- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.821
kızçelerr niye kims emenüleirni yazmıyorrr yaa(, benim menümüde kimse yorumlamıyor
kızlarrrr bugünküüü menülerimi yazayımm
sabah
yarım poğaça
az şekerli çayyy
öğlen
1 kase çorbaa
1 tek lahmacunn
akşam
4 yk kağıt kebabı
5 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
biraz turşu
öğlen fazla olmuş dimi
ilerleyen saatlerde meyve yiyeiblirim
et ve karbonhidrat ağırlıklı olmuş meyve yedin mi canım
kızlar haticezeynep diye birini davet ettim takıma yarın ben okuldayken gelirse ilgilenin olur mu
DD evet maalesef öyle oldu yaaa ama azdıı akşam yemeğimdeki et sayısı 1 kaşık ancaaktı sebze ağırlıklıydı seçtimm kendimdenn:))
meyve yemedim sütlü neskafe içtimm orta şekerlii
ben sürekli buradayım canımm gelirseeee ilgilenirimmmm
afiyet olsun canım
Zayıflamak isterken öldü
Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.
Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.
alıntıdır
ay çok üzüldüm yazık ya
(((( dikkatt etmekkkk lazımmmmmmm diyet yaparkenn
öyle canım ama bir ayda 30 kilo lafını duyunca acaba benim mide kaldırır mı diye düşünmedim değil hani
sakınnnn haaaaa bak çokk kızarımmmmmm((((( öyleee abartmaaaaaa lütfennnn
aaayyy düşünsene bir ayda 30 kilo verdiğimi
çok güzel olurdaa ama sağlıksızzzz gördüğün gibi sonucuu Allah korusunnnn
canımm benim kociş kapatıverdi bilgisayarı kusura bakma çıkıoyurm diyemeden çıktımmm görüşrüz yarın inş.dimi neyse hayırlısı olsun canım
herkes yattı bizim evde bende yatıyım canım dinleniyim ibş hastalanmam öpüyorum snei kocaman
gunaydınnn ben geldimm
benim vazgeçilmez baharatlarımm karabiber,toz kırmızı biberr canım bu ikisni herşeye katarımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?