- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.041
kurbanda buradayız canımm kayınvalidemlerle birlikteyizzz ramazanda ailemin yanına gidiyoruz kurbanları burada geçiriyoruzzz
kaç saat mesafe var adanayla arasında..gerçi bu tatilde kısa ya
ne yemek yapacan yemek adı gelmiyor yine aklıma?
bu arada dün hangi kanepeyi yaptın?
kızlar ben geldim ama biraz dinleneyim çok yoruldum toplantı fln yaptık kütüphaneyi toparladık aslında öğleyin cıkmam gerekirken ancak bu saatte gelebildimsizler neler yapıyosunuz?
kızlar ben geldim ama biraz dinleneyim çok yoruldum toplantı fln yaptık kütüphaneyi toparladık aslında öğleyin cıkmam gerekirken ancak bu saatte gelebildimsizler neler yapıyosunuz?
bugün balık yapacğaım dün almıştım temizletmiştim bugün pişireceğim inş.
ay hiç sormaa( ekmek pişerken gidip süzme yoğurt aldım acuka aldım(sen bahsedincee)
geldim tekrar büroya ekmekği çıkardım birgüzel 15 dk soğumasını bekledim sardım montumu giyindim pazar malzemelerini aldım çıktım ekmeği unutmuşum(
kanepe yapmadımçok üzüldüm çokta özenmiştim eve gittim eşim karşılıyor şimdi beni ellleirmde paketler var emoş dedim sıcacık ekmek getiridm hadi bir lokma terağı balla yee tamam dedi torbalarda yokk aa dedim arabada kaldı herhalde montu giydim iniyordumki patron aradı ilknur ekmeği unutmuşssun D aaa ciddenmi dedim neredesin dedi evdeyim dedim getireyimmi dedi yok yok bir ekmek için birsürü yolmu geleceksiniz dedim kaldı öyle sabah burada kahvaltı yaptıkk onunla bir güzel
gecmiş olsun cnm ben de aynı durumdayım..yordular baya bagırdımmerhabahoş geldin canımmm dinlen dinlen enerji toplada kaynatalım:))))
ben baş ağrısı çekiyorum(( yaa püfsss
iyiyiz sen nasılsın nasıl gecti bakalım heyecan durumu varmıydıd?
hehe evet ben ilkoş o emoşkız adama Emoş mu diyosun Allah seni ne etsin
neyse kısmetten otesi yalan..bizim balık gunu yarın cnm..aklıma pratik bişi gelmiyo..temizlik yapcam şimdi
kahvaltı
1 poğaca
çay
ara
1 minik dilim kek
öğle
1 poğaca
çay
ara
1 tadımca diye bi bar var onu yedim 150 calori imiş ama sağlıklı tahıllı falan
1 elma
akşam bellideğil :)
giremem blki bir daha gorusuruz
gecmiş olsun cnm ben de aynı durumdayım..yordular baya bagırdım
ii sayılır cnm ya 9. ve 10. sınıflara giriyorum 9. sınıflar cok fena cozutuk bagırıorm tınmıyolar ilk sınavda dökcem onları görsünler konusmayı..
heyecan vardı ilk derse girerken.ama gecen seneki gibi değildi gecen sene cok heyecanlıydım ilk defa öğretmenlik yapıcaktım.bu sene daha rahattım ama girmeden heyecan yaptım yine de.:)
ben geldim ben geldim
nasılsınız çıtırlar
mesela hemşerimD
mesela ilkinD duymasın keser beni
nazcoo(
seli zaten kendiliğinden pes etti(
özge kayıvalidesine giderse oda zor girer
ayleden ümitliyim girebilir
biz demirbaş kesin gireriz heheD
zaten şrun şurasınd akaç kişiyzz
dağıttım dağıttımm 4 kapıya verdimDDD hala birsürü var ya
oluyor bazen karar verince 1-2 ay yapıyorum bende sonra sanırım sıkılıyorum ara veriyorum tekrar başlıyorum.hırs yaptım ya biraz ben bu ara..insanların bir kaç ay önce soledikleri cok dokundu onları aklıma getiriyorum.
03,11,2011 mesaj listesi
aynalar 41
mihrace 54
pinkcat 10
origin 12
melekayşe 23
fiyona 26
nazco izinli
emidaf izinli
fatta izinli
ooo hoş geldinn kaptancımmmmmm bizdende sana öpücük
kesmesler canım dikkate alsınlar bence
ya yine mesaj bıraktım cevap yok sizinde aklınızd abulunsun birini görünce kapın
tşk edrm canım nasılsınız
bugün burda bir kar yağdı lapa lapa sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?