- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #48.581
sapol canım bende iyiiym bugün adeyi bitirmem lazım
off bitmedi mi?
davranış değerlendirmede sorun vardı kaydedemiyordum meğerse her öğrenci için sayfayı yeniden yenilemem lazımmış
ay canım kolay gelsin
30,10,2011 mesaj listesi
aynalar 36
mihrace 45
origin 0 :44::44::44:
sude 0
selinay 0 :44::44::44: izinlimiydi bilemedim
melekayşe 13 :122::122::122:
fiyona 25 :119::119::119:
pinkcat 10 :124::124::124:
emidaf izinli
nazco izinli
fatta izinli
elimde stokyok bacım :)
canım iyileşti kayınpederim bgn çıkartıyolar şükür allaha...inşallah bir daha yaşamayız böle bişey...defnoş valla çok iyi kendi dünyasında o...bende işe gidecem pazartesi sendromu yaşıyorum şu an:105::105::105::105:
İlkoş gelince msnye gir hemen bekliyorum :)
ellerine sağlık canım
olsada tükenir canım bende şans yoktur
gözünüz aydın canım allah korusun bir daha olmz inş
bende pek olmaz pazartesi sendromu..şöyle düşün gidebilecek bir işin var çok şükür.ya işsiz olsaydın??
ay kızlar ben bugünde tartıda çok güzel şeylergördüm:)) ayşeyle özgenin dediğine geldim sanırım regl bitincee epey gitmiş görecekisn dedilerdi bitmedi reglm daha ama şimdiden gördüm tartıda güzellikler çok mutluyum.
ben çok zayıfladım yaws yüzümde küçüldü size belimin fotosonu çekip koyacağım çok inceldi dümdüz artık:), geçen sene aldığım bir şortum vardı kışlık sosyete pazarında denemeden almıştım dar gelmişti bir iki zorladım giydiydim bu sabah o geldi aklıma giydim acayip bollaşmış:DD çok mutluyum
Allah iylik versin fıstık :) ohh izle bakalımm bende işteyimm hiç çalışasım yok nette takılıyorum kiki:))
kızlar şimdiye kadar olan menümü yazayım
sabah
1 bardak az şekerli çay
ara
2 kupa sıcak su
öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 küçük dilim pide
2 kupa sıcak su
kızlar merhaba ben geldim sinirlerim çok bo zuk aslında ama öle değilmiş gibi davranıyorum:100::100::100::100:
ay kızlar ben bugünde tartıda çok güzel şeylergördüm:)) ayşeyle özgenin dediğine geldim sanırım regl bitincee epey gitmiş görecekisn dedilerdi bitmedi reglm daha ama şimdiden gördüm tartıda güzellikler çok mutluyum.
ben çok zayıfladım yaws yüzümde küçüldü size belimin fotosonu çekip koyacağım çok inceldi dümdüz artık:), geçen sene aldığım bir şortum vardı kışlık sosyete pazarında denemeden almıştım dar gelmişti bir iki zorladım giydiydim bu sabah o geldi aklıma giydim acayip bollaşmış:DD çok mutluyum
Allah iylik versin fıstık :) ohh izle bakalımm bende işteyimm hiç çalışasım yok nette takılıyorum kiki:))
kızlar şimdiye kadar olan menümü yazayım
sabah
1 bardak az şekerli çay
ara
2 kupa sıcak su
öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 küçük dilim pide
2 kupa sıcak su
evet ama yakında işsiz olabilrim her an eşime sinirlenip işi bırakabilirim çünkü....
kızlar regl oldum sancım var kimselerde yok uzanam biraz bari...
noldu kız hayırsdır??
eşimw sinirleniyorum kayın validem şimdi bize gidip gelemiyo babam hasta olduğu için bende götürmek istemiyorum şimdilik kendi babmgil gelip bakıyolar,sonrada veli bizi bırakıcaktı kayınvalidemlere ama götüremem diyor işe erken gidiyorum geç kalırım diyor...bizim de şirket arabalrı şirkette bıraktırılıyor artık...eşimde mahsus yapıyor babası hastalandı yaa biz orda kalacakmışız onlara bakacakmışız...bebekle nasıl olacak o iş diyorum anlatamıyorum derdi o ben zaten işe gidiyorum o çocuğa nasıl bakacaksam salak salak konuşup bütün sinirlerimi alt üst etti...yani varya emeklilik olayı olmasa oturacam evde kolaysa baksın bakalım tek maaşla..
hımm çokkkkkkkkkkkk haklısın bebem sinirlenmekte.ama sakın işini bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?