Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben bunun acısını çok çetim ama biraz vücudu hareketlendirmem lazım

evet canım senin baktığın daha güzelmiş...bizede haber ver gerçekleşirse

merak etme canım öyle bişi olsa dünyaya duyururum

kızlar bu arada dün eşim geldi benden özür diledi haklısın dedi sana sormadan kendi başıma kararlar vermemeliydim dedi
hehehe bazen susmakta işe yarıyor

çok sevindim canım anlamış hatasını ne güzel evet susmak çok daha iyi bir ceza çoğu zaman

:))) bencede alsınlar
hımss yeni üye içinmiii ben hiç bakmıyorum bakayım arada ozaman

bak cnaım bide ben 7 mesaj zorunluluğu var diye yazdım ondan korkup mu gelmiyorlar acaba

benim başım ağrıyorcanımmm
aman dikkat et soğukk fenaa vuruyorrr( burdada kar soğu var yağdı yağacak yağmasın yaa kar lastiğim yokk daha almadım yağmasın ne olurr

geçmiş olsun canım
bende dedim 2 gün dhaa dayansaydı ben eve gitseydim diye ama olmadı inş orda yağmaz

bak cnaım bide ben 7 mesaj zorunluluğu var diye yazdım ondan korkup mu gelmiyorlar acaba
geçmiş olsun canım
bende dedim 2 gün dhaa dayansaydı ben eve gitseydim diye ama olmadı inş orda yağmaz

kaptancımm bak görr bayramdan sonra nasıl armut gibi düşeceklerr ben bayram kilolarından kurtulmak için gelmiştimm hehehe hiç merak etmee
inş yağmazz bayram güzel geçerrr

hımm işte tamda bahsettiğim oydu sen kayınvalidenden yürütt aslıya kargo yapDD

aah canım beni düşünürmüş

D tamam bugün telafi günü yanlız bana bugün büroda zorla kahvaltı yaptırdılarD ne olcek şimdi D :)

kahvaltı sorun değil öğle ve akşama dikkat et yeter kuzu

yok yok başlarına gelecekleri bilsinler benceDDD kaçınılmaz son muhahahaha:)) ay benim ateşim başıma vurdu sanırım bitsin şu yasaklar hahahaha:)

aamaan sabahlar olmasın diyon yani

kızlar bu tartı günü ne çabuk geliyor ben hiçbirşey anlamıyorum yaa(((
neyse bu birazda olsa verebildimmm

öyle canım çabuk geçiyo günler

ben geldim kızlarrrr:2::2::2::2::2::2:
neler kaçırdım özetlermisiniz acaba:))))

hoşgeldin cnaım nasıl oldun daha iyisindir inş

kısa önemli olaylar seli ayrıldı takımdan eşinle nete girdiği için sorun yaşamış istemeye istemeye gitti
ilkin ücretli öğretmenliğe başladı
ayşe bisikleti aldı ne güzel sporlar yapıyo

aah canım beni düşünürmüş
kahvaltı sorun değil öğle ve akşama dikkat et yeter kuzu
aamaan sabahlar olmasın diyon yani
öyle canım çabuk geçiyo günler

tabi düşüneceğim kaçtane kaptanımızzz varr:)))
ben kahvaltıdanda piişman oluyorum yaaaaa elimden gelse bir süre hiçbişi yemesem
olmasın olmasın :26::26::26:

kızlar yarın ben okuldan sonra önc ekayseriye sonra ankaraya gitcem eve varmam gece biri bulur bu yüzden yarın için izin almak istiyorum
bildirimi öğle yapacam lütfen 12 ye kadar herkes bildirim yapmış olsun hemen hazırlayım çünkü okuldan sonra vaktim olmayacak hemen yola çıkacam

tabi düşüneceğim kaçtane kaptanımızzz varr:)))
ben kahvaltıdanda piişman oluyorum yaaaaa elimden gelse bir süre hiçbişi yemesem
olmasın olmasın :26::26::26:

canım öyle kilo verirmez hiçbirşey yemiyerek
sonrası kötü olur haberin olsun kahvaltıda çok hamur işi yağlı şeyler yemezsen sorun olmaz önemli olan akşam yemeği hafif olsun

tamam kaptancıkkk sabah güzellll haberleirm olcekk:)

oleyyyyyyyyyy beeeeeeeee ilkin işe başlamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmm süper süperrrrrrrrrr

canım bu konuda katılıyorum sana 7 mesaj konusu görev gibi yapılmasın 7 mesaj doldu hadi bana müsade olmasın
ama bazende girdiğimiz anda kimse olmuyor ancak 7 mesajı dı-oldurabiliyoruz ama dikkat ettiğim kadarıyla sabah 10-13 arası giriliyor
bende 15 den sonra geliyorum o arada toplanılırsa hep bir arada olabiliriz

canım bend ebiliyorum bunu ama biraz şöyle kendime geleyim diyorum
okulda yoruluyorum eve gelip yemek yapmaya üşeniyorum zaten evdede ben yemek yapıyorum yine diğer arkadaşlarım hemen küçük bişeyler atıştırıyorlar tabi kilo derdin olmayoınca sorun olmuyo onlarda istek olmayınca bende yemek yapmayım diyorum zaten farketmişsinizdir bir yemek yapıyom bir hafta gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…