Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi valla güzel..ben üniversitedeyken aynı şeyi yaşadım acıkıyordum elimin altında hep abur cubur olunca onları yiyordum.yani insan dolaptaki meyveyi b,ie cıkarmıyor elinin altında olması lazım

çalışıyomusun o kadar cocuga nasıl bakıyorsun?

:) doğum iznindeyim. büyüğü bakıcısına bırakıyorum ikizlere şimdilik ben bakıyorum, çalışmaya başlayınca büyük kreşe gidecek diğerleri bakıcıya.

ayşe seninle benim kilolarımız birbirine çok yakın 66.3 sün değil mi? benim boy 1.57. sen sanırım daha uzun boylusun. yaşım 30, seninki? rekabet ortamını kızıştırıyorum

ayşe seninle benim kilolarımız birbirine çok yakın 66.3 sün değil mi? benim boy 1.57. sen sanırım daha uzun boylusun. yaşım 30, seninki? rekabet ortamını kızıştırıyorum

hehehhe...evt cuma bakcaz :) 1.68 falan boyum...28 yaşım..ne iş yapıyosun ben örtmenim :)nerde yaşıyosun?

merhaba kızlarrr ben geldimmmmm
elifcim, ayşecim sizleri görüyorum aşağıda napıyorsunuzzz nasılsınızzz:))

bugünkü çılgın menümüde yazayım(((
Allahtan bu hafta kiilo bildirimi yapmayacağızD

sabah-öğlen(geç kalktıkta)
1 yumurta
3-4 çatal sucuk
yarım domates
5-6 çatal salatalık
1 kk büyüklüğünde peynir
1 dilim ekmek
4 çay kaşığı bal
3 zeytin
şekersiz çayy

ara
1 dilim baklava
3 tane yaprak sarması
2 tane lahana sarması (küçüktü)
1 bardak meyve suyu

akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe bezelye yemeği
salata

günü kapattımm bitti

akşamı cok iyi toparlamışsın ama

yine iyi sabretmişssin canım bravoooo :))
sen bence kısa sürede toparlanacaksın nedense buna çok eminim

kuzum menün çok güzelll, gözle görülür bir azalmaa varrr büyük bir ilerleme varrr ekmek azalmış, kaçamak yok, biskübiler çikolatalar yokk süperr süper

afiyet olsun canım ççerezlerede dikkat et sayıyıla yemeye çalış kalorileriçok yüksek o minik bıdıklarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…