Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selininnn gitmesinede üzüldüm tabşiiii kuzumm yaaa kocasıyla arsı bozulmasında yine gelir inşallah arada yaa

evet kesinlikleeee sonra a kıvırıyorlarr

evet canım kararlılık çok önemli bizim kararlı kişileri bulmamız lazım

tamam kaptancıkkk sabah güzellll haberleirm olcekk:)

hadi inş canım

sadece süt içsem peki yarım yağlııı sütten bir bardak

yanına bir tanede meyve ye canım ya da yağsız salata

oleyyyyyyyyyy beeeeeeeee ilkin işe başlamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmm süper süperrrrrrrrrr

evet canım bende çok sevindim biraz toparlar kendini

senin ki sadece doğru zman doğru yer değil bence bak görürsün doğru zamanda pat diye biri cıkacak karsına..

hadi cnaım inş :26::26::26::26:

nasılsınız bakalım??

kahvaltım
domates salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay..

çok güzel bir kahvaltı tebrik edrim

canım akşam hafif geçsin gündüz çok karbonhidrat olmuş

güzel bir menü canım

ben akşam yemeğinden bahsediyoruz sandım kız akşam hafif olsun dedim ya
yok sabah olmaz
sabah 1 dilim ekmek bir kk kadar peynir ye

hehehe ay dedim midem nasıl kaldrır sonra muzlu süt olabilir belki dedimD ama salataya alternatif bulamadım hoş salata hazırlayacak kadar vaktim olsa kahvaltı yaparım dedim hehe:))
peynir ve ekmek yiyebilirim peynir büroda varr getiriyorum ekmekte yapıyoruzz burada oda kolay artık

teşekkür ederim teşekkür ederimmm sen gibi olamıyorum ama halaa

canım sende iyisin kendine haksızlık etme

bu arada çıkmam lazım canım komşu sarma saralım dedi bizde hayır diyemedik sağolsunlar her işimize koşarlar karı koca
yarın yola çıkacma banyo yapacam şimdi siz bize gelin dedik banyo yaptıktan sonra dışarı çıkarsam hastalanırım
onlar gelmeden banyo yapayım ben onlar gidincede gelirim
öpüyorum sizi kocaman

tamam canım cici bak kendine bende çıkacğaım az soraa evden girerim yineeemuckssss

tamm çiçemmm öpüyorumm görüşemedik fazla kusura bakma olurmu çiçemmmmmmmm:)))))))))))))

kızlarr bende çıkıyorumm öpüyorum hepinizi:))))))))))
allaha emanet olun

ara ögünüm saat 2 de
1 elma
akşam yemegim
6 kaşık pilav
4 kaşık nohut yemegi
yogurt

pilavı biraz fazla kaçırdım(

Son düzenleme:

ben bir ara 2 iş yapıp akşam geliyordum eve dinlenip bir sonraki gune yemek hazırlıyordum.boşver onları.bişiler atıştırmak ayrıca sağlıksız.plan yaparsan bak nasıl faydasını görecen.zeytinyağlı koymaya çalış 3-4 gun yeniyor.hem hafifte.sen düşün bunu tatilde..tatilde de abartma sakınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…