- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.621
sabah
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 zeytin
öğle
orta boy pizza
1 kola
başka bişey yemedim bugün
kızlar yarın sabah otobüsüm kalkıyor eğer bir sorun olmazsa inş 17.30 gibi evde olurum akşam görüşürüz inş
öpüyorum sizi kocaman
bugünkü menümü yazayımm çok fenaaaa menümm ama yazacağım
sabah
yarım dilim ekmek
2 küçük börek (2 parmağım kalınlığında ve uzunluğunda)
2 yk kavurmalı omlet
yaırm domates
3 zeytin
şekersizçayy
ara
kahvee
öğlen
yok
ara 2 dilim baklava
1 bardak kola
akşam
bir yumru büyüklüğünde haşlama et
1 zeytinyağlı yaprak sarma
1 zeytin yağlı kuru biber dolma (3 çatal)
3 yk yoğurt
ara(((
2 dilim baklava
şekersiz çayy
(((((((
yazarken yoruldum yaaaaaa ofss ilkoş ofssss
yani kızlarrr gittiğimizzz bayram ziyaretlerinde %90 geri çevirdim ikramları ancak bukadar oldu
:)) canım nekadarda dürüstsün, hehe ben biraz saha böyle devame dersen vicdan azabı çekeceğini düşünüyorum, vee bırakacaksın fazla tüketimlerinii.
komşun saolsun düşünmüş güzel bir tabak göndermiş ama seen yeme dediğin gibi kaldır onları inş kaldırmışsındır:)).
merhaba kızlarr
menümü yazayımm
sabah
3-4 dlim domates
4-5 dilim salatalık
5 zeytin
1 dilim ekmek köy ekmeği
2 yk kavurma
maydanoz
şekersiz çay
öğlen yok
akşam
1 küçük gözleme((((
1 bardak ayran
ara
1 tane baklava
1 bardak kola((((
kızlar durumum çok vahim ama elimden en fazla bu geliyorr(( gittiğim tüm yerlerde tatlıyı geir çeviriyorum ayıp oluyorr ama yüzsüzlük yapıyorumm
2 gün kaldı 2 günsonraa kaldığım yerdendevam edeceğm
08.11.2011 sayımı
fiyona_07 2
elifezgi 3
aynalar 4
pinkcat87 0
origin 0
mihracee 0
diğer kızlar izinli:))
aslııcımmmm genel aff istiyoruzzzDDD herkess cezada hehe:))
ben filme hiç baştan sona kadar bakmadım
ne olsun canım bildiğin gibi yine kırıklık var bende ya yine hastalanacam galiba
kılar günaydın benim pcnin internet eternet girişi buzlmuşabimin laptoptan giriyorm.. ne zaman yaptırırım bilmiyorum sizler neler yapıyorsun..benimbayrmım çok güzel geçiyor inşalah sizlerin de öledir...valla o kadar alışmışım ki size buraya bi boşluk var iki gündür..sonunda hastalandım gnde karnım ağrıyor üşütmüşüm sanırım..ama acayip yemek yedm kılar valla dün özellikkle kayınvalidemin çatıda mangal yptık offf neler yedim neler...yavruşlar hepinizin bayramını kutluyorum abim burda olduğu sürece girecem gidince yine bilgisayarsızım
kızlar yarın sabah otobüsüm kalkıyor eğer bir sorun olmazsa inş 17.30 gibi evde olurum akşam görüşürüz inş
öpüyorum sizi kocaman
dün ikindin 6 yk kısır
akşam:1 açma, 1 tuzlu kurabiye
1 su bardağı tarçınlı süt
1 kepekli tost
1 yeşil çay
bu sabah:2 bardak ılık su
1 yeşilçay
2 kuru kayısı
çeyrek tost (1 dilim kaşar ve yarım parmak inceliğinde sucuk ve yarım fındık kadar tereyağı ile yağlanmış)
bol maydanoz
1 haşlanmış yumurta
şekerli çayLAR
birazdan da araöğün yapıcam salep niyetine tarçınlı süt içerim
kızlar emeğimin karşılığını alıyorum68 kilo tartıldığım günün 1 gün öncesi ve ertesi gün 600-800 gram fazla bile geliyordum ama bu sabah tartıldığımda 300 gr. eksik geldim.sanırım bu yemeyle gidersem cumaya azalmış bir rakamla karşınızda olucam
canım bebeklerle yapamıyosundur gerçi ama her bir şey atıştırmak istediğinde başka alternatifler koyman lazım gözünün onune.sağlıklı atıştırmalıklar.ceviz badem fındık,ya da evde yapılmış lüght kek kurabiye vs.
melek ayşe ne kadar da kalbin temizmiş ben de şu an kuruyemiş yiyom
bak bugün çukulata atıştırmadım yerine yanımda kuru meyve taşıdım. yalnız bugün sanki sütüm azalır gibi oldu belki psikolojik olarak öyle hissetmişimdir.
kahvaltıyı yazmıştım
arada yeşil çay
1 çb tarçınlı süt
300 gram kadar trabzon hurması
bugün öğlen: 1 kase sebze çorba
2 yk pilav 3-4 köfte kadar et haşlama
10 minik galeta 110 kalori
1 dilimkepekli ekmek
yarım dilim beyaz ekmek
ikindin 1 muz
yarım hamb.ekmeğinden tost
şimdi: 1 kase leblebi-antep-fındık soslu mısır karışı
yanında çay
birazdan : tavuk haşlama olacak...
bugün dışarı çıktık eşimle, restorana falan takılıp çok yemeyelim diye evden tok çıkarak tedbir almış oldum
yanıma da kuru meyve ve form bisküvi aldım ki çayın yanına bişey siopariş etmeyeyimdiye.10 puan bana...
melekayşe hoşgeldin ben de çocuğun tekini komşuya bırakmışken nete gireyim dedim birazdan yemek yiyeceğiz
iyi valla güzel..ben üniversitedeyken aynı şeyi yaşadım acıkıyordum elimin altında hep abur cubur olunca onları yiyordum.yani insan dolaptaki meyveyi b,ie cıkarmıyor elinin altında olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?