Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim ama biraz dinleneyim çok yoruldum toplantı fln yaptık kütüphaneyi toparladık aslında öğleyin cıkmam gerekirken ancak bu saatte gelebildimsizler neler yapıyosunuz?

ne yemek yapacan yemek adı gelmiyor yine aklıma?
bu arada dün hangi kanepeyi yaptın?

bugün balık yapacğaım dün almıştım temizletmiştim bugün pişireceğim inş.

ay hiç sormaa( ekmek pişerken gidip süzme yoğurt aldım acuka aldım(sen bahsedincee)
geldim tekrar büroya ekmekği çıkardım birgüzel 15 dk soğumasını bekledim sardım montumu giyindim pazar malzemelerini aldım çıktım ekmeği unutmuşum(
kanepe yapmadım çok üzüldüm çokta özenmiştim eve gittim eşim karşılıyor şimdi beni ellleirmde paketler var emoş dedim sıcacık ekmek getiridm hadi bir lokma terağı balla yee tamam dedi torbalarda yokk aa dedim arabada kaldı herhalde montu giydim iniyordumki patron aradı ilknur ekmeği unutmuşssun D aaa ciddenmi dedim neredesin dedi evdeyim dedim getireyimmi dedi yok yok bir ekmek için birsürü yolmu geleceksiniz dedim kaldı öyle sabah burada kahvaltı yaptıkk onunla bir güzel

kızlar ben geldim ama biraz dinleneyim çok yoruldum toplantı fln yaptık kütüphaneyi toparladık aslında öğleyin cıkmam gerekirken ancak bu saatte gelebildimsizler neler yapıyosunuz?

merhabahoş geldin canımmm dinlen dinlen enerji toplada kaynatalım:))))
ben baş ağrısı çekiyorum(( yaa püfsss

kız adama Emoş mu diyosun Allah seni ne etsin
neyse kısmetten otesi yalan..bizim balık gunu yarın cnm..aklıma pratik bişi gelmiyo..temizlik yapcam şimdi

kahvaltı
1 poğaca
çay

ara
1 minik dilim kek

öğle
1 poğaca
çay

ara
1 tadımca diye bi bar var onu yedim 150 calori imiş ama sağlıklı tahıllı falan
1 elma

akşam bellideğil :)

giremem blki bir daha gorusuruz

merhabahoş geldin canımmm dinlen dinlen enerji toplada kaynatalım:))))
ben baş ağrısı çekiyorum(( yaa püfsss
gecmiş olsun cnm ben de aynı durumdayım..yordular baya bagırdım
iyiyiz sen nasılsın nasıl gecti bakalım heyecan durumu varmıydıd?

ii sayılır cnm ya 9. ve 10. sınıflara giriyorum 9. sınıflar cok fena cozutuk bagırıorm tınmıyolar ilk sınavda dökcem onları görsünler konusmayı..
heyecan vardı ilk derse girerken.ama gecen seneki gibi değildi gecen sene cok heyecanlıydım ilk defa öğretmenlik yapıcaktım.bu sene daha rahattım ama girmeden heyecan yaptım yine de.:)

kız adama Emoş mu diyosun Allah seni ne etsin
neyse kısmetten otesi yalan..bizim balık gunu yarın cnm..aklıma pratik bişi gelmiyo..temizlik yapcam şimdi
hehe evet ben ilkoş o emoş
emre dediğimde demek öyle ilknur peki ilknurr demek ilknur yazdım falan emre yi kızdığımda ciddileştiğimde tavır koyduğumda söylüyorum resmiyet koyuyorum aramıza haha

hayatımm melemen ve makarna yapabilirsin,
makarna çorba olar
fırında tavuk olaraaa

neeee neee neyaptın böyle poğaça kek poğaça akşamada gözleme yede tam aolsun((

demek ilk günden cadılık yapıyorsunD
hehe yazık acıdım çocuklara
heycanını hiç kaybetmeee canım mesleğini hep sev inş.

kızlar bende yazayım menümü

sabah
1 dilim kepek ekmek
2-3 çay kaşığı bal
2-3 çatal peynir
şekersiz çayy

öğlen
3-4 kaşık tavuklu makarna
500 ml su

akşam ada
3 tane minik çinekopp
salataaa

bunun haricinde 5 kupa sıcak su içtim

Son düzenleme:

kesmesler canım dikkate alsınlar bence
ya yine mesaj bıraktım cevap yok sizinde aklınızd abulunsun birini görünce kapın

dağıttım dağıttımm 4 kapıya verdimDDD hala birsürü var ya

ooh ohh ne güzel

boşver cnaım sen o söylenenleri söyleyenler dört dörtlük mü sanki

03,11,2011 mesaj listesi

aynalar 41
mihrace 54
pinkcat 10
origin 12
melekayşe 23
fiyona 26
nazco izinli
emidaf izinli
fatta izinli

ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…