Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amin Allah isteyenlere ikişer ikişer versin:) 3 yaşındakini iyiki doğum iznindeyken bakıcısından almamışım. zaten hamilelliğimin son aylarında da sürekli yattım.

hımss doğrudur kuzum 2 tane bebiş taşımak zor olmuştu
ama olsun onlarında vardır bir tatlılığı

afiyet olsun:)
bayramda evdeyim sizler nerdesiniz gittiniz mi bi yerlere?

yok canım bu bayram bi yere gidemiycez ne yazık ki ilk günü çıkarız büyükleri gezeriz diğer günler evde yatıp dinlenecem valla[/QUOTE]

canım merahaba biz kayınvalidemlerdeyizzz ama akşamları eve gideceğizz eşim tamam dedi saolsun kalalım diye ısrar etmedi:)

sadece arefe günü kalacağızzzz bayram sabahı birlikte olalım diyeee sonraki günler evimize gideceğizz

selamm kızlarr
ben bunaalıma girmek üzereyim yinee bugün diyet falan uygulayamadım acil destek lazım://

merhaba canım bunalımm yokkkk kesinlikleee vereceksinnnn sadece sabırr bizim en büyük sıkıntımız birden verelim kiloları kurtulalım istiyoruzz oda şevkimizi kırıyor
ilk haftaya göre gayet güzel verdinnn önmeli olan vermekk herhafta vereceğiz azda olsaaa,dün bir yazı okudum diyorkii diyeitmizi bozduğumu günlerde oluyorr ama pes edip bırakmayacaksınız ertesi gün kaldığımız yerden devam edeceğz bizde öyle yapıyoruz

merhaba kızlarr nabersinizz
biz kayınvalidemlerdeyizzz hehe gelirken yanımda laptop getirdim eşimin telefondan bağlaıyorum sırf sizin için bunlarr:) kiki eşim çok gülüyor bana hehe

iyi valla eşimle tembellik yapıyoruz evi silip toz lamam çamasır asmam lazım :)
ben ikizler doğmadan çam. kurutmamakinesi aldım yoksa o minik minik kıyafeler hergün hergün as topla yapamazdım bu rizenin neminde

[
selamm kızlarr
ben bunaalıma girmek üzereyim yinee bugün diyet falan uygulayamadım acil destek lazım://

ben de bunalım takılıyom ne güzel...

slm kızlar ben geldim 4 saatim kuaförde geçti
siz nasılsınız nasıl gidiyor bayram hazırlıkları

sabah-öğle
3-4 tane patates kızartması
yarım kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa şekersiz çay

ara
1 bayram şekeri

akşam
100 - 150 gr fırında hamsi
salata
küçük bir salkım üzüm

Son düzenleme:
merhaba canım ne yaptırdın bakalım kuaförde...bi ben gidemedim zaten defnoşla zor bakım işleri

merhaba canım
röfle zamanı gelmişti canım kaş bıyık fön derken buldu 4 saati
benim saçımda beyaz çok maşallah bide saç var bende bugün boya yarın dip boyası gelir bu yüzden röfle yaptırıyorum beyazlar belli olmasın diye ama beyaz olmasa kuaförün kapısından geçmem yazık ya zamanına bide saç mahvoluyo
sen neler yaptın ne aldınız bayramlık defnoşa söyle fırfırlı bir elbise alsaydınız ya

merhaba canım ne güzel kavuştun aileneee gözün aydın:))
bizde özledik seni hehe burayada hoş geldin:)

hoşbuldum canım sağol darısı ailesindne uzak olan herkesin başına

inş. bayram dönşüdee hezimete uğramayızz, bu hafta herkes çok güzel çaba gösterdi ve menülerde abartı yoktuuu

inş uğramayız canım uğramayalımda zaten sakın ha bak kafamı kızdırmayın benim

merhaba kızlarr nabersinizz
biz kayınvalidemlerdeyizzz hehe gelirken yanımda laptop getirdim eşimin telefondan bağlaıyorum sırf sizin için bunlarr:) kiki eşim çok gülüyor bana hehe

aah canım teşekkür ederim bu konuda çok duyarlısın tebrik edrm
bu arada eşinede teşekkür ediyorum anlayışı için çok şanslısın

ben ikizler doğmadan çam. kurutmamakinesi aldım yoksa o minik minik kıyafeler hergün hergün as topla yapamazdım bu rizenin neminde

ben de bunalım takılıyom ne güzel...

en güzelini yapmışsın aayy ne güzel bak bebek özlemimi hoplattın birini bana göndersene ben bakarım

ilknur canım CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listelerinin olduğu yere mesaj ayzmışsın canım oraya mesaj yazılmıyor yasak sadece listeler yazılıyor haberin olsun
2. liğin verdiği mutluluktan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…