- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.781
inşallh toparlayacağım ama bugün dünün aksine berbat bir gündü bir başka mesajda bu mevzuya değineceğim:)
hoş geldin kuzum :)
yemeğim fırında pişiyorrr onu beklerlen bir gireyim dedim sizi gördüm mutlu oldum hehe
sen napıyorsun bakim
ezgicim ilknurcum nasılsınız kızlar
sabah
geç kaldım
1 lokma peynir
yarım dilim ekmek
öğle
1 adet içli köfte
1 dilim börek
2 bardak çay
akşam
2 kepçe çorba
3 kaşık makarna
aradada bir mandalina ve çay içmeyi düşünüyorum
kolay gelsin canım
kız psikolojik olmasın ne taşıyor aynadan
ohhh afiyet olsun canımm menün çok güzel valla senin menüleirni yazmanı dört gözle bekliyorum gaza geliyorum beni çok şevklendiriyorsunn.
bilmiyorum psikolojikmi yoksa gerçekten öylemiDD
ama bugünlerde böyleyim.
bayram rehaveti var belkideeee
ben taşıyorum kuzum sığmıyorum
donuyorum canım soba bir ısınmadı gitti buz tuttum burnum kaşınıyo eyvaaahh hastalanııyoorrummm :18::18::18::18::18:
ve şuan suyumuz yok evdede bir damla su yok
dün akşam: 1 tavuk bagt
10 minik grisini
1,5 bardak süt
2 trab. hurması
1 mandalina
......
dün gezerken fark ettim ki akşam ezanı 16.15te okunuyor, sürekli kafamda da yemek planları isteristemez aklıma oruç borçlarım geldi, dedim yarın oruca niyetleneyim hazır günler de kısayken. tabi kafam karışık , bu arada az yediğim için de sütüm azalmıoş gibiydi...yok canım sütüm azalırsa, yok sahura kalkarım , yok vitamin de alırım bişey olmaz, kafam tamkarışıktı. akşam yatmadan sahurda yiyeceklerimi hazırladım. kuvvetli bi sahur sahur yaptım. sabah kalktım, normalde saat 7de kahvaltı yapardım çok geçmedi saat 9 da falan acıkmak da değil ama valla ağzımın suyu akmaya başladı61 kefaret değil 1 kefaret var falan derken Allah affetsin, işte bu kadar pisboğaz biriyim ben istediğim kiloya düşene kadar orucu düşünmesem iyi olur, niyetimin samimiyetinden de emin olabiliyorum ikilem de kalıyorum...hofff... yarın normal diyete devam
aynen katılıyorum sana canımmmmmmmmmmmmmkızlar yarın bildirim yok ama biz yine kilolarımızı yazalım bir bakalım durumumuz ne kadar kötü ne yapacaz bir görelim olur mu
kıyamam kuzum sana yaaa(( hemen yakın sobanızı çoraplar falan giy sıcak birşeyler iç canım ısınmaya çalışşşş ay hasta olma ne olurr
kızzlar ben yemeğime bir bakayımm pişti sanırım kokular geliyor tekrar gelirimm mucks
inş. hepimiz isteediğimiz kilolara ulaşacağızzzz canım hiç merak etmeeeee sen çok istikrarlısın her hafta veriyorusn birtanembende senin gibi olsam keşke
sobayı yaktık canım ama bugün nazlanıyo kendini ancak ısıtıyo anlamadık
aynen katılıyorum sana canımmmmmmmmmmmmm
sobayı yaktık canım ama bugün nazlanıyo kendini ancak ısıtıyo anlamadık
kızlarrrr bugünküüü menülerimi yazayımm
sabah
yarım poğaça
az şekerli çayyy
öğlen
1 kase çorbaa
1 tek lahmacunn
akşam
4 yk kağıt kebabı
5 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
biraz turşu
öğlen fazla olmuş dimi
ilerleyen saatlerde meyve yiyeiblirim
gözükmüyo mu cnm erkek ark ımla ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?