Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo çizelgesi yapamadım bugün olmadı .neden acaba.hani mesaj sayısınla alakası varmı

anlaşıldı ustam ama çizelgeyi anlamadım ben

canım çizelgeyi sırayla yapıyoruz biraz zaman geçsin görürsün 2 tane liste var biri hergün yapılıyor kim ne kadar mesaj yazmış
biride bir hafta boyunca kim hangi gün gelmiş gelmemiş onun listesi

ii gecelerr :) ama hiç kimse yok burada yaa:))
neyse ben bugünkü cozutuk menümü yazayımm sonrada geçmiş yapayımmm
kaptan azcık parala beni sirkele beni kendime geleyim yaaa

sabah
1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 kk büyüklüğünde peynir
4 zeytin
yarım domates

ara
çokça sıcakk su

öğlen
1 kase çorba
1 kadın budu köfte(büyüktü ya)
1 dilim ekmek

ara
1 dilim ıslak kek
çokça sıcak suu

akşam
1,5 kepçe ekşili sulu köfte
1 yk zeytinyağlı pırasa
2-3 çatal tavuk gögsü

ara
1 elma 1 mandalina 1 erik

ay sevindim hafta sonları giremiyordunn negüzel artık girebilirsinn yuppiii:))
ohh ne güzel aferin onaa:)) gözüme girdi enişte beyyyy

yaa kızlarr buarada ben fatoşumuu çokk özledimmmm hayırlısıyla b gelseydiii inşalalhh
keşke oda olsaydı aramızda n egüzell olurduuu wallaaa şen şakrarkk arkadaşım benim yaa)))))))

az kaldı canımm hacılarr dönüş yolundaa yakındır gelmesiiiiii önümüzdkei hafta bizlerle olur inş. tabi yoğunlukta gelebilirmi bilemiyorumm

gel takımımıza hayatımmmmm :)))takıl bizeee
taımımızda birüsür annecik var ikitensii emziren anne hemdeee :))

afiyet olsun canım çok çok güzell menün,gözlerimi yaşarttınız yaaaa bu ne azimdir maşallah utanıyorum kendimden yaaa((

afiyet olsun canım çok çok güzell menün,gözlerimi yaşarttınız yaaaa bu ne azimdir maşallah utanıyorum kendimden yaaa((

sagol canım ama ben 116 kiloyum.yani mihrace X 2 = emoş ve 2 hafta izne ayrıldım ki kendimi biraz düzene sokup motive olayım diye.

Selam Aynalar,

Özel mesaj atamıyormuşum henüz, o yüzden buradan yazıyorum.

İnternete girmekte sorun yaşamam,

Günde en az 7 mesaj da atabilirim. (Bilişim sektöründe çalışıyorum sorun olmaz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…