- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.561
selamlar kızlarr napıosunuzzzzzz
hoşbuldum cnm ben de iim saba tümeri izliorum sonra bugün ne giysem baslıcakmerhaba ilkincimm hoşgeldin iim ben sen nasılsınDD
Allah iylik versin fıstık :) ohh izle bakalımm bende işteyimm hiç çalışasım yok nette takılıyorum kiki:))hoşbuldum cnm ben de iim saba tümeri izliorum sonra bugün ne giysem baslıcaksen neler yapıosun:)
Allah iylik versin fıstık :) ohh izle bakalımm bende işteyimm hiç çalışasım yok nette takılıyorum kiki:))
aslında bnm de kpss videosu izlemem gerek ama benim de izleyesim yok
aaa olmadı şimdi senin izlemen gerekiyorr sen ihmal etme bir yıl sıkacaksın dişini sonra rahata ereceksin kuzummm yapman gerekeni yap bitince izle sabayıı
1 video 2 saat
hıms 2 ye böl canım dersanedeki gibi 50 dk bir 10 dk ara ver sonra tekrar devam
D tamam tamam tamam sustum kızma ellerine sağlık şekerim:))
ay kızlar ben bugünde tartıda çok güzel şeylergördüm:)) ayşeyle özgenin dediğine geldim sanırım regl bitincee epey gitmiş görecekisn dedilerdi bitmedi reglm daha ama şimdiden gördüm tartıda güzellikler çok mutluyum.
ben çok zayıfladım yaws yüzümde küçüldü size belimin fotosonu çekip koyacağım çok inceldi dümdüz artık:), geçen sene aldığım bir şortum vardı kışlık sosyete pazarında denemeden almıştım dar gelmişti bir iki zorladım giydiydim bu sabah o geldi aklıma giydim acayip bollaşmış:DD çok mutluyum
kızlar şimdiye kadar olan menümü yazayım
sabah
1 bardak az şekerli çay
ara
2 kupa sıcak su
öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 küçük dilim pide
2 kupa sıcak su
D tamam tamam tamam sustum kızma ellerine sağlık şekerim:))
ay kızlar ben bugünde tartıda çok güzel şeylergördüm:)) ayşeyle özgenin dediğine geldim sanırım regl bitincee epey gitmiş görecekisn dedilerdi bitmedi reglm daha ama şimdiden gördüm tartıda güzellikler çok mutluyum.
ben çok zayıfladım yaws yüzümde küçüldü size belimin fotosonu çekip koyacağım çok inceldi dümdüz artık:), geçen sene aldığım bir şortum vardı kışlık sosyete pazarında denemeden almıştım dar gelmişti bir iki zorladım giydiydim bu sabah o geldi aklıma giydim acayip bollaşmış:DD çok mutluyum
kızlar şimdiye kadar olan menümü yazayım
sabah
1 bardak az şekerli çay
ara
2 kupa sıcak su
öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 küçük dilim pide
2 kupa sıcak su
mihrace sıcak suyu neden içiyosun kıs bi faydası varmı..
mucks canım:))kızmadın canım hahaha...
ay darısı başiıma bende regliyim inşallah inerim biraz cumaya...
menün süper diyemiycem çünkü kahvaltı yok...
öle olcak mecburen:))) 2saat cok gelio çünkü bir de tarih olunca
ben geldim nasılsınız çıtırlar
iyi canım naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?