Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sagol canım aslında hep bilg. başındayım ama işlerim var arada bir giriyorum ama kimse olmuyor 1-2 hafta sürer yogunluk sonra biter..sen neler yapıyorsun hasta mısn iyi midsin?

sende cok sert cıktın be kuzu.
canım nasılsın birkaç gundur merhaba diyip görüşemiyoruz ne var ne yok?

iim cnm nolsun sen nasılsın ama az buz değil ya bacaklarının arasına tel koymus ordan cekio biri diğeri de 2 tane a4 kagıdını içi bilgi dolu.kagıdının altına koymus.cesarete bak yanına fln baksa tmm dön önüne dersn yerini deiştirirsn ama bu yaptıkları disiplinlik.

bu arada bugün yediklerim
saat 11
2 3 tane zeytin çok az peynir 3 4 çatal patates kızartması bir dilim ekmek çay
öğleden sonra 2 bardak limon çayı çok seviyorum bunu :)
akşam 3 4 küçük parça çikolata çay
ve akşam meyva olarak 1 portalak 1 elma bir kaç dilim ayva
sabah kalktığımda ve akşam birer bardak elma sirkesi ve su içmiştim
arada da 2 bardak yeşil çay içtim
çikolata yediğim akşam yemeği yemedim

sabah
yok
öğle bir kücük sandviç ekmeğinin arasına köfte
akşam
1 tabak yoğurtlu makarna

iyi akşamlar arkadaşlar...hoppp diye atladım bu güzel grubun içine ama naapcagımı bilemdim.yardımlarınızı ve fikirleirnizi bekl,yorum...2 ay evvel dogum yaptım 60 kilodan 85 çıktım yarısı ödem oldugundan 12 dogum sonrası hemen gitti...kaldı 13...5 gün evvel bir diyete başladım çokkk iyi gidiyordum ki ender saraçın emziren annelere diyet yapmaması uyarılarını tv de izledim.sütüm kesilir endişesiyle hemen bıraktım.ancak bir ay sonra(rapor alamazsam) dogum iznim bitiyo ve hiç bir kıyafetim olmuyor.almış başını gitmiş vücut naapiyim şimdi?

hoşgeldin :) takım kaptanı bazı kurallar söylüyor ve takımda yer varsa alıyor :) ben deneme süresindeyim henüz:):)

hmm cnmm 1 aya kalmaz sığarsın bozma moralini:)) hatta ilerde o kabanlar bolgelcek bolluktan giyemicen

hmm cnmm 1 aya kalmaz sığarsın bozma moralini:)) hatta ilerde o kabanlar bolgelcek bolluktan giyemicen
inşallah ya. geçen sene halbukü ne hevesle almıştım hatta kış sonuna doğru baya bol seneye olmazsa daralttırırım filan demiştim. güya yenisini almaya kıyamıyordum çok severek almıştım bi baktım ne daralttırması giremiyorum
umarım en kısa zamanda dediğin gibi bol olur hatta çok bol:)

kızlar ben cok yorgunum brz kpss çalışcam sonra dinlenicem gece ugrayamayabilirim öptüm hepinizi görüşürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…