Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şöle kendini bilecek yaşa geldimiydi milli eğitimin kreşleri var zaten onalara bırakacam kimseye minnet edemiycem valla...bi de benden ikinciyi istiyo onuda çok bekler yanii destek olacağına köstek oluyo çünkü resmen bana...ayy çok sinirliyim bi hastalansamda rahatlasam yaa bide üstüne bunlar ekleniyor tam oluyo :105::105::105::105::105:

kızlar merhaba ben geldim sinirlerim çok bo zuk aslında ama öle değilmiş gibi davranıyorum:100::100::100::100:

evet ama yakında işsiz olabilrim her an eşime sinirlenip işi bırakabilirim çünkü....

canım sıkma canını erkekler danca ister ama düşünmez bu kadın hem çalışıyo hem küçük bir bebeği var nasıl bakar demez anca baksın der heee diyecen çekilecen geriye canını sıkma sen

kızlar fadik hasta evde yatıyormuş serum takmışlar
işe gitmediği için nete giremiyor

Son düzenleme:
canım sıkma canını erkekler danca ister ama düşünmez bu kadın hem çalışıyo hem küçük bir bebeği var nasıl bakar demez anca baksın der heee diyecen çekilecen geriye canını sıkma sen

yaa düşünsene bir pazar boyunca ev temizledim dur özge şunada ben yardım edeyim demedi...bazen varya şeytan diyor ki...neyse defne olmasa bi dakka durmam ama inan...

canım benim kızmakta haklısın ama ağzının tadını bozma kızgınlıklaaa söylenen sözlerden insan çok pişman olaibliyorrr daha sakin olmaya çalış birtanem

yaa düşünsene bir pazar boyunca ev temizledim dur özge şunada ben yardım edeyim demedi...bazen varya şeytan diyor ki...neyse defne olmasa bi dakka durmam ama inan...

((( o şeytanın sesini duymmaaaaaaa lütfennnnn sakin olmaya çalışşşş erkekler hep ister ama verme konusunda biraz bencildirlerr sadece senin eşinee has bir duurm değil canımm üzme kendini

canım teşklerrr iim sen nasılsınn fıstık

ayy ben bunaldım
ya şöyle eve gelip okul işlerinden uzak durmak istiyorum ama yok bir sürü iş veriyorlar doğru ya biz az çalışıyoruz böyle çalıştırıyorlar ama kims ebilmiyo öğretmen yarım gün çalışıyo herkese sorsan

( evde yapmak zorundamısınn canm işteyken yapp yada zaman yay bukadar bunaltma kendini olmazmı

( evde yapmak zorundamısınn canm işteyken yapp yada zaman yay bukadar bunaltma kendini olmazmı

işte vaktimiz yok ki bi 10 dk teneffüs oluyor o zamanda insan biraz dinlenmek istiyor bide öğretmen odasında bir pc var herkes ödev çıkarıyo çektiriyo pc ye oturamıyon öyle
milli eğitim hemen yapmamızı istiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…