Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canım nasılsın???evet çekirdek olmamış yağ oranı çok yüksek biliyorsun birdaha yeme lütfen gün içinde yesen sorun değilde akşam yatmadan yeme bir daha bir sürü spor yapıyorsun yazık boşa gitmesin kuzum....bende bi başlayamadım yaa üff inşallah bu kilo bildiriminden sonra başlıycam

kahvaltım
9:30 2 bardak su

10:00
yarım domates
4 zeytin
2kk yagsız peynir
2 dilim çavdar ekmegi
şekersiz çay

diyetımın 2. günü:))

Son düzenleme:

:)) negüzel istediğin kiloda hamile kalman darısı bana olsun inş., hayırlı zamanda olsun
ayy çok rahatladım öyle böyle değil, ama deligibi şişim kilo veremedim bu hafta oysa pazar günleri güzel şeyler görmüştüm tartıda ofs

inş ya bende istiyorum o cok hazır su an..inş olur

ah ah canım ben hamileliğimden alışığım tuvalete gidip gelmelere sende alışıcaksın zamanı geldiğinde..çok sıkışmış gibi bi giderdim iki damla bişi yapardım sinir olurdum

hayat insana neler öğretiyor , her güzel şeyin bir sıkıntısı oluyor demekkiii geçmiş bitmiştir canımm

ay inş. canım yaa Allah razı olsun size buradan güzel haberler vermek istiyorummmm hemde çokkkkk

afiyet olsun canımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…