Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canım

elimde stokyok bacım :)

olsada tükenir canım bende şans yoktur

gözünüz aydın canım allah korusun bir daha olmz inş

ooo süpersin cnaım tebrik edrim

Allah iylik versin fıstık :) ohh izle bakalımm bende işteyimm hiç çalışasım yok nette takılıyorum kiki:))

oooh ne güzel çalışma bu böyle

kızlar şimdiye kadar olan menümü yazayım

sabah
1 bardak az şekerli çay

ara
2 kupa sıcak su

öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 küçük dilim pide
2 kupa sıcak su

hani kahvaltı

ooo süpersin cnaım tebrik edrim

Allah iylik versin fıstık :) ohh izle bakalımm bende işteyimm hiç çalışasım yok nette takılıyorum kiki:))

oooh ne güzel çalışma bu böyle

kızlar şimdiye kadar olan menümü yazayım

sabah
1 bardak az şekerli çay

ara
2 kupa sıcak su

öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 küçük dilim pide
2 kupa sıcak su

hani kahvaltı

ayy hadi bakalım canım bende çok şişiyorum bu sıralar off sinir oluyorum şu dönemde şişme olayına...

noldu kız hayırsdır??

eşimw sinirleniyorum kayın validem şimdi bize gidip gelemiyo babam hasta olduğu için bende götürmek istemiyorum şimdilik kendi babmgil gelip bakıyolar,sonrada veli bizi bırakıcaktı kayınvalidemlere ama götüremem diyor işe erken gidiyorum geç kalırım diyor...bizim de şirket arabalrı şirkette bıraktırılıyor artık...eşimde mahsus yapıyor babası hastalandı yaa biz orda kalacakmışız onlara bakacakmışız...bebekle nasıl olacak o iş diyorum anlatamıyorum derdi o ben zaten işe gidiyorum o çocuğa nasıl bakacaksam salak salak konuşup bütün sinirlerimi alt üst etti...yani varya emeklilik olayı olmasa oturacam evde kolaysa baksın bakalım tek maaşla..

hımm çokkkkkkkkkkkk haklısın bebem sinirlenmekte.ama sakın işini bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…