- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.601
kızlar merhaba ben geldim sinirlerim çok bo zuk aslında ama öle değilmiş gibi davranıyorum:100::100::100::100:
evet ama yakında işsiz olabilrim her an eşime sinirlenip işi bırakabilirim çünkü....
eşimw sinirleniyorum kayın validem şimdi bize gidip gelemiyo babam hasta olduğu için bende götürmek istemiyorum şimdilik kendi babmgil gelip bakıyolar,sonrada veli bizi bırakıcaktı kayınvalidemlere ama götüremem diyor işe erken gidiyorum geç kalırım diyor...bizim de şirket arabalrı şirkette bıraktırılıyor artık...eşimde mahsus yapıyor babası hastalandı yaa biz orda kalacakmışız onlara bakacakmışız...bebekle nasıl olacak o iş diyorum anlatamıyorum derdi o ben zaten işe gidiyorum o çocuğa nasıl bakacaksam salak salak konuşup bütün sinirlerimi alt üst etti...yani varya emeklilik olayı olmasa oturacam evde kolaysa baksın bakalım tek maaşla..
şöle kendini bilecek yaşa geldimiydi milli eğitimin kreşleri var zaten onalara bırakacam kimseye minnet edemiycem valla...bi de benden ikinciyi istiyo onuda çok bekler yanii destek olacağına köstek oluyo çünkü resmen bana...ayy çok sinirliyim bi hastalansamda rahatlasam yaa bide üstüne bunlar ekleniyor tam oluyo :105::105::105::105::105:
canım sıkma canını erkekler danca ister ama düşünmez bu kadın hem çalışıyo hem küçük bir bebeği var nasıl bakar demez anca baksın der heee diyecen çekilecen geriye canını sıkma sen
kızlar fadik hasta evde yatıyormuş serum takmışlar
işe gitmediği için nete giremiyor
bisikletim geldi yuppiiiiiiiiii
İlkoş gelince msnye gir hemen bekliyorum :)
ben geldim nasılsınız çıtırlar
niyee yaa ne oldu bende merak ettim ama bende
kızlar merhaba ben geldim sinirlerim çok bo zuk aslında ama öle değilmiş gibi davranıyorum:100::100::100::100:
ooo süpersin cnaım tebrik edrim
oooh ne güzel çalışma bu böyle
hani kahvaltı
şöle kendini bilecek yaşa geldimiydi milli eğitimin kreşleri var zaten onalara bırakacam kimseye minnet edemiycem valla...bi de benden ikinciyi istiyo onuda çok bekler yanii destek olacağına köstek oluyo çünkü resmen bana...ayy çok sinirliyim bi hastalansamda rahatlasam yaa bide üstüne bunlar ekleniyor tam oluyo :105::105::105::105::105:
yaa düşünsene bir pazar boyunca ev temizledim dur özge şunada ben yardım edeyim demedi...bazen varya şeytan diyor ki...neyse defne olmasa bi dakka durmam ama inan...
ilknurcum nasılsın
canım teşklerrr iim sen nasılsınn fıstık
ayy ben bunaldım
ya şöyle eve gelip okul işlerinden uzak durmak istiyorum ama yok bir sürü iş veriyorlar doğru ya biz az çalışıyoruz böyle çalıştırıyorlar ama kims ebilmiyo öğretmen yarım gün çalışıyo herkese sorsan
( evde yapmak zorundamısınn canm işteyken yapp yada zaman yay bukadar bunaltma kendini olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?