Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
domates
biber
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
bir mandalina

öğle
1 kase çorba

ara
4 ceviz

akşam
1 kase patlamış mısır

bu havaları güzel kullanırsan kilo vermen daha kolay çünkü günler kısa bu da daha az karın acıkması demek

erkenden yatalım

kızlar dediğim diyete uyamıyorum yaa üşeniyorum hazırlamaya

canım keşke biri hazırlayıp getirse önümüze yemekleri bence çok rahat veririz kiloları
hem eve yap hem kendine insna üşeniyo

sen nasılsın Özgeciğim?temizlik yapıyormuşsun

valla sorma dünden beri ev temizliyorum şimdi babam hastaneden çıktı yaa bizede gelen olur korkusuna temizledim dip köşe ama bitik vaziyetteyim..halıları silince kulunçlarım ağrıdı birde adet görecem suyun içindeydim bgn hep karnım acayip ağrıyor...olsamda rahatlasam....sen nasılsın canım senin durumlar nasıl

valla sorma dünden beri ev temizliyorum şimdi babam hastaneden çıktı yaa bizede gelen olur korkusuna temizledim dip köşe ama bitik vaziyetteyim..halıları silince kulunçlarım ağrıdı birde adet görecem suyun içindeydim bgn hep karnım acayip ağrıyor...olsamda rahatlasam....sen nasılsın canım senin durumlar nasıl

aslıcığım ilkin bgnde izinli mi....zaten formda kimsecikler kalmadıallahtan ilknur varda her açtığımızda o muhakkak oluyor

evet eşimle küsken çok kolay oluyodu bi kendime yapıyordum

hımm kavga etsen yine

son sayfaya girememe sendromumuz başladı..nedeni ne bunun?

valla bilmiyorum canım siteye çok giren oluyo kaldırmıyor ondna mı acaba

eveeeeettt daha perdeler ve pencereler var ama silemiycem valla misafir gelince perdeler kapalı otururz karanlıkta

oda iyiymiş

aslıcığım ilkin bgnde izinli mi....zaten formda kimsecikler kalmadıallahtan ilknur varda her açtığımızda o muhakkak oluyor

canım beni izinli sayar mıısn dedi bend etamam dedim ama o bugünüde mi kasdetti bilmiyorum mesaj yazdım ama kuzenindeyse hala geri dönmez
bende şaşırdım ama bugünd eolsa söylerdi 2 gün diye değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…