- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.561
anlaşıldı ustam ama çizelgeyi anlamadım ben
şimdilik çıkıyorum herkese iyi akşamalar
kilo çizelgesi yapamadım bugün olmadı .neden acaba.hani mesaj sayısınla alakası varmı
hehheheeh aynennn öyle hayatım yaa net var zatennn allahtan p.c yokk sadece ama şükürler olsun kii pztesi itibari ile allah izin verirsee akşamları burdayımm:)))))
yaa sürekli böyle ihtiyacım olan şeyler alıyo zaten sağolsun mesela benim yzüüm yani cildim aşaırı hassattır herşeyi kullanamam yüzüme gül suyu felan orjinalini bulmak zordur yaa oda bana ıspartada set getittirmişş gül suyu yağı kremi şampuan losyon aklına ne geliyosaa harika ürünler pahalıda belli(( ama yüzüme harika geldi yalan değill :)))
slm kızlar nasılsınız ,burda bugün kar atıştırıyo süper ,ama aynı zamanda çok soğuk sizler napıyosunuz...
bende seni gördümm mutluu oldum canımm benimmm kafana takma herşyii boşverrr takınca geçmiyo zaten ben denedim test ettim onayladım:)))))))))
yaa kızlarr buarada ben fatoşumuu çokk özledimmmm hayırlısıyla b gelseydiii inşalalhh
keşke oda olsaydı aramızda n egüzell olurduuu wallaaa şen şakrarkk arkadaşım benim yaa)))))))
afiyet olsun canım çok çok güzel menüüüsabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 kepçe çorba
2 köfte
salata
akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık kavurma
3 kaşık yoğurtlu makarna
kızdım diye görünce biz diye tyapıyoz sen yemek blogu açıyon diyeceksin sanmıştım
sabah
yok
öğle bir kücük sandviç ekmeğinin arasına köfte
akşam
1 tabak yoğurtlu makarna
gel takımımıza hayatımmmmm :)))takıl bizeeeiyi akşamlar arkadaşlar...hoppp diye atladım bu güzel grubun içine ama naapcagımı bilemdim.yardımlarınızı ve fikirleirnizi bekl,yorum...2 ay evvel dogum yaptım 60 kilodan 85 çıktım yarısı ödem oldugundan 12 dogum sonrası hemen gitti...kaldı 13...5 gün evvel bir diyete başladım çokkk iyi gidiyordum ki ender saraçın emziren annelere diyet yapmaması uyarılarını tv de izledim.sütüm kesilir endişesiyle hemen bıraktım.ancak bir ay sonra(rapor alamazsam) dogum iznim bitiyo ve hiç bir kıyafetim olmuyor.almış başını gitmiş vücutnaapiyim şimdi?
bence problem olmazzzz sadece ıvır zıvırlardann kurtarırız sneii gel gel gel:)şuan herhangi bir takıma girmek değil amacım emzirdiğim için diyet yapmamın sıkıntı yaratıp yaratmayacağını merak ediyorum..tşk başarılar diliyorum ayrıca
sabah :sirkeli su,form çayı
kahvaltı:2 yumurtanın beyazı,biraz peynir
ara:yeşilçay
ögle:1 kase yogurt,(1küçük parmak sosis,5 dilim ince pattes,2 dilim havuçkızartması),
ara:1parça peynir ,5 adet parmak grissini,1 adet sigara böregi
akşam:3 y.k taze fasulye,2 dilim kepek ekmegi,2 acı biber, 2 yk yogurt.
gece 1 elma 1 mandalina ÇOK küçüklerdi.
arada bol yeşilçay ve form çayı .
bence problem olmazzzz sadece ıvır zıvırlardann kurtarırız sneii gel gel gel:)
afiyet olsun canım çok çok güzell menün,gözlerimi yaşarttınız yaaaa bu ne azimdir maşallah utanıyorum kendimden yaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?