Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 zeytin

öğle
orta boy pizza
1 kola

başka bişey yemedim bugün

akşam yemeyerek öğlenki fazlalığı tolere etmişsin ama bana kalsa akşam da aç kalma sebze ve yoğurt tüket derdim

kızlar yarın sabah otobüsüm kalkıyor eğer bir sorun olmazsa inş 17.30 gibi evde olurum akşam görüşürüz inş
öpüyorum sizi kocaman

iyi yolculuklar

oh maşallah maşallah, baklavalar araöğün olmuş, e tabi bayram olunca...afiyet olsun...

aynen de öyle oluyor insan daha ölçülü tüketmeye başlıyor, saymadığım zaman tabağın dibinde kalanı pakette artacakları falan silip süpürürdüm şimdi canım çekmeyince bırakıyorum.
dün planım tabağın tamamını kaldırmaktı ama açocuklar durmayınca tabak uzun süremutfakta kaldı sebze çorbamı ısıtıp yiyecek vaktim bileolmadı 1 tuzlu kurabiye ile 1 açmayı yedikten sonra kaldırdım tabağı

dün ikindin 6 yk kısır

akşam:1 açma, 1 tuzlu kurabiye
1 su bardağı tarçınlı süt
1 kepekli tost
1 yeşil çay

bu sabah:2 bardak ılık su
1 yeşilçay
2 kuru kayısı
çeyrek tost (1 dilim kaşar ve yarım parmak inceliğinde sucuk ve yarım fındık kadar tereyağı ile yağlanmış)
bol maydanoz
1 haşlanmış yumurta
şekerli çayLAR

birazdan da araöğün yapıcam salep niyetine tarçınlı süt içerim

kızlar emeğimin karşılığını alıyorum 68 kilo tartıldığım günün 1 gün öncesi ve ertesi gün 600-800 gram fazla bile geliyordum ama bu sabah tartıldığımda 300 gr. eksik geldim.sanırım bu yemeyle gidersem cumaya azalmış bir rakamla karşınızda olucam

ÇOK sıkıntılı bir menü değil.bak sadece 1 tane baklava yemişsin iyi bence olur o kadar

yaaa yaptır hemen sensiz olmaz buralarr

canım bebeklerle yapamıyosundur gerçi ama her bir şey atıştırmak istediğinde başka alternatifler koyman lazım gözünün onune.sağlıklı atıştırmalıklar.ceviz badem fındık,ya da evde yapılmış lüght kek kurabiye vs.

melek ayşe ne kadar da kalbin temizmiş ben de şu an kuruyemiş yiyom
bak bugün çukulata atıştırmadım yerine yanımda kuru meyve taşıdım. yalnız bugün sanki sütüm azalır gibi oldu belki psikolojik olarak öyle hissetmişimdir.

kahvaltıyı yazmıştım

arada yeşil çay
1 çb tarçınlı süt
300 gram kadar trabzon hurması

bugün öğlen: 1 kase sebze çorba
2 yk pilav 3-4 köfte kadar et haşlama
10 minik galeta 110 kalori
1 dilimkepekli ekmek
yarım dilim beyaz ekmek

ikindin 1 muz
yarım hamb.ekmeğinden tost

şimdi: 1 kase leblebi-antep-fındık soslu mısır karışı
yanında çay

birazdan : tavuk haşlama olacak...

bugün dışarı çıktık eşimle, restorana falan takılıp çok yemeyelim diye evden tok çıkarak tedbir almış oldum

yanıma da kuru meyve ve form bisküvi aldım ki çayın yanına bişey siopariş etmeyeyimdiye.10 puan bana...

iyi valla güzel..ben üniversitedeyken aynı şeyi yaşadım acıkıyordum elimin altında hep abur cubur olunca onları yiyordum.yani insan dolaptaki meyveyi b,ie cıkarmıyor elinin altında olması lazım

iyi valla güzel..ben üniversitedeyken aynı şeyi yaşadım acıkıyordum elimin altında hep abur cubur olunca onları yiyordum.yani insan dolaptaki meyveyi b,ie cıkarmıyor elinin altında olması lazım

atılıyorum dolapta meyveler çürüyor bense çukulata yiyordum, evdekiler de aynı şekilde. yıkayıp ortaya koymadıkça kimse meyve olduğunu bile bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…