- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.601
sen neden bunalım kuzumm..bu bizi kötü etkilicek amaa düzeltmemiz lazımmm:) nası yapcaz ki onu[/QUOTE
ya ben hiçdışarı çıkamıyorum, zaten ev temzliğine çok düşkün değilim şimdi iyice temizlik yapamadığım için bubalıyorum.insna yüzü görmeyi özlüyorum. aldığımkilolar ve kgiyecek kıyafet bulamamak...bişeyler yapmam lazım.
yediklerimi affınıza sığınarak yazıyorum, bişey yapmadım henüz bu bana kilo aldıran menü
kabaca yazayım , uzun süredirbu şekilde çünkü
sabah doyana kadar melemen veya sucuklu yumurta ve en az 4 dilim ekmek, (1 ay öncesine kadar incir reçeli bal veya pekmez de tüketiyordum)
şu sıralara bayram için aldığımçikolatları git gel yedim ayıptır söylemesi 2 haftada 900 gram çikolatabitti.
3ü bir arada kahvelerden de günde 2 tane ...çukukatayla kahveyi kırtlama yaptım...o kahvelerin 70 kalori olduğunu düşünecek olursak....üfff
öğlen son i,ki haftadır sebze yapıyorum menüye az dahi olsa yoğurt dahil ettim ama yine doyana kadar ekmek yanında fırında kızarmış tavuk ve pilav-makarna da olabiliyor.
arada çikolatalı hurma denilen meyveden bi sürü yiyorum, akşam yemeği de öylenki gibi.
aa bir de cuma günü 2.5 kilo salatalık turşusu aldım sanırım onu da yedikçe vücudum su tutuyor
hareketim çok kısıtlı doğumdan sonra 65e düştüğümü yazmıştın son aldığım 3 kiloyu sanırım yağdan eldım ve en az 70 kilo gibi gözüküyorum, göbeğim çok kötü duruyor, çok hantal duruyorum.
görüyorsunuz ki abatı besleniyorum yani azcık bile dikkat etsem kilolargidecek inşallah....evetdikketzamanı, şimdilk yeşil çay içicem ve eşim geldi dışarı çıkıcaz
canım ben de senin gbiydim ama ilk aylar bebişimi emzirdiğim için çok yiyordum çünkü emzirmekinsanı gerçekten çok acıktırrıyor..seninkide ondn olabilir ben defneyi her emzirdiğimde dolaba yapışırdım gün içinde 2 saate bir emzirdiğime göre sen düşün artık...ama 4. aydan sonra bu olay azalıyor sende az yiyorsun...seninkiler yanış hatırlamıyorsm 2 aylıktı daha diet yapabilmen biraz zor...ben ilk başlarda diet değilde düzenli yemeye çalışıyordum aburcuburu kestim zayıfladım zaten sende çok zorlama istersen bebişlerin var çünkü..tabi salmada kendini:))
yerim ben bu aslanlarıııı olun tabii sizle güzel burası canım.
elifçim tespitleirn çok güzell :)) fakatt uygulayabilmektee tüm maharett birşey sorucamm kızma amad
komşunun pide davetine gidrken bu tespitleri yapmışmıydın nekadar faydası olduD
canım ben de senin gbiydim ama ilk aylar bebişimi emzirdiğim için çok yiyordum çünkü emzirmekinsanı gerçekten çok acıktırrıyor..seninkide ondn olabilir ben defneyi her emzirdiğimde dolaba yapışırdım gün içinde 2 saate bir emzirdiğime göre sen düşün artık...ama 4. aydan sonra bu olay azalıyor sende az yiyorsun...seninkiler yanış hatırlamıyorsm 2 aylıktı daha diet yapabilmen biraz zor...ben ilk başlarda diet değilde düzenli yemeye çalışıyordum aburcuburu kestim zayıfladım zaten sende çok zorlama istersen bebişlerin var çünkü..tabi salmada kendini:))
ben de diyetle değil de şu abur cuburu azaltıp sağlıklı şeyleri arttırarak +emzirmeyle kilo vermek istiyorum.emzirmek kilo verdiri diyorlar ama çok da acıktırıyor aslında acıkma da değil vücuttan çok su gidiyor susuzluk hissi tatlı isteği ile karışan bir hismiş.ben suyu da boşlamışım içmeye çalışıyorum
kılar günaydın benim pcnin internet eternet girişi buzlmuşabimin laptoptan giriyorm.. ne zaman yaptırırım bilmiyorum sizler neler yapıyorsun..benimbayrmım çok güzel geçiyor inşalah sizlerin de öledir...valla o kadar alışmışım ki size buraya bi boşluk var iki gündür..sonunda hastalandım gnde karnım ağrıyor üşütmüşüm sanırım..ama acayip yemek yedm kılar valla dün özellikkle kayınvalidemin çatıda mangal yptık offf neler yedim neler...yavruşlar hepinizin bayramını kutluyorum abim burda olduğu sürece girecem gidince yine bilgisayarsızım
slm kızlar ben daha yeni uyandım bir yorgunluk var buraya geldiğimden beri kendime gelemedim birazdan hazırlanıp arkadaşımla buluşmaya gidecem akşam gelince görüşürüz tabi pc me el koymadılarsa
öpüyorum sizi kocaman
o daveti duyduğum anda gözlerim ışıldadı:)sınırsız çay ve sınırsız pide hayali beni mutlu etti. ne yiyeceğimi planlayarak gitmedimçünküm kimse beni uyarmadı.....ben de aceleden doyana kadar yemeyi planlayıvermişim :)
ama hakikatten motive olduğumuz zaman bahsi geçen tedbir çok iyi oluyor
biraz önce de aynı komşumun kızı koca bir servis tab. dolusu pastayla geldi.
menüyü sayıyorum:
-5 tuzlu kurabiye
-5 tatlı kurabiye
-3 yağlı açma
-1 dilim yaşpasta
-5-6 yk kısır
elime alır almaz 3 çatal yaş pasta, 3 çatal da kısır yedim. ama ben şimdi onları napcem?
kısır haricindekileri dondurucuya kaldırıcam kıriz geldikçe koca bir tepsi pasta börek yapmak yerine birer birer onlardan yiyecem
canım menünlerin güzel çok ölçülü ama şu kaçamaklaırn olmazsaaa onlardanda bir kurtulabilsenn ne güzel olacakkk bak gör. yinede onlardada azalma var gibi :))bu gün
sabah kalkınca :2 bardak ılık su
2 kuru kayısı
1 ceviz
kahvaltı8sucklu domatesli yumurta (ne kadar yediğimi ölçmedim ama tabağın dibinde bıraktığımı övünerek söyleyebilirim, dikkat etmesem kesin siler süpürürdüm )
2 yk tulum peyniri
6 form bisküvi
1 dilim kepekli ekmek
1.5 dilim normal ekmek
domates dilimleri ve 3-4 dal maydanoz
şekerli çay-sayısız
1 saat yürüyüşe çıktım büyük oğlanla 40 dk sürecek yol onunla 1 saat sürdü
dönüş yolunda 1 tane çukulata kaplı bisküvi, benimo gibi bişi
öğlen:
tarçınlı yeşil çay
1.5 su bardağı tarçınlı 1 şekerli süt
4-5 küçük trabzon hurması
1 kase diyet sebze çorba-1yk yoğurt
sabahtan kalan sucuklu yumurtanın devamı
6 yk pilav
4 köfte kadar haşlanmış et
4 formbisküvi
1 dilim kepekli ekmek
çayın yanındacanım tatlı çekti
2 püskevitin :) arasına 1 bayram çukulatası koydum da yedim
üstüne uyudum sonrası malumunuz elime 1 tak pasta geçti,henüz yemedim
sabah
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 zeytin
öğle
orta boy pizza
1 kola
başka bişey yemedim bugün
hoş geldin bendee geldim ama sen yoksunslm ben geldim
bugün kimse uğramımış
kızlar yarın sabah otobüsüm kalkıyor eğer bir sorun olmazsa inş 17.30 gibi evde olurum akşam görüşürüz inş
öpüyorum sizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?