Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum kaptanımm (( yazarsamm iştahınız açılırr ama zorundayım biliyorumm (
kahvaltı
tereyaglı 2 yumurta
peynir zeytin domates
simit 1.5

ögle
burger king de menüü
kardeşime bayram alışverişine gitmiştik

akşam 4 dilim baklava
rulo kat
balık kraker
çay şekerli

bu klübün yüz karasıyım bugünnn biliyorumm..

haklısın tatlım yaa yarın kaldıgım yerden devam edicem inşallah bayramın 1. günü falan demicemm tam gaz devamm inşallah senin nasıl gidiyor bakalım

anaaammmm bu ne
sen bir hafta açlık orucuna girsen anca kendine gelirsin canım

annemin baklavası güzel olmasaydıı keşkeee:)) kuaförde naptın o kadar saat iyi dayanmışsın boyattınmı saçları yoksaa kaptanım

annen o baklavaları misafirlere yaptı canım sana değil
röfle yaptırdım canım önce karamel sonra röfle sonra cila kaş bıyık fön derken oldu 4 saat

canım ilk zamanlar abartabiliyor insan kendini suçlamaktan vazgeç önce canın istemiş yemişsin ama şu var bozdum diye ertesi gunde abartma telafi yap sağlıklı şeyler ye..dengelersin en azından almazsın kilo..yani insan diyet yaparken çok abarttığı günlerde oluyor.olabilir ama ertesi gun telafiii..

karamel ve röfle hı hımmmm...resimleri koyda bakak sonra..

Bayram'da yediklerimize dikkat
Kısa sürede aşırı tuzlu ve yağlı gıda tüketimi tansiyonu yükseltiyor, kalp krizi riskini artırıyor...
Uzmanlar, bayramda kısa zamanda fazla besin tüketildiğini, bunun da hem kalp hem de tansiyon açısından yük getirebildiğini söylüyor.

Bayram ikramlarının tamamının bitirilmemesi gerektiğini hatırlatan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kamil Adalet, bayramda tansiyon kontrolünün daha sık yapılması gerektiğini belirterek kalp ve tansiyon hastalarına şu uyarılarda bulundu:

´´Bayramlarda ikramlar nedeniyle tuz ayarı yapılamıyor. Tansiyon hastaları buna dikkat etsinler. En azından bayramda tansiyon kontrolünü daha sık yapabilirler. Beklenmedik yükselmeler olursa ilaç dozunu geçici olarak artırabilirler. Kısa sürede aşırı tuzlu ve ağır gıda tüketimi, tansiyon yüksekliği ve kalp krizi riskini tetikliyor. Kalp yetersizliği olan hastalarda her şey yolunda giderken, bayramda aşırı tuzlu yiyecek ve içecek alınması veya ziyaretler nedeniyle ilaçların aksatılması, acile nefes darlığı yüzünden başvuruları artırabilir.´´

Adalet, erişkin yaştaki her 3 kişiden birinin yüksek tansiyon hastası olduğunu vurgulayarak, yüksek tansiyonun sinsi bir hastalık olması nedeniyle insanların farkına varamadığını kaydetti.

Prof. Dr. Kamil Adalet, anne veya babada yüksek tansiyon hastalığı varsa çocuklarda düzenli takip gerektiğini aktararak, gençlerin de tansiyon kontrolü yaptırması gerektiğini ifade etti.
.: Son Havadis :. .: Doru ve lkeli Haber; Ana Sayfa :. sitesinden 01 Kasim 2011 Pazar tarihinde yazdırılmıştır.

slm kızlar ben geldim 4 saatim kuaförde geçti
siz nasılsınız nasıl gidiyor bayram hazırlıkları

merhaba canım ne yaptırdın bakalım kuaförde...bi ben gidemedim zaten defnoşla zor bakım işleri

ayyy siz kuaföre ihtiyaç mı duyuyorsunuz, benim hiiiiiiiiç ihtiyacım yok ( gitsem benim bıyıklar 4 saat alır dermişim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…