- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.441
ben ikizler doğmadan çam. kurutmamakinesi aldım yoksa o minik minik kıyafeler hergün hergün as topla yapamazdım bu rizenin neminde
[
ben de bunalım takılıyom ne güzel...
slm kızlar ben geldim 4 saatim kuaförde geçti
siz nasılsınız nasıl gidiyor bayram hazırlıkları
merhaba canım bunalımm yokkkk kesinlikleee vereceksinnnn sadece sabırr bizim en büyük sıkıntımız birden verelim kiloları kurtulalım istiyoruzz oda şevkimizi kırıyor
ilk haftaya göre gayet güzel verdinnn önmeli olan vermekk herhafta vereceğiz azda olsaaa,dün bir yazı okudum diyorkii diyeitmizi bozduğumu günlerde oluyorr ama pes edip bırakmayacaksınız ertesi gün kaldığımız yerden devam edeceğz bizde öyle yapıyoruz
özlem fadime aşağıda sizi görüyorum kızlar nasılsınız..fadimeciğim iyileşebildin mi tatlum
merhaba kızlarr nabersinizz
biz kayınvalidemlerdeyizzz hehe gelirken yanımda laptop getirdim eşimin telefondan bağlaıyorum sırf sizin için bunlarr:) kiki eşim çok gülüyor bana hehe
bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum kaptanımm(( yazarsamm iştahınız açılırr ama zorundayım biliyorumm (
kahvaltı
tereyaglı 2 yumurta
peynir zeytin domates
simit 1.5
ögle
burger king de menüü
kardeşime bayram alışverişine gitmiştik
akşam 4 dilim baklava
rulo kat
balık kraker
çay şekerli
bu klübün yüz karasıyım bugünnn biliyorumm..
annemin baklavası güzel olmasaydıı keşkeee:)) kuaförde naptın o kadar saat iyi dayanmışsın boyattınmı saçları yoksaa kaptanım
merhaba kızlarr nabersinizz
biz kayınvalidemlerdeyizzz hehe gelirken yanımda laptop getirdim eşimin telefondan bağlaıyorum sırf sizin için bunlarr:) kiki eşim çok gülüyor bana hehe
ben ikizler doğmadan çam. kurutmamakinesi aldım yoksa o minik minik kıyafeler hergün hergün as topla yapamazdım bu rizenin neminde
[
ben de bunalım takılıyom ne güzel...
ilknur canım CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listelerinin olduğu yere mesaj ayzmışsın canım oraya mesaj yazılmıyor yasak sadece listeler yazılıyor haberin olsun
2. liğin verdiği mutluluktan olsa gerek
bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum kaptanımm(( yazarsamm iştahınız açılırr ama zorundayım biliyorumm (
kahvaltı
tereyaglı 2 yumurta
peynir zeytin domates
simit 1.5
ögle
burger king de menüü
kardeşime bayram alışverişine gitmiştik
akşam 4 dilim baklava
rulo kat
balık kraker
çay şekerli
bu klübün yüz karasıyım bugünnn biliyorumm..
anaaammmm bu ne
sen bir hafta açlık orucuna girsen anca kendine gelirsin canım
annen o baklavaları misafirlere yaptı canım sana değil
röfle yaptırdım canım önce karamel sonra röfle sonra cila kaş bıyık fön derken oldu 4 saat
merhaba canım ne yaptırdın bakalım kuaförde...bi ben gidemedim zaten defnoşla zor bakım işleri
iyiyim sağol, iyi bayramlar
sabah-öğle
3-4 tane patates kızartması
yarım kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa şekersiz çay
ara
1 bayram şekeri
akşam
100 - 150 gr fırında hamsi
salata
küçük bir salkım üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?