- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.061
valla bir hafta iki hafta denersein baktın halsiz düşürüyor bırakırsın..ama sende çok iyi biliyorsun ki o tarz diyetleri bıraktığında verdiğin kilolar geri geliyor..dikkat edersen sorun olmaz heralde en güzeli sporla zayıflamakda seninde fırsatın olmuyor sanırım...
evet canım senin baktığın daha güzelmiş...bizede haber ver gerçekleşirse
kızlar bu arada dün eşim geldi benden özür diledi haklısın dedi sana sormadan kendi başıma kararlar vermemeliydim dedi
hehehe bazen susmakta işe yarıyor
:))) bencede alsınlar
hımss yeni üye içinmiii ben hiç bakmıyorum bakayım arada ozaman
benim başım ağrıyorcanımmm
aman dikkat et soğukk fenaa vuruyorrr( burdada kar soğu var yağdı yağacak yağmasın yaa kar lastiğim yokk daha almadım yağmasın ne olurr
bak cnaım bide ben 7 mesaj zorunluluğu var diye yazdım ondan korkup mu gelmiyorlar acaba
geçmiş olsun canım
bende dedim 2 gün dhaa dayansaydı ben eve gitseydim diye ama olmadı inş orda yağmaz
hımm işte tamda bahsettiğim oydu sen kayınvalidenden yürütt aslıya kargo yapDD
D tamam bugün telafi günü yanlız bana bugün büroda zorla kahvaltı yaptırdılar D ne olcek şimdi D :)
yok yok başlarına gelecekleri bilsinler bence DDD kaçınılmaz son muhahahaha:)) ay benim ateşim başıma vurdu sanırım bitsin şu yasaklar hahahaha:)
kızlar bu tartı günü ne çabuk geliyor ben hiçbirşey anlamıyorum yaa(((
neyse bu birazda olsa verebildimmm
kaptancımm bak görr bayramdan sonra nasıl armut gibi düşeceklerrben bayram kilolarından kurtulmak için gelmiştimm hehehe hiç merak etmee
inş yağmazz bayram güzel geçerrr
3.takım kaptanıı kapmış valla herkesi:)))) hakatennn ne fena mesaj yazmışsın kiki :))
ben geldim kızlarrrr:2::2::2::2::2::2:
neler kaçırdım özetlermisiniz acaba:))))
huuuuuuuu alttakilerr sesımı duyan yokmu yahuuu:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
aah canım beni düşünürmüş
kahvaltı sorun değil öğle ve akşama dikkat et yeter kuzu
aamaan sabahlar olmasın diyon yani
öyle canım çabuk geçiyo günler
ben geldim kızlarrrr:2::2::2::2::2::2:
neler kaçırdım özetlermisiniz acaba:))))
tabi düşüneceğim kaçtane kaptanımızzz varr:)))
ben kahvaltıdanda piişman oluyorum yaaaaa elimden gelse bir süre hiçbişi yemesem
olmasın olmasın:26::26::26:
ayy napıyım ya gelipte sonra gitmelerinden iyidir baştan yazdım herşeyi bilsinler dimi
kızlar yarın ben okuldan sonra önc ekayseriye sonra ankaraya gitcem eve varmam gece biri bulur bu yüzden yarın için izin almak istiyorum
bildirimi öğle yapacam lütfen 12 ye kadar herkes bildirim yapmış olsun hemen hazırlayım çünkü okuldan sonra vaktim olmayacak hemen yola çıkacam
sadece süt içsem peki yarım yağlııı sütten bir bardakcanım öyle kilo verirmez hiçbirşey yemiyerek
sonrası kötü olur haberin olsun kahvaltıda çok hamur işi yağlı şeyler yemezsen sorun olmaz önemli olan akşam yemeği hafif olsun
hoşgeldin cnaım nasıl oldun daha iyisindir inş
kısa önemli olaylar seli ayrıldı takımdan eşinle nete girdiği için sorun yaşamış istemeye istemeye gitti
ilkin ücretli öğretmenliğe başladı
ayşe bisikleti aldı ne güzel sporlar yapıyo
Hayatım hiç bir olayın seninle ilgisi yok ki artı sen cok kuralcı bile değil esneksin.halden anlıyorsun ben olsam daha keskin olurdum :)yoksa 60 kişilik sınıfları yönetemezdim :)
şikayetim yok yani yeni gelenlerden yana yüzümüz pek gülmedi.sadece şu var.hepimizin zaman zaman işleri oluyor yogun olup giremiyoruz.ama her gün 7 msj doldurulup kaçılmasın..iş coksa izin alsınlar.arada bir olan her şey idare edilmeli ama süreklilik arz ediyorsa o kişi katılımda bulunmasın.
tabi iğneyi kendimize benden varsa bir şikayetiniz söyleyin..
ay Aslı yapma ole bir şey gecen konuştuk senin düzenli yemek yapman lazım sadece.kendine bayram dönüşü bu konuda bir yenilik geitr,yeni bir başlangıç yap...delimisin sonra 2 katını geri alacaksın.miktarı azalt ole hızlandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?