- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.501
dün bir çizme aldım bir de elbise aldım medium:)))
hoşbulduk canımmmmmm nasılsın bakalım:)hoşgeldin canım
evet ama buna inanmak istiyorum bakan kadına agzınızdan bal damlıyo ya fln dedm bi ara:)) falana inanma falsız kalma demişler ama gelde buna inanmak isteme dimi:I heheh
güle güle kullan canımmmmmm:) hayırlı olsun bende bayramlık istiyorum ya
hoşgeldin cnm:)
hoşbulduk canımmmmmm nasılsın bakalım:)
hoşbulduk fıstıkcım nasılsın bakim
:))) olurmu olur:)))) yakacak başınıbence bana koca arıyo
:))) olurmu olur:)))) yakacak başını
tişikkürler
:)))))) öyle öyleee sen gibi olsam ah ahh ne siterimm
:))) ucundan azcık inan ama kaptırma kendini:))))evet ama buna inanmak istiyorum bakan kadına agzınızdan bal damlıyo ya fln dedm bi ara
sağol cnmmm:)) sen de al ciciler:))))
yaaaa bende yarın olmasınn istiyorum yaaaaa hemen gelmesin tatil güzeldddiii:)bugün çok sıkıldım ya yarın olsada okula gitsem
yaaaa bende yarın olmasınn istiyorum yaaaaa hemen gelmesin tatil güzeldddiii:)
iim cnm kuzenlerdeydm dün 3 kız eğlendik zevkli geçti :)) bgn de gezdik tozduk:) sen nasılsın neler yapıosun
canım benim Allah gönlüne göre versin inş..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hımm üzülmee kuzum bu azimlee 10 yıl öncesinee döneceğiz merak etmeeekeşke ben 10 yıl önce böyle olsaydım
canım benim Allah gönlüne göre versin inş..
yok yokk öyleee deme canım benimmmm herşeyin vakti zamanı varr emin oll hayırlı insanlarr çıkarsın Allah karşınaaa güzel bir insna olsun seni senden çok seven sana çok değer veren birisi olsun evlenip mutsuz olmaktaaa varr acele kararla verip, çok olumsuz örnekleride varr maalesef vardır vakti zamanı dualarımdasın artık:)amin canım ama galiba unutuldum
yok yokk öyleee deme canım benimmmm herşeyin vakti zamanı varr emin oll hayırlı insanlarr çıkarsın Allah karşınaaa güzel bir insna olsun seni senden çok seven sana çok değer veren birisi olsun evlenip mutsuz olmaktaaa varr acele kararla verip, çok olumsuz örnekleride varr maalesef vardır vakti zamanı dualarımdasın artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?