınca neyse zayıflıyda bu ay öle hamile kalıyım derdim hehe sanki benim elimde olan bişeydide...ama istediğim kiloya düşmüştüm öle hamile kalmıştım :))belki sen de öle olacaksın canım

Özge'm nassın fındık napıyor?

iyiyiz canımfındık sabah 6 da açtı gözlerini kocaman kocaman o zaman dan beri uyanık şimdi yeni uyuttum..kahvaltımı yaptımda çayımı içiyorum bgn hasteneye gidecem kayınbabamın yanına iyiye gidiyormuş yoğun bakımdan çıkaracaklarmış bgn inşallah hayırlısıyla iğleşir yaa..çok severim kayınbabamı...

iyiyleşir inş.eşin için zor bir durum..Allah şifa versin

ole mi olurmuş hamileyken

canım hamileyken bi çok şey oluyor insana vücudun %100 değişiyor inşallah bi gün allah olmayan arkidişlerimede nasip ederde onlarda tadarlar iyisiyle kötüsüyle de olsa içinde bi insan büyüdüğünü bilmek onun hareketlerini hissetmek çok farklı bişi..ayy çok istiyorum ilknurda hamile kalsın inşallah oda olacak

Son düzenleme:
günaydın hanımlar

dün yediklerimi öğün öğün yazdım bi akşam kaldı

3-4 çatal patates salatası
bol bol şekersiz çay (biri şekerliydi kızım atmış bbenim suçum yok)
1 avuç çekirdek
biliyorum çekirdek için söyleyeceklerinizi dün akşam sondu daha yemicem

akşam yatmadan 90 mekik 15 bacak hareketi
mekik çok geldi galibaa hala karnım ağırıyo
bu günlükte böle olsun öğünlerimi ayrı ayrı yazmıcam yarın sabah tek mesaj yazıcam
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…