Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin kuzum :)
yemeğim fırında pişiyorrr onu beklerlen bir gireyim dedim sizi gördüm mutlu oldum hehe
sen napıyorsun bakim

donuyorum canım soba bir ısınmadı gitti buz tuttum burnum kaşınıyo eyvaaahh hastalanııyoorrummm :18::18::18::18::18:
ve şuan suyumuz yok evdede bir damla su yok

kızlar yarın bildirim yok ama biz yine kilolarımızı yazalım bir bakalım durumumuz ne kadar kötü ne yapacaz bir görelim olur mu

ohhh afiyet olsun canımm menün çok güzel valla senin menüleirni yazmanı dört gözle bekliyorum gaza geliyorum beni çok şevklendiriyorsunn.

ohhh afiyet olsun canımm menün çok güzel valla senin menüleirni yazmanı dört gözle bekliyorum gaza geliyorum beni çok şevklendiriyorsunn.

sağol canım

bilmiyorum psikolojikmi yoksa gerçekten öylemiDD
ama bugünlerde böyleyim.
bayram rehaveti var belkideeee
ben taşıyorum kuzum sığmıyorum

bende senin gibi olsam keşke

donuyorum canım soba bir ısınmadı gitti buz tuttum burnum kaşınıyo eyvaaahh hastalanııyoorrummm :18::18::18::18::18:
ve şuan suyumuz yok evdede bir damla su yok

kıyamam kuzum sana yaaa(( hemen yakın sobanızı çoraplar falan giy sıcak birşeyler iç canım ısınmaya çalışşşş ay hasta olma ne olurr

menün güzel canımcım. Bencede sen bu anlattıklaırnla oruç tutma valla bayılır gidersin hem bebiş emziriyorsunnn enerjinde kalmazzzz inş.. birazz bebişini büyük hemde kuvvetini topla sonraaa ödersin borçlarınıı oluymuu

kızlarrrr bugünküüü menülerimi yazayımm

sabah
yarım poğaça
az şekerli çayyy

öğlen
1 kase çorbaa
1 tek lahmacunn

akşam
4 yk kağıt kebabı
5 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
biraz turşu

öğlen fazla olmuş dimi
ilerleyen saatlerde meyve yiyeiblirim

kağıt kebabı mı yaptın nasıl yaptın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…