Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

07.11.2011 sayımı

elifezgi 9 :124::124::124::124::128::128::128:
aynalar 21
pinkcat87 0
origin 0
mihracee 33

emidaf,fiyona,nazco,melekayse izinli

kılar günaydın benim pcnin internet eternet girişi buzlmuş abimin laptoptan giriyorm.. ne zaman yaptırırım bilmiyorum sizler neler yapıyorsun..benimbayrmım çok güzel geçiyor inşalah sizlerin de öledir...valla o kadar alışmışım ki size buraya bi boşluk var iki gündür..sonunda hastalandım gnde karnım ağrıyor üşütmüşüm sanırım..ama acayip yemek yedm kılar valla dün özellikkle kayınvalidemin çatıda mangal yptık offf neler yedim neler...yavruşlar hepinizin bayramını kutluyorum abim burda olduğu sürece girecem gidince yine bilgisayarsızım

slm kızlar ben daha yeni uyandım bir yorgunluk var buraya geldiğimden beri kendime gelemedim birazdan hazırlanıp arkadaşımla buluşmaya gidecem akşam gelince görüşürüz tabi pc me el koymadılarsa
öpüyorum sizi kocaman

o daveti duyduğum anda gözlerim ışıldadı:)sınırsız çay ve sınırsız pide hayali beni mutlu etti. ne yiyeceğimi planlayarak gitmedimçünküm kimse beni uyarmadı.....ben de aceleden doyana kadar yemeyi planlayıvermişim :)

ama hakikatten motive olduğumuz zaman bahsi geçen tedbir çok iyi oluyor

biraz önce de aynı komşumun kızı koca bir servis tab. dolusu pastayla geldi.
menüyü sayıyorum:
-5 tuzlu kurabiye
-5 tatlı kurabiye
-3 yağlı açma
-1 dilim yaşpasta
-5-6 yk kısır

elime alır almaz 3 çatal yaş pasta, 3 çatal da kısır yedim. ama ben şimdi onları napcem?
kısır haricindekileri dondurucuya kaldırıcam kıriz geldikçe koca bir tepsi pasta börek yapmak yerine birer birer onlardan yiyecem

bu gün
sabah kalkınca :2 bardak ılık su
2 kuru kayısı
1 ceviz

kahvaltı8 sucklu domatesli yumurta (ne kadar yediğimi ölçmedim ama tabağın dibinde bıraktığımı övünerek söyleyebilirim, dikkat etmesem kesin siler süpürürdüm )
2 yk tulum peyniri
6 form bisküvi
1 dilim kepekli ekmek
1.5 dilim normal ekmek
domates dilimleri ve 3-4 dal maydanoz
şekerli çay-sayısız

1 saat yürüyüşe çıktım büyük oğlanla 40 dk sürecek yol onunla 1 saat sürdü

dönüş yolunda 1 tane çukulata kaplı bisküvi, benimo gibi bişi

öğlen:
tarçınlı yeşil çay
1.5 su bardağı tarçınlı 1 şekerli süt
4-5 küçük trabzon hurması

1 kase diyet sebze çorba-1yk yoğurt
sabahtan kalan sucuklu yumurtanın devamı
6 yk pilav
4 köfte kadar haşlanmış et
4 formbisküvi
1 dilim kepekli ekmek

çayın yanındacanım tatlı çekti
2 püskevitin :) arasına 1 bayram çukulatası koydum da yedim

üstüne uyudum sonrası malumunuz elime 1 tak pasta geçti,henüz yemedim

sabah
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 zeytin

öğle
orta boy pizza
1 kola

başka bişey yemedim bugün

kızlar yarın sabah otobüsüm kalkıyor eğer bir sorun olmazsa inş 17.30 gibi evde olurum akşam görüşürüz inş
öpüyorum sizi kocaman

kızlar merhaba ben bugün hiç giremedim yaa( dün gece neyazdıysam o başka birşey yok yazdımmı bilmiyorum cezaya bile kalmış oaiblirim

bugünkü menümü yazayımm çok fenaaaa menümm ama yazacağım

sabah
yarım dilim ekmek
2 küçük börek (2 parmağım kalınlığında ve uzunluğunda)
2 yk kavurmalı omlet
yaırm domates
3 zeytin
şekersizçayy

ara
kahvee

öğlen
yok

ara 2 dilim baklava
1 bardak kola

akşam
bir yumru büyüklüğünde haşlama et
1 zeytinyağlı yaprak sarma
1 zeytin yağlı kuru biber dolma (3 çatal)
3 yk yoğurt

ara(((
2 dilim baklava
şekersiz çayy
(((((((
yazarken yoruldum yaaaaaa ofss ilkoş ofssss

yani kızlarrr gittiğimizzz bayram ziyaretlerinde %90 geri çevirdim ikramları ancak bukadar oldu

Son düzenleme:

canımcım özledim sizleri yaa bayram kara kedilik yaptı girdi aramızaaa (
bende çok fena şeyler kaçırdırdım yediklerimiii 1 haftaa çok dikkat edeğizzzz bayramm artık böyle geçecek
bayram bitince pc nide yaptır mutlaka olurmuu fıstıkkkk öpüyorum seni ii bayrammlarrrrr

canımcımmm bugün hiç karşılaşamadıkkkkk :))) tam bir sessizlik hakimmişburayaaa

:)) canım nekadarda dürüstsün, hehe ben biraz saha böyle devame dersen vicdan azabı çekeceğini düşünüyorum, vee bırakacaksın fazla tüketimlerinii.
komşun saolsun düşünmüş güzel bir tabak göndermiş ama seen yeme dediğin gibi kaldır onları inş kaldırmışsındır:)).

canım menünlerin güzel çok ölçülü ama şu kaçamaklaırn olmazsaaa onlardanda bir kurtulabilsenn ne güzel olacakkk bak gör. yinede onlardada azalma var gibi :))
afiyet olsunn ha gayret olacak.

sabah
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 zeytin

öğle
orta boy pizza
1 kola

başka bişey yemedim bugün

afiyet olsun canım ben daha çokk şeyler yersin diye düşünmüştüm uzun zamandır böyle bir kaçamğın yoktu senin bencee okadar hakkın dimi.

08.11.2011 sayımı

fiyona_07 2
elifezgi 3
aynalar 4
pinkcat87 0
origin 0
mihracee 0

diğer kızlar izinli:))

aslııcımmmm genel aff istiyoruzzzDDD herkess cezada hehe:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…