Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence eşi de çok memnun olacak bu işten o yüzden ses etmiyor, aferim ona zeki adam, erkekler bence kilo verme konusunda eşlerine destek vermek istiyorlarsa sussunlar yeter:) nasihatle değil destekle oluyor bu işler, eşini ben de tebrik ediyorum

en güzelini yapmışsın aayy ne güzel bak bebek özlemimi hoplattın birini bana göndersene ben bakarım

aynalarcım ikiz olunca herkes birini istiyor, hatta yolda giderken top oynayan 12-13 yaşındaki oğlanlar bile 'aaaaa ikizmiş abla birini bana versene ' diyor:)talep çok yane annem zaten birini ben götüreyim deyip durdu. yakınımda olsanız seve seve bırakır bırakır kaçardım valla, ama temelli olarak veremem:) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, inan çocuğu büyüyüncebilebebkliğini özlüyor şimdi diğeri büyüdü ya bunları bol bol seviyorum. sevdiriyorlar kendilerini erkek kız fark etmiyor

]

memnun musun kurutma mak.bende ilerde almayı dusunuyorum tamamen kuru mu cıkıyor?birde kırışmıyor mu?

ben siemens wt44e aldım tamamen kuru çıkartan programı var,çamaşır kilosuna göre performansı değişebiliyor olmadı beğenmezsen 20 dk-40 dk kurutma programlarına bi daha verirsin istersen makineyi açıp kuruduysa programıo tamamalamazsın. kurutma açısından sıkıntı yok. ama asarak kurutmaya göre dez avantajları var
- bazı çamaşırlar küçülebiliyor-program bitince sıcakken çamaşırları hemen katlarsan bazı çamaşırlarda ütüye bile ihtiyaç duymazsın, ama bekletirsen evet çamaşırlar kırışık kalıyor
- koku meselesi, çamaşırlarda yumuşatıcı kokusundan eser kalmıyor, çamaşır makinesi kokusu oluyor ilkin ama şükür üstünde kalmıyor, bu koku problemi için yurt dışında koku topları satılıyormuş henüz burada bulamadım. ama makineyi mecburen kullanıyorum, bazen dışarı asayım diye bekletsem de en son anada yine kurutmaya atıyorum. ben genelde nevresim gibi büyük parçaları makineye atmıyorum ki diğerleri daha çabuk kurusun

Son düzenleme:
arkadaşalr bayramınız mübarek olsun
birazdan babannemlere gidecez bayramınızı kutlamak istedim

senin zayıflaman daha kolay buradaki fazlalıkları çıkarsan iş tamamdır.. ama bende onları çıkaramıyorum işte sorun bu:) akşam kendimi gaza getrdim bu sitede takıldım bişeler okudum resimlere baktım bugün yeniden diyet programıma döndümm.. olucak inşallahh bayram sonrası da kendime bir tartı aldım mı tamamdır.

Son düzenleme:
merhaba kızlarr nabersinizz bayramda çok fazla karşılaşamaycağız sanırımm(
elifcim seni görüuorum nasılsınnnn

canlarımm bir geçmiş yapayım birde sayım yapıp geleyimm:)))
dünkü menümüde yazayım
dün niyetliydim kızlarr birazzz dengesizzzzzzz olduu idare edin( ve ben anladımki bayramda kilo alacağım((

sabah=sahur(gece 1 de)
1 gözleme 1 bardak ayran

akşam
yarım kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
2 yk pilavv
turşuu
2 çatal revani

ara
meyve(1 elma,1 erik,1 mandalina)

canım güle güle kullan :)))) ben sana sarıyı yakıştırmıştımm :) yeni bir resim eklersin artık

amin inş. Allah benide kavuştursun aileme:))
yaaa ben tırsıyorum bayramdan hele kayınvalidmelerden çok tırsıyorum lokmalar sağlam yaaa((
rica ederim nedemk hehe severek giriyorum vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…