Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

et ve karbonhidrat ağırlıklı olmuş meyve yedin mi canım

Zayıflamak isterken öldü

Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.

Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

alıntıdır

ay çok üzüldüm yazık ya

(((( dikkatt etmekkkk lazımmmmmmm diyet yaparkenn

dimi neyse hayırlısı olsun canım
herkes yattı bizim evde bende yatıyım canım dinleniyim ibş hastalanmam öpüyorum snei kocaman
canımm benim kociş kapatıverdi bilgisayarı kusura bakma çıkıoyurm diyemeden çıktımmm görüşrüz yarın inş.
bende bir sayım yapayımmmm

10.11.2011 sayımı
elifezgi 5
aynalar 27
pinkcat87 9
origin 0
mihracee 47
melekayse 20 :119::119::119:
emidaf 10:124::124::124::124::124:

nazco ve fiyona izinli
kızlar ben sayım yapıyorum diye az paylaşım yapıyorumD rekorum özgedeydi eminim sayarken çok kızmıştır bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…