Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar napıosunuz ben tarih çalışıorum 2 saat bir video fenalık geldi yarısına gelmeden

kızlar bana müsade tiyatroya gitmeyi düşüüyorum oyunlar sırayla başladıı ee artıkkkk gitmemm gerekk hepinizi öpüyorum kocaman allah emanet olun:)))))))))))))))))))

kızlar bgn yediklerim
sabah peynirli omlet
3 zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara kk kadar tyağlı ekmek
öğlen buharda pişmiş bir tavuk budu ve bir tavuk kanadı
salata
ara2 fincan yeşil çay
kızlar akşam yemeği yemiycem çünkü az önce 2 dilim reçelli ekmek yedim reçelleri az sürdüm ama yinede pişman olduğum için akşam yemeği yemiycem meyve ve bol su içerim süt olması için

kızlarr kahve yaptım kendime içeyimm bari dedimm kendimi siznle aynı evde karşılıklı oturup sohbet ediyormuşuz havasına sokmak içinnn

bende öle yapıyorum canım...

kızlar bana müsade tiyatroya gitmeyi düşüüyorum oyunlar sırayla başladıı ee artıkkkk gitmemm gerekk hepinizi öpüyorum kocaman allah emanet olun:)))))))))))))))))))

ooo süpersin...

kızlar napıosunuz ben tarih çalışıorum 2 saat bir video fenalık geldi yarısına gelmeden

kolay gelsin canım...

kızlar napıyosunuz???seliciğim seni görüyorum ama sende sayım yapıyorsun sanırım:)))

geçmişe bakıyım dedim ama pc yavaşlıyo akşam canım benim,listeyi yaptımya hehehe...

aslı 7 mesajdan sonrasını saymasak olmuyomu kuzum yaa.............

hımsss canım benim afiyet olsunnnn gayet güzel görüküyor gün içinde yediklerinnnD
akşam evet evet meyve yeee :)

ayy seli çok güldürdün beni:))
direk ilkoşunkileri saymasam olmazmı diyebilirsin çekinmeee :)

hehehe yok kuzum ya dünü sayana kadar canım çıktı,herkes çok yazmış,zor oluyo benim için bebişle saymak ondan soruyorum aslıya ...

kuzum hedefine az kalmış maşallah sana yaaa bende değişim istiyorum yaaa bu ara iştahım fena açık hiçbirşeye hayır diyemiyorummm ben yaaa neyapacağım ofsssssss

tatlım hastalanacaksın yaa ondan açılmıştır iştahın bende de oluyor resmen yemek için çıldırıyorum o dönem..off zaten hep o dönemlerde kilo alıyoz biz dikkat et sende spora başla bizimle biraz engelliyor insanı...canım ben hedefime ulaşsamda mezun olmak istemiyorum asıl hedefim daha farklı ama bi altmış olyımda önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…