- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.481
bugün izmite gittik kuzenimle morali bozuktu biraz sevgili durumları malum..gezdik tozduk akşam da kahve içip fal baktırdık kadının agzından bal damlıyodu resmen bir kızım bir oğlum olcakmıs su anki cıktığın kişiyle evlenceksin iş konusunu da ilerde iyi görüyorum fln dedi ben sormadan hiçbirini.çok bağlı sana ama fazla sıkma dedi.isteklerin olcak fln dedi çok gzldi yabir de uzakta sanırım sevgilin dedi evt dedm yakın zamanda gelcek fln dedi:):) beni mutlu etti akşam akşam
hadi canım gözün aydın inş dediği çıkar
merhaba kızlarrrrrrr ben geldim bir geçmiş yapıp dalıyorum aranızaa:))
merhaba kızlarrrrrrr ben geldim bir geçmiş yapıp dalıyorum aranızaa:))
dün bir çizme aldım bir de elbise aldım medium:)))
off sildim valla halıları koltukları filan silmiycem onları geçen ay sildirmiştim perdelerle pencereler var onada benim gücüm yetmez valla bayramdan sonra artık...şimdi bi çay demliycem kendime yorgunluk üstüne iyi gider:126::126::126::126:
kızlar dediğim diyete uyamıyorum yaa üşeniyorum hazırlamaya
bgn yediklerim
sabah aç karna yeşil çay 1 haşlanmış patates
ara siyah çay 2 bardak (şekersiz)
öğlen 1 tane haşlanmış sosis serçe parmağı büyüklüğünde
2 adet zeytin bir dilim peynir
2 adet kepek ekmeği
ara 1 adet petibör bisküvi ve 2 bardak çay (şekersiz)
akşam yarım tabak patlıcan yemeği 3 kaşık tepeleme yoğurt
:))) ayy çok hoşssun neye dikkat etmiş güldürdün kız benii gelmedimi senin verespitYANIMA koyduğu işarete bak heheheheh.herkes spor yapmamı istiyor
güle güle giy canım
sabah
2 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
domates
biber
2 dilim ekmek
2 bardak çay
ara
bir mandalina
öğle
1 kase çorba
ara
4 ceviz
akşam
1 kase patlamış mısır
merak ettim bendee canımm yaaaaaa nerdesin gelde açıklaSürprizzz kaçtım bennnn
merak ettim bendee canımm yaaaaaa nerdesin gelde açıkla
bugün izmite gittik kuzenimle morali bozuktu biraz sevgili durumları malum..gezdik tozduk akşam da kahve içip fal baktırdık kadının agzından bal damlıyodu resmen bir kızım bir oğlum olcakmıs su anki cıktığın kişiyle evlenceksin iş konusunu da ilerde iyi görüyorum fln dedi ben sormadan hiçbirini.çok bağlı sana ama fazla sıkma dedi.isteklerin olcak fln dedi çok gzldi yabir de uzakta sanırım sevgilin dedi evt dedm yakın zamanda gelcek fln dedi:):) beni mutlu etti akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?