- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.521
sagol canım aslında hep bilg. başındayım ama işlerim var arada bir giriyorum ama kimse olmuyor 1-2 hafta sürer yogunluk sonra biter..sen neler yapıyorsun hasta mısn iyi midsin?kızdım diye görünce biz diye tyapıyoz sen yemek blogu açıyon diyeceksin sanmıştım
sabah süper olmuş cnaım tebrikler
menülerini mavi renkle yaz canım
ellerine sağlık canım
senle 2 gündür denk gelemiyoruz nasılsın iyisindir inş
:
kızlar nasılsınız bgn cok yorucu bir gün gecirdim.3 tane sınav yaptım akşama kadar nöbetçiydim.2 kızı kopyadan disipline verdm
sende cok sert cıktın be kuzu.
canım nasılsın birkaç gundur merhaba diyip görüşemiyoruz ne var ne yok?
sagol canım aslında hep bilg. başındayım ama işlerim var arada bir giriyorum ama kimse olmuyor 1-2 hafta sürer yogunluk sonra biter..sen neler yapıyorsun hasta mısn iyi midsin?
kızlar nasılsınız bgn cok yorucu bir gün gecirdim.3 tane sınav yaptım akşama kadar nöbetçiydim.2 kızı kopyadan disipline verdm
bende nöbetçiydim bugün saate bakıyom erken ama sanki saat gece 12 gibi geliyo
şükür. biraz canım sıkkın ama onun dışında iyiym :)
yav ufak tefek şeyler
işte insanları anlamak zor hakaten hatta anlamaya çalışmamak lazım:)
öyle ya ,nsan bazen küçük şeylere takılmaktan asıl yapması gerkeenlere zaman bulamıyor.haklısın cnm ama takılmamak lazım ya böyle şeylere.
hoşgeldin :) takım kaptanı bazı kurallar söylüyor ve takımda yer varsa alıyor :) ben deneme süresindeyim henüz:):)iyi akşamlar arkadaşlar...hoppp diye atladım bu güzel grubun içine ama naapcagımı bilemdim.yardımlarınızı ve fikirleirnizi bekl,yorum...2 ay evvel dogum yaptım 60 kilodan 85 çıktım yarısı ödem oldugundan 12 dogum sonrası hemen gitti...kaldı 13...5 gün evvel bir diyete başladım çokkk iyi gidiyordum ki ender saraçın emziren annelere diyet yapmaması uyarılarını tv de izledim.sütüm kesilir endişesiyle hemen bıraktım.ancak bir ay sonra(rapor alamazsam) dogum iznim bitiyo ve hiç bir kıyafetim olmuyor.almış başını gitmiş vücutnaapiyim şimdi?
öyle ya ,nsan bazen küçük şeylere takılmaktan asıl yapması gerkeenlere zaman bulamıyor.
yav bu arada bugün geçen yılki kabanımı çıkardım ve şoka uğradımaman yarabbi dararmış resmen sığamadım içine
inşallah ya. geçen sene halbukü ne hevesle almıştım hatta kış sonuna doğru baya bol seneye olmazsa daralttırırım filan demiştim. güya yenisini almaya kıyamıyordum çok severek almıştım bi baktım ne daralttırması giremiyorumhmm cnmm 1 aya kalmaz sığarsın bozma moralini:)) hatta ilerde o kabanlar bolgelcek bolluktan giyemicen
öyle ya ,nsan bazen küçük şeylere takılmaktan asıl yapması gerkeenlere zaman bulamıyor.
yav bu arada bugün geçen yılki kabanımı çıkardım ve şoka uğradımaman yarabbi dararmış resmen sığamadım içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?