- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.421
olabilir insan takıma girince ilk aşamada eskilerden birilerini arıyor, insan merak ediyor tabi verilen kiloların akibetini.ben onu bulurum bakem netmiş kilo veriyormu alıyor mu...
amin Allah isteyenlere ikişer ikişer versin:) 3 yaşındakini iyiki doğum iznindeyken bakıcısından almamışım. zaten hamilelliğimin son aylarında da sürekli yattım.
merhaba canım ne güzel kavuştun aileneee gözün aydın:))slm kızlar ben geldimmm
dün eve 1 de geldim ailemle hasret giderdim geç yattım
şimdi kalktım ama hala çok yorgun hissediyorum kendimi
inş. bayram dönşüdee hezimete uğramayızz, bu hafta herkes çok güzel çaba gösterdi ve menülerde abartı yoktuuuherkesi tebrik ederim ve hep böyle güzel sonuçlar alırız inş
hoş geldin canımmm :)) şimdide ben geldim ama yoksunben geldiiiimmmmmm
başladın mı fıstığım
afiyet olsun:)
bayramda evdeyim sizler nerdesiniz gittiniz mi bi yerlere?
hoş geldin canımmmmm bende geldim ama burada şimdi kimse yokben geldimm nasılsınız kızlar?
selamm kızlarr
ben bunaalıma girmek üzereyim yinee bugün diyet falan uygulayamadım acil destek lazım://
ben ikizler doğmadan çam. kurutmamakinesi aldım yoksa o minik minik kıyafeler hergün hergün as topla yapamazdım bu rizenin nemindeiyi valla eşimle tembellik yapıyoruz evi silip toz lamam çamasır asmam lazım :)
selamm kızlarr
ben bunaalıma girmek üzereyim yinee bugün diyet falan uygulayamadım acil destek lazım://
slm kızlar ben geldim 4 saatim kuaförde geçti
siz nasılsınız nasıl gidiyor bayram hazırlıkları
merhaba canım ne yaptırdın bakalım kuaförde...bi ben gidemedim zaten defnoşla zor bakım işleri
selamm kızlarr
evet maalesef herkess tatil moduna girdiii ben buralardayım hehe
merhaba canım ne güzel kavuştun aileneee gözün aydın:))
bizde özledik seni hehe burayada hoş geldin:)
inş. bayram dönşüdee hezimete uğramayızz, bu hafta herkes çok güzel çaba gösterdi ve menülerde abartı yoktuuu
merhaba kızlarr nabersinizz
biz kayınvalidemlerdeyizzz hehe gelirken yanımda laptop getirdim eşimin telefondan bağlaıyorum sırf sizin için bunlarr:) kiki eşim çok gülüyor bana hehe
ben ikizler doğmadan çam. kurutmamakinesi aldım yoksa o minik minik kıyafeler hergün hergün as topla yapamazdım bu rizenin neminde
ben de bunalım takılıyom ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?