- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.841
güle güle canım görüşürüz
uuuff ya bende çamaşır yıkamam lazım ama hiiçç istemiyorum
benim toplamam lazım sabahtan beri asılılar gidipte toplıyım off bide katlanacak onlar ütü olayından hiç bahsetmiyorum bile((
kızlar napıosunuz ben tarih çalışıorum 2 saat bir video fenalık geldi yarısına gelmeden
valla canım elinde yıkamak daha zor
tarih genelde sıkıcı gelir ama ben çok severim hangi konuya çalışıyorsun canım
nasıl korkuttuysam sorun yaşamadım sizinle
ya son zamanlarda yeni üyeler hep kuralları görünce kaçtı ya korkutmadan yaklaşayım dedim
bana uyar çıtır sevgili
kızlarr kahve yaptım kendime içeyimm bari dedimm kendimi siznle aynı evde karşılıklı oturup sohbet ediyormuşuz havasına sokmak içinnn
kızlar bana müsade tiyatroya gitmeyi düşüüyorum oyunlar sırayla başladıı ee artıkkkk gitmemm gerekk hepinizi öpüyorum kocaman allah emanet olun:)))))))))))))))))))
kızlar napıosunuz ben tarih çalışıorum 2 saat bir video fenalık geldi yarısına gelmeden
kızlar napıyosunuz???seliciğim seni görüyorum ama sende sayım yapıyorsun sanırım:)))
öleymiş canım yaptım önceden nasıl yapıldığını unutmuşum
kızlar bgn yediklerim
sabah peynirli omlet
3 zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara kk kadar tyağlı ekmek
öğlen buharda pişmiş bir tavuk budu ve bir tavuk kanadı
salata
ara2 fincan yeşil çay
kızlar akşam yemeği yemiycem çünkü az önce 2 dilim reçelli ekmek yedim reçelleri az sürdüm ama yinede pişman olduğum için akşam yemeği yemiycem meyve ve bol su içerim süt olması için
ayy seli çok güldürdün beni:))aslı 7 mesajdan sonrasını saymasak olmuyomu kuzum yaa.............
ayy seli çok güldürdün beni:))
direk ilkoşunkileri saymasam olmazmı diyebilirsin çekinmeee :)
hehehe yok kuzum ya dünü sayana kadar canım çıktı,herkes çok yazmış,zor oluyo benim için bebişle saymak ondan soruyorum aslıya ...
kuzum hedefine az kalmış maşallah sana yaaa bende değişim istiyorum yaaabu ara iştahım fena açık hiçbirşeye hayır diyemiyorummm ben yaaa neyapacağım ofsssssss
hımsss canım benim afiyet olsunnnn gayet güzel görüküyor gün içinde yediklerinnnD
akşam evet evet meyve yeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?